No s těma podpisovkama to bude eště hodně zajímavý, já sem si třeba v pátek na hokeji koupil SIGNATURE PREMIUM komplet 4 karty bez podpisu a bez limitace, a to je eště snad ani neposlali z klubu k výrobci Ten člověk co to tam prodává jich sice neměl moc, ale stejně. A hlavně u těch podpisovek, když podle všeho jich eště většinu nemaj vrácenejch, tak by mě zajímalo podle čeho tam dávaj ty redemption (v jakym množství) Takhle se stane, že třeba daj do boxů 100 poukázek na nějakou podpisovku a ta se jim vrátí 10x. Tak jak to pak budou řešit, u většiny to asi nebude zas takovej problém, když třeba nabídnou jiný podpisovky, tak si asi většina lidí něco vybere, ale když se to stane třeba u Jardy a nebo u běžnýho hráče, kterýho sbíráte, tak prostě to nikdo nebude chtít pustit, a jak tohle budou řešit je mi fakt záhada !!!Tukans píše:Ahoj takže asi nej box od OFS třikrát Jágr už chyběla jen podpisovka, ale myslím,že to nemá cenu kupovat box, když nejlepší jsi měl ty jinak karty řadovky nic moc a ty legendy to je hrozný. To už tady bylo probíráno mockrát.
gratulace k big Hitům
OFS 2012/13
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: OFS 2012/13
Re: OFS 2012/13
obojehokejcards píše:jde o to, jestli legendy super kvůli vzhledu, nebo kvůli tomu, že na nich je Vejvodazizomil píše:pro me prave naopak... legendy super!!! konecne si taky nekdo vzpomnel na Vejvodu sice to az takova legenda pro nekoho neni ale legenda to rozhodne je