Díky, vidím to hodně podobně, ale jak říkají angličané "Never say never ..."pavelbart píše: Asi nejvíc mě potěšilo setkání s Dampou, protože toho jsem nevěřil, že bych někdy viděl naživo .
PTH Burza VI.: The Neverending Story
Re: PTH Burza VI.: The Neverending Story
No, já si myslím že na burze jsem byl jediný Vojta já. Na fotce jsem jak jsme se fotily na fotbal, tak ve Vašem týmu, druhá řada, druhý z prava.pavelbart píše:Jinak jsem vůbec nevěděl, kdo byl Vojta z Brna. Ukáže mi ho někdo na fotce?
Nebo byl myšlen jiný Vojta?
-
- Hvězda
Já bych zas rád věděl kdo byl ten příjemný chlapík na této fotce v tom červeném triku:
Hodně jsme s ním kecali ale nevím kdo to je
Hodně jsme s ním kecali ale nevím kdo to je
Výměna/Prodej: http://mira095.rajce.idnes.cz/Tradelist/
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Míro to tričko není červené, ale oranžové A je to wowow Byl jsem sním na nezapomenutelném nákupu v globusu
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Ty taky? Já akorát až po burze.jarosenko píše:Míro to tričko není červené, ale oranžové A je to wowow Byl jsem sním na nezapomenutelném nákupu v globusu
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
-
- Hvězda
Aha no my s Fredem se ptali Tie kdo to je, ale on to jméno něják zamumlal nějáký vovo tak sme se divili co to je za jméno. A pak sem se chtěl zeptat přímo, ale na to už nedošlo...
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ja si Vojtu spletl s holcickou. Za to se ti omlouvam. Ja jen nevim kdo byl uzivatel co mel bryle a cerne tricko ES a chytal pak za zlutej tym.
Ale jakože to byl solidní nákup ... skoro jsem nestihl vlak, jak jsme místo nápojů našli zahradní fontánky a keramické kýčovité surikaty na zahradu A Millerův bochník chleba na večeři s cibulkou, máslem, vajíčkem, salámem, pomazánkou, paštikou a kdo ví čím ještěVasil píše:Ty taky? Já akorát až po burze.jarosenko píše:Míro to tričko není červené, ale oranžové A je to wowow Byl jsem sním na nezapomenutelném nákupu v globusu
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
No pavle teď si mě urazil... já to celý nakopl vybojovanym golem... a pak špekoteli... a ty se o mně ani nezmíníš...pavelbart píše:Tak jsme s kolegou Davidem na ranní poradě prohlédli všechny videa z fotbalu a strašně jsme se nasmáli. Vypadáme tam pohybově jako medvědi.
Nicméně, na videu máme spíš lepší momentky, takže kameraman dobrý .
Největší hvězda z našeho dream teamu - jednoznačně Žíža
A pokud jde o fotbalové kvality, tak nebýt Uphona, asi bysme dostali. Samozřejmě o všem rozhodl Valentovo úlet, kdy dal asi během 5ti minut 4 góly - což kluky z druhého dream teamu asi rozhodilo...
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Uphon píše:Ale jakože to byl solidní nákup ... skoro jsem nestihl vlak, jak jsme místo nápojů našli zahradní fontánky a keramické kýčovité surikaty na zahradu A Millerův bochník chleba na večeři s cibulkou, máslem, vajíčkem, salámem, pomazánkou, paštikou a kdo ví čím ještěVasil píše:Ty taky? Já akorát až po burze.jarosenko píše:Míro to tričko není červené, ale oranžové A je to wowow Byl jsem sním na nezapomenutelném nákupu v globusu
Pche... jsem jen říkal x způsobů jak si dát dobrej chlebíček... s míchanými vajíčky a nebo jen s máslíčkem a s cibulkou...
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
Ani šestá PTH burza nezůstala za očekáváním a parádně jsem si jí užil. Myslím, že vše podstatné už za mně řekli ostatní, ale jediné co musí být pořád opakováno je to, že se těším na sedmý díl nekonečného seriálu, který bude doufám co nevidět. Díky Tie za skvělou organizaci
Naposledy upravil(a) Kubi12 dne ned 23. pro 2012 11:53:15, celkem upraveno 1 x.
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
Jsem opravdu ze srdce rád, že nákupy se mnou se zapisují do historie. Teď už víte na koho se při nakupování obrátit. Příště můžeme uspořádat nějaký hromadný nálet na Globus. A ano Míro v tom oranžovém (červeném) tričku jsem to opravdu já.
Na Slapech by se mu tento omyl mohl stát osudným...Staal píše:Ja si Vojtu spletl s holcickou.
No vida, tak jsem s Vojtou hrál i v jednom týmu ... a taky se ještě zeptám - byl na burze Raid3n? V seznamci je uveden, ale vůbec netuším, jestli tam byl ...
-
- Hvězda
Raid3n asi nebyl, teda já sem ho tam taky nevidě. A na některé burze sem ho tuším už viděl, takže vím asi o koho de.Dampa17 píše:No vida, tak jsem s Vojtou hrál i v jednom týmu ... a taky se ještě zeptám - byl na burze Raid3n? V seznamci je uveden, ale vůbec netuším, jestli tam byl ...
PROCHEY píše:Na Slapech by se mu tento omyl mohl stát osudným...Staal píše:Ja si Vojtu spletl s holcickou.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Moc mě mrzí, že jsem nemohla dorazit. Doufám, že zase PTH Burza bude a když budu mít čas a chuť, tak bych zase něco dobrýho upekla. Aktuálně svým pečením obšťastňuji členy našeho Studentského historického klubu. Mimochodem nedávno jsem upekla něco za co jsem dostala pochvalu i od dvou našich vyučujících.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Burza byla super , hlavně jsem tak pozoroval dění a diskuze . Jsem rád že jsem poznal Twentyho , Jarošenka , Ufouna , zase po delší době malýho Míru , že jsem viděl zase Tieho a další borce . Vasil je hustej borec , jsme se dobře bavily při tom fotbálku jsem mu řikal že to je lepší než sledovat NHL play off .
Díky hlavně Pavlovi že mě vzal a Davidovi s nima je pohoda , škoda že ty burzy nejsou v Brně to by jsme mohly diskutovat o politice tři hodiny tam a tři hodiny zpátky v autě , pro mě už je politika větší koníček než karty .
Takže jestli bude zase nějaká další Tie burza tak určitě zase dorazim i kdybych se tam měl doplazit , a chtěl bych tentokrát i něco brejknout tak doufám že to všechno vyjde a hlavně se zase uvidíme ve zdraví .
Díky hlavně Pavlovi že mě vzal a Davidovi s nima je pohoda , škoda že ty burzy nejsou v Brně to by jsme mohly diskutovat o politice tři hodiny tam a tři hodiny zpátky v autě , pro mě už je politika větší koníček než karty .
Takže jestli bude zase nějaká další Tie burza tak určitě zase dorazim i kdybych se tam měl doplazit , a chtěl bych tentokrát i něco brejknout tak doufám že to všechno vyjde a hlavně se zase uvidíme ve zdraví .
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně přidám i své dojmy já. Po návratu z parádního víkendu není moc času. Bylo to opravdu super. Už si pomalu zvykám na noční sportovní projekci. Tentokráte neběželo NHL, ale NBA s Kobem v hlavní roli. Ale nejlepší byly rozumy snad "nejchytřejšího" člověka okolo hokeje Kterej sotva rozpozná Dubinskyho od Anisimova. Přemluvil mě abych to neřekl Prochymu na burze Tohle pošťuhovaní z mistrem kravatou mě fakt baví a bavilo celý večer. Super večer jako vždy
Burza parádní, tentokráte jsem se finančně krotil a spíš kecal s ostatníma. Moc rád jsem všechny viděl a poznal nové tváře. Hlavně Dampu, Sugyho a Lukyho. Na pár lidí jsem zapomněl, tak snad příště bude příležitost se seznámit. Fotbal zábavnej. Bohužel moje vazy v kotníku ještě asi nejsou ok, tak to bylo takový rozporuplný. Ale videa jsou vtipný. Při čekání na vlak a "večeri" jsme měli možnost víc pokecat s Dampou a bylo to fajn. Už se těším na další společnou akci. A byl jsem moc rád, že i Evče se to moc líbilo.
Díky moc Tome
Burza parádní, tentokráte jsem se finančně krotil a spíš kecal s ostatníma. Moc rád jsem všechny viděl a poznal nové tváře. Hlavně Dampu, Sugyho a Lukyho. Na pár lidí jsem zapomněl, tak snad příště bude příležitost se seznámit. Fotbal zábavnej. Bohužel moje vazy v kotníku ještě asi nejsou ok, tak to bylo takový rozporuplný. Ale videa jsou vtipný. Při čekání na vlak a "večeri" jsme měli možnost víc pokecat s Dampou a bylo to fajn. Už se těším na další společnou akci. A byl jsem moc rád, že i Evče se to moc líbilo.
Díky moc Tome
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
Divím se, že i Matěj hodnotí burzu pozitivně, když mě od mého kolegy Davida totálně pokopaný nohy
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
On se mně omlouval po každým doteku a přitom mě nějak moc nekopl Nebo to nevnímám jak jsem zvyklejpavelbart píše:Divím se, že i Matěj hodnotí burzu pozitivně, když mě od mého kolegy Davida totálně pokopaný nohy
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6