Ty jeden nevěrníku, co burza v Brně?!Vasil píše:Právě jsem zjistil že budu v sobotu vstávat asi tak ve 3 ránoKdyžtak sledujte zprávy na Nově, protože kdyby říkali o ztraceném, nesvéprávném mladém muži, pomateně chodícím po Florenci, budu to já a důsledek nedostatku spánku
Já vímmartink píše:Ty jeden nevěrníku, co burza v Brně?!
Mám pro tebe jednoho krásně lesklýho Raymonda, ale protože na burzu do Brna nedorazíš, zapálím ho na tvoji počest jako svíčku!Vasil píše: Já vím, ale v létě jsem klukům slíbil že na PTH dorazím. A jelikož su správnej chlap tak sliby dodržuju. I když to vstávání mě možná zabije
Já vím, ten konec světa je nevyhnutelnej, tak dělej jak uznáš za vhodnýmartink píše:Mám pro tebe jednoho krásně lesklýho Raymonda, ale protože na burzu do Brna nedorazíš, zapálím ho na tvoji počest jako svíčku!
Bylo to myšlený s nadsázkou...zizomil píše:no podle me nas zase tolik neni... vzdycky nas muze byt vic
Tak to není, v Brně dycky dorazí pár lidí z fóra + jednou tolik lidí co neznáme. Těch 20 bývá dycky, kromě minule když byla neduha s termínem.Staal píše:No ale burza,kde je 6-8ucastniku snad nemuze byt brana jako burza.
Aha. Moje chyba. No aspon ze ty prijedes. Budes delat cest Brnakum.Vasil píše:Tak to není, v Brně dycky dorazí pár lidí z fóra + jednou tolik lidí co neznáme. Těch 20 bývá dycky, kromě minule když byla neduha s termínem.Staal píše:No ale burza,kde je 6-8ucastniku snad nemuze byt brana jako burza.
Jinak doufám že se nás sejde aspoň 30.zítra budu ještě rozdávat na hokeji létáky.Staal píše:Aha. Moje chyba. No aspon ze ty prijedes. Budes delat cest Brnakum.Vasil píše:Tak to není, v Brně dycky dorazí pár lidí z fóra + jednou tolik lidí co neznáme. Těch 20 bývá dycky, kromě minule když byla neduha s termínem.Staal píše:No ale burza,kde je 6-8ucastniku snad nemuze byt brana jako burza.
Je to nešťastný dělat dvě burzy v jeden termín v tak srandovně malé republice, jako je naše. Navíc 200 km od sebe. Někdo tam psal, aby sedli do Multivanu a dorazili - jj, říká si to o to.Tie píše:Fandím vám, ať se vás sejde hodně. Ta kolize termínů mě nicméně mrzí.
30 aby na každýho vyšel jeden tým při Group breaku casu Artifacts?pavelbart píše:doufám, že nás bude aspoň 30.
To mě ani nenapadlo, s těmi 30 účastníky:-)))TwentyTwo píše:30 aby na každýho vyšel jeden tým při Group breaku casu Artifacts?pavelbart píše:doufám, že nás bude aspoň 30.![]()
Jinak abych nezapomněl, tak pro mě s Evčou dvakrát menu č. 1, tedy 2 smažáčky
My vyrážíme do Prahy už zítra, až tak se těšíme
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host