4x UD Artifacts 12-13 a 18 ks SKYBOX Emotion

Odpovědět
revio
Zkušený
Zkušený

4x UD Artifacts 12-13 a 18 ks SKYBOX Emotion

Příspěvek od revio »

Ahoj všem udělal jsem si radost a koupil si 4 balíčky nových Artifcts. Ohřejte oko budu vděčný za každý poučný názor ;-)

1.Balíček - tady pro mě super Chára z toho jsem měl největší radost. Nováčka se přiznám ....... neznám :-)))))

Obrázek

2.balíček - Tady Jarrin :-)

Obrázek

3.balíček - Pro mě super Henrik do sbírky a ta redemption to vůbec nevím co s tím mám dělat a nebo co z toho teda pak vyleze

Obrázek

4. balíček - tady bylo a kartu míň :-D ale ta s tím tričkem se mi líbí

Obrázek

Rozbalením 18 ks SB Emotion sem se vrátil zpátky tam kde jsem poprvé se sbíráním končil .....

Řadovky jsou super ( mně se líbí )

Obrázek
Obrázek

Na 18 balíčků bylo 20 golmanů na řadovkách :-) (plus jeden na xcited )

Obrázek

Obrázek

A xcited super

Obrázek

Emotion sem chtěl celý box ,ale než jsem se rozhoupal tak mi ho Pavlik rozbalil :-))) ale jinak děkuji

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 4x UD Artifacts 12-13 a 18 ks SKYBOX Emotion

Příspěvek od pavelbart »

Musím říci, že to byly asi ty nejslabší balíčky z boxu Artifacts... je to škoda. Na 4 je většinou větší šance na dobrou kartu. Ale zase pak někdo vytáhne z jednoho balíčku hezký patch Floridy... ;)
Emotion jsou nejhezčí řadový karty, jaký jsem rozbaloval snad jedině s Topps Gold Label se dají srovnat.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

Skoda no , tak nemuzu mit hned bomby , kdyz zacinam :-) Kdybys mel jeste boxik emotion tak bych si vzal , ale rikals ze se to spatne shani :-( muzu poprosit o pomoc s tim redemption ?

fanbos
Nováček
Nováček

Příspěvek od fanbos »

pavelbart píše:Musím říci, že to byly asi ty nejslabší balíčky z boxu Artifacts... je to škoda. Na 4 je většinou větší šance na dobrou kartu. Ale zase pak někdo vytáhne z jednoho balíčku hezký patch Floridy... ;)
Emotion jsou nejhezčí řadový karty, jaký jsem rozbaloval snad jedině s Topps Gold Label se dají srovnat.
Dakujem Pavle

Inak Artifacts slabšie ,ale skratka musíš mať štestíčko.Emotion super aj ja som rozmýšlal nad boxom,ale ked som zistil,že celý box je bez jedináho SVK hráča upustil som od toho.Tu redemption si kludne zaregistruj alebo ak nevieš ako nato napíš SS
Zbieram Nathan Horton/2015/+Slováci v NHL/len zámorské produkty/ 4xxx

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Já jsem loňských Artifacts balíčků taky nakoupil snad za celý box a myslím že výsledkem byla jenom jedna jersey, jinak všechno stars, legends a RC. Chce to vydržet a nepřestávat, určitě se časem něco povede. :D
Obrázek

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

Emotion karty jsou super jedny z nejlepších starších karet a hlavně jsou pořádný a jen tak se nezničí

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“