Vídíš, tak gratuluju! Hlavně, že dorazíš.pavelbart píše:To mě ani nenapadlo, s těmi 30 účastníky:-)))TwentyTwo píše:30 aby na každýho vyšel jeden tým při Group breaku casu Artifacts?pavelbart píše:doufám, že nás bude aspoň 30.
Jinak abych nezapomněl, tak pro mě s Evčou dvakrát menu č. 1, tedy 2 smažáčky
My vyrážíme do Prahy už zítra, až tak se těšíme
PTH Burza VI.: The Neverending Story
Re: PTH Burza VI.: The Neverending Story
- superman66
- Legenda
Tož děcka doufám že se vás tam více trochu zdrží.. kvůli kolizi s další akcí se mi podaří dorazit až později odpoledně, patrně někdy po fotbálku na to avizované kafíčko a pokec.. tak snad vás pár zastihnu.
PS: Neuvirthy a Lemieuxe z brejků mi schovejte, ne aby mi je sebral Michal potažmo Mapko
PS: Neuvirthy a Lemieuxe z brejků mi schovejte, ne aby mi je sebral Michal potažmo Mapko
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
No ode mně špatná zpráva. I přesto, že jsem to plánoval několik měsíců, tak se nakonec nebudu moct ze zdravotních důvodů zúčastnit. Moje choroba si opět vybírá svojí daň v ten nejlepší okamžik. Moc se omlouvám všem, kterým jsem slíbil, že něco přivezu. Jsem nasranej a smutnej zároveň, ale bohužel bych si v tomhle stavu burzu vůbec neužil. Momentálně jsem rád, že si ráno dojdu pro pečivo.
Tak snad někdy příště no.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nas mrzi.Snad to brzy prejde.Tak to budu muset na cigarko chodit sam noHans píše:No ode mně špatná zpráva. I přesto, že jsem to plánoval několik měsíců, tak se nakonec nebudu moct ze zdravotních důvodů zúčastnit. Moje choroba si opět vybírá svojí daň v ten nejlepší okamžik. Moc se omlouvám všem, kterým jsem slíbil, že něco přivezu. Jsem nasranej a smutnej zároveň, ale bohužel bych si v tomhle stavu burzu vůbec neužil. Momentálně jsem rád, že si ráno dojdu pro pečivo.
Zdravím, již jsme uzavřeli objednávky na oběd. Díky, budeme mít co dělat
Máme jednu změnu v harmonogramu - po fotbale již bude konec burzy, musel jsem omezit svůj pražský výlet, a tak se zákusky nestihnou. Věřím, že to chápete. Naskytla se mi totiž unikátní příležitost zajet a křest desky jednoho známého.
K obědům - máme nakoupeno, bude toho, věříme, dost pro každého, kupa hranolků nebo těstovin a spousta sýra, případně kuřete
Máme jednu změnu v harmonogramu - po fotbale již bude konec burzy, musel jsem omezit svůj pražský výlet, a tak se zákusky nestihnou. Věřím, že to chápete. Naskytla se mi totiž unikátní příležitost zajet a křest desky jednoho známého.
K obědům - máme nakoupeno, bude toho, věříme, dost pro každého, kupa hranolků nebo těstovin a spousta sýra, případně kuřete
mam dotaz... uz se vi kde se bude hrat ten fotbalek?? venku nebo uvnitř??
diky
a pokud v hale ,tak jakou obuv
diky
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Do haly kopacky s kolikama:) Normalne,salovky prece.zizomil píše:mam dotaz... uz se vi kde se bude hrat ten fotbalek?? venku nebo uvnitř??
diky
v nekterejch halach je i umelka,víme??
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To sice ano,ale v 99% je to proste klasika-hala=salovky.A aj se salovkama jde hrat na umelce:)
http://www.pth-cz.net/index2.php?m=402O046j
http://www.pth-cz.net/index2.php?m=402O046j
Danny, ale tohle je podlaha jako dělaná pro kolíky, tak nevím proč se tady do žížy obouváš...
vim o hale kde je umelka 3-ka a tam se hraje normalne v kopackach... a nevim jak ostatnim ale me to venku na umelce v salovkach dost klouze... a to mam dobrou stabilitu
p.s. na tuhle burzu jdu poprve tak nevim kam se chodi hrat
p.s. na tuhle burzu jdu poprve tak nevim kam se chodi hrat
koukam ze chces byt za kazdou cenu vtipnejPROCHEY píše:Danny, ale tohle je podlaha jako dělaná pro kolíky, tak nevím proč se tady do žížy obouváš...
nedari se ti to... musis vic trenovat
Já jsem se Tě jenom zastával... Tak promiň.
jj diky ale vazne to neni treba se me zastavat... neni k tomu duvod
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Běžte si to říct do sekce přísloví a citátů:D
Jinak na zítra už se moc těším, až potkám nové lidi, beru prachy jen na židli a oběd, tak neberte žádné pecky, jinak bude po Praze běhat pomatenec a hledat bankomat
Jinak na zítra už se moc těším, až potkám nové lidi, beru prachy jen na židli a oběd, tak neberte žádné pecky, jinak bude po Praze běhat pomatenec a hledat bankomat
to mas tezky... clovek se tu jen zepta a hned se do nej navazej...njn co nadelam
Přátelé kamarádi, nějak jsem teď nestíhal tak jsem ani nestačil pročíst tuto diskuzi, tak se omlouvám komu jsem pozdě odpovídal na zprávy nebo psal ... Stejně jako Vasilek pojedu ve 3 ráno skrz celou republiku za super bandou na PTH! Toma bych poprosil o jeden smažáček, pokud by to ještě šlo objednat. Těším se na vás, škoda že pojedu sám samička
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Super! Těším se I-Phone!
- Bianconero
- Legenda
Sledujte ten hokej pane novináři!Tie píše:Super! Těším se I-Phone!
PS: Hosté již dorazili
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Tak jsem ráno zkouknul Scoobyho partu, Mondsun a Tučňáky z Madagaskaru II a teď už konečně sedím v autobuse směr PTH. Jsem hoooooodně zvědavej!