Tak určitě,zítra to sem šoupnuTie píše:Jasně, díky za odpověď. Někdy se domluvíme, já tam moc často teď nejsem kvůli škole... Ještě dotaz, zveřejníte checklist?
Není malých projektů,aneb Hokejové kartičky pro HC Most
-
- Legenda
Re: Není malých projektů,aneb Hokejové kartičky pro HC Most
Je možný jen osobní odběr nebo je možné i zaslání poštou?
-
- Legenda
u nás je možné všechno,není problém poslat jakkolivMolda píše:Je možný jen osobní odběr nebo je možné i zaslání poštou?
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Proč?Veteran fans hcs píše:omlouvám se Míšo, ale Vary nemůžuMisa015 píše:Nádhera!!! Nechtěl byste, pane Hrbku, udělat něco takového i pro Vary?
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

-
- Legenda
licenční smlouvu na extraligu má zakoupenou firma OFS a je jediná která může Vary vyrábětMisa015 píše:Proč?Veteran fans hcs píše:omlouvám se Míšo, ale Vary nemůžuMisa015 píše:Nádhera!!! Nechtěl byste, pane Hrbku, udělat něco takového i pro Vary?

- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
no ale tady si myslím, že pokud by vás kontaktoval samotný klub, že chce takovou sérii jako má MOst, tak by nebyl problém ne ? .. vždyť kluby normálně vydávají své karty, stejně jako ste před pár lety vydávali sparťanské ne ?
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Legenda
kdepak Sparta za to dostala strašně vynadáno,jediné co pak prošlo že to bylo vyrobeno pouze pro členy fanclubuLukyn55 píše:no ale tady si myslím, že pokud by vás kontaktoval samotný klub, že chce takovou sérii jako má MOst, tak by nebyl problém ne ? .. vždyť kluby normálně vydávají své karty, stejně jako ste před pár lety vydávali sparťanské ne ?
Na extraligu sice má OFS licenci.Možná,že se zeptám hloupě,ale vztahuje se ta licence i na European Trophy nebo na Spengler Cup?Pokud ne,tak by karty týmů,co se účastní těchto podniků někdo udělat mohl?Ale jak píšu,asi je to blbost,jen mě to tak napadlo
Jinak karty páně Hrbka jsou moc hezké 

HC Vítkovice -712 ks (OFS+DS+APS ) ,26 ks (Legendy CS)
Jakub Štěpánek- 16ks
Jakub Štěpánek- 16ks
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že stejně jako OFS má licenci na extraligu, někdo ji má na European Trophy (spadá pod IIHF?) a i na Spengler Cup. Takže i kdyby se dala koupit, rozhodně to nebude za pár švýcarský franků...Theriak píše:Na extraligu sice má OFS licenci.Možná,že se zeptám hloupě,ale vztahuje se ta licence i na European Trophy nebo na Spengler Cup?Pokud ne,tak by karty týmů,co se účastní těchto podniků někdo udělat mohl?Ale jak píšu,asi je to blbost,jen mě to tak napadloJinak karty páně Hrbka jsou moc hezké
Dneska mi přišly karty Marka Čurilly, Martina Volkeho a Honzy Heřmana. Jsou fakt super. Ještě, že jsem si všimnul jak to někdo hodil na Aukro. Já jsem karty objednával přes klub a setkal jsem se se super vstřícným přístupem!! Určitě bych si takové karty dokázal představit i u jiných prvoligových klubů nebo jako výběr první ligy, kde hraje pár opravdu slušných hokejistů......
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem dostal od bráchy kartičku , čuměl jsem jak tele na nový vrata , nevěděl jsem že pan Hrbek to vzal z jedný vody na čisto , kartu maj i hráči třetí třídy devíti , desetiletý kluci . Tak mám jeho první kartu , možná že ne poslední - Adam Beránek , pak se někdy pochlubim v poště .

Tak mě už balíček take dorazil ale nechám si ho až pod stromeček už ted se těším
Sbíram karty
Jiřího Holečka vlastním 6 z 29
Petra Mrázka vlastním 5 z 18
Dmitrije Jaškina vlastním 8 z 13
POKUD KARTA VYŠLA VE DVOU VERZÍCH POČITAM MĚ STAČÍ JEDNA I KDYŽ CHCI OBĚ
Jiřího Holečka vlastním 6 z 29
Petra Mrázka vlastním 5 z 18
Dmitrije Jaškina vlastním 8 z 13
POKUD KARTA VYŠLA VE DVOU VERZÍCH POČITAM MĚ STAČÍ JEDNA I KDYŽ CHCI OBĚ
Zaregistroval jsem taky podobné karty ve Vítkovicích. Ty byly taky pro fanklub? Tam by se mi jedna, dvě karty taky hodily.... Mimochodem, vypadají fakt dobře.Veteran fans hcs píše:kdepak Sparta za to dostala strašně vynadáno,jediné co pak prošlo že to bylo vyrobeno pouze pro členy fanclubuLukyn55 píše:no ale tady si myslím, že pokud by vás kontaktoval samotný klub, že chce takovou sérii jako má MOst, tak by nebyl problém ne ? .. vždyť kluby normálně vydávají své karty, stejně jako ste před pár lety vydávali sparťanské ne ?