Včera mně od pana Hrbka dorazil jeden minicase dotisku k WTA - 1972 Famous Season additional bonus. Jde o pět boxů a v každém z nich je 12 karet. Musím opět ocenit balení, jednotlivé boxy jsou krabičky alá retail verze WTA a všech pět boxů je potom vyskládáno do další krásné větší uzavíratelné krabice.... Teď už k samotným kartám:
BOX 1
Josef Černý Medal of Honor 4/5
BOX 2
BOX 3
František Pospíšil Game Moments 2/3
BOX 4
František Pospíšil Medal of Honor 3/5
BOX 5
A v case byl i jeden asi něco jako Bonus pack, ve kterém byl tento Paper-cut:
Hodnocení: Myslím si že se jedná o padařené rozšíření WTA série. Celý tento case za cenu jednoho lepšího boxu nemohl zanechat než pouze pozitivní pocity. A ten paper-cut krále bodyčeků, to je něco co přesahuje hranice "pouhého kartičkářství". Kdyby měl někdo o něco zájem, tak jsou volné všechny podpisy, pressplates a pravděpodobně i Game Moments...
1972 Famous Season - case break
Re: 1972 Famous Season - case break
Taky nětrpezlivo čekám na jeden boxík a moc se těším, co vytáhnu ... ze skenů se mi líbí hlavně Letters of Heroes, ta barva je parádní a samozřejmě medaile ... no a ten paper cut, to opravdu něco mimo hranice běžných karet ... no a protože mám rád i plechy, tak je fajn, že se do těchto boxíků vrátily
- matttes68
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1972 Famous Season - case break
Super case break gratuluji ke kartám a nenápadně bych se chtěl zeptat na paper cut Oldy Machače, jestli je stále k dispozici, protože tahle karta je skoro hit jako hit v podání tohoto úžasného beka!