2006-07 ITG Between The Pipes - box 12 - a je tu konec
Re: 2006-07 ITG Between The Pipes - box 11 - SP podpisovka
BOX 12
4) Hap Holmes Forgotten Franchises - duplikát
3) Andrew Raycroft The Mask IV. - duplikát
2) Kelly Guard Future Stars Autograph
1) Niittymaki/Houle/Beauchemin Prospect Trios /40
Komentář: Tak narozdíl od posledních dvou case brejků byl tenhle třetí takový pozvolný. Žádný megahit jako v předchozích případech se nekonal. I když karta Prospect Trios potěšila, je totiž moje první, kterou jsem vytáhl.
Hodnocení: Nevím, nejspíš moje hodnocení bude nekritické, protože jsem do této série až moc zamilovaný. Jsem s tím kejsem moc spokojenej.
Když vezmu podpisovky, tak určitě potěšil Corey Crawford, Kari Lehtonen, Rogie Vachon, Pekka Rinne, Grant Fuhr, Pascal Leclaire, Glenn Hall, Ron Hextall, Al Montoya SP. Řekl bych, že tohle byl nejlepší case co se týče současných a minulých hvězd.
Memorabilia karty jsou věc sama o sobě. Tohle mě nikdy nemůže zklamat: Gump Worlsey/Patrick Roy/Cristobal Huet Stickwork, Patrick Roy playing for your country gold /10, Tim Thomas game-used emblem auto /10, Grant Fuhr game-used pad, Gilles Gilbert game-used glove, John Davidson a Dominik Hašek stick and jersey, Glenn Hall game-used jersey, Niittymaki/Houle/Beauchemin Prospect Trios. Nejdůležitější fakt na memorabiliích je, že se mi ve třech kejsech opakovala jenom jedna. Byl to hned první case, kdy jsem vytáhl dvě game-used jersey Marka Schwarze.
No a ještě bych málem zapoměl na tuhle kartu: Jimmy Howard The Mask IV. gold verze /10 - taky super!
Až budu mít chvilku čas, tak dám dohromady kolik a jakých memo a auto karet už mám. Takovou statistiku.
Jinak díky za pozornost a těším se na další vydání. Dokud tyhle boxy budou skladem, tak je to pro mě jasná volba.
4) Hap Holmes Forgotten Franchises - duplikát
3) Andrew Raycroft The Mask IV. - duplikát
2) Kelly Guard Future Stars Autograph
1) Niittymaki/Houle/Beauchemin Prospect Trios /40
Komentář: Tak narozdíl od posledních dvou case brejků byl tenhle třetí takový pozvolný. Žádný megahit jako v předchozích případech se nekonal. I když karta Prospect Trios potěšila, je totiž moje první, kterou jsem vytáhl.
Hodnocení: Nevím, nejspíš moje hodnocení bude nekritické, protože jsem do této série až moc zamilovaný. Jsem s tím kejsem moc spokojenej.
Když vezmu podpisovky, tak určitě potěšil Corey Crawford, Kari Lehtonen, Rogie Vachon, Pekka Rinne, Grant Fuhr, Pascal Leclaire, Glenn Hall, Ron Hextall, Al Montoya SP. Řekl bych, že tohle byl nejlepší case co se týče současných a minulých hvězd.
Memorabilia karty jsou věc sama o sobě. Tohle mě nikdy nemůže zklamat: Gump Worlsey/Patrick Roy/Cristobal Huet Stickwork, Patrick Roy playing for your country gold /10, Tim Thomas game-used emblem auto /10, Grant Fuhr game-used pad, Gilles Gilbert game-used glove, John Davidson a Dominik Hašek stick and jersey, Glenn Hall game-used jersey, Niittymaki/Houle/Beauchemin Prospect Trios. Nejdůležitější fakt na memorabiliích je, že se mi ve třech kejsech opakovala jenom jedna. Byl to hned první case, kdy jsem vytáhl dvě game-used jersey Marka Schwarze.
No a ještě bych málem zapoměl na tuhle kartu: Jimmy Howard The Mask IV. gold verze /10 - taky super!
Až budu mít chvilku čas, tak dám dohromady kolik a jakých memo a auto karet už mám. Takovou statistiku.
Jinak díky za pozornost a těším se na další vydání. Dokud tyhle boxy budou skladem, tak je to pro mě jasná volba.
Re: 2006-07 ITG Between The Pipes - box 12 - a je tu konec
pěknej závěr.i když tyhle serie jdou mimo mě tak obě ty trios jsou moc povedený karty.
jinak nechtělo by to už aspon změnu o rok vejš?
jinak nechtělo by to už aspon změnu o rok vejš?
O rok vejš ty karty v boxech nejsou tak dobrý a o dva nebo tři roky vejš už je to zase jinde finančně.
tak si místo 5ti těchhle caseů koupíš 2 novější
V tom posledním boxu tě ochudili o jednu kartu, ne?
Jinak gratuluji k dalšímu case brejku, myslím že jsi opět vytěžil několik skvělých kousků. Ta rozmanitost mem karet je z pohledu jiných sérií opravdu snová. Podpisovky podle mě víc než super, v letošních BTP by si člověk o takových jménech mohl asi jenom nechat zdát.
A ještě se vrátím k tomu Montoyovi. Já bych ho jako dvojku klidně do týmu bral. Myslím si že kdyby nebyl aspoň trochu kvalitním golmanem, tak za okolností který ho v kariéře potkali (bojovat o post jedničky s Ludqvistem, chytat za v tu dobu slabý Phoenix a momentálně o nic silnější Islanders), by asi už upadl v zapomnění a kluby by si ho v týmu nedrželi.
Díky Hansi za další kapitolu z příběhu s názvem 06-07 BTP!!!
Jinak gratuluji k dalšímu case brejku, myslím že jsi opět vytěžil několik skvělých kousků. Ta rozmanitost mem karet je z pohledu jiných sérií opravdu snová. Podpisovky podle mě víc než super, v letošních BTP by si člověk o takových jménech mohl asi jenom nechat zdát.
A ještě se vrátím k tomu Montoyovi. Já bych ho jako dvojku klidně do týmu bral. Myslím si že kdyby nebyl aspoň trochu kvalitním golmanem, tak za okolností který ho v kariéře potkali (bojovat o post jedničky s Ludqvistem, chytat za v tu dobu slabý Phoenix a momentálně o nic silnější Islanders), by asi už upadl v zapomnění a kluby by si ho v týmu nedrželi.
Díky Hansi za další kapitolu z příběhu s názvem 06-07 BTP!!!
To bych ale potom neměl tolik krásných memorabilia karet.Zemli píše:tak si místo 5ti těchhle caseů koupíš 2 novější
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že tahle série je super. Poměr kvalita a cena je taky v pohodě. A vytahá se z toho mraky karet. No a hlavně jak už tu bylo napsané, jaká je obrovská rozmanitost těch memorabilia karet. Takže určitě palec nahoru a už se těším, až zase nějaký case zakoupíš Se teď budu nudit, skončil seriál
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Hansi nechal sem si hodnocení nazávěr! Myslím, že opět podařený case break. Opět krásé kousky.
Já se budu těšit na nějaký další breaky v tvém podání, protože s tebou si to člověk doopravdy užívá.
Já se budu těšit na nějaký další breaky v tvém podání, protože s tebou si to člověk doopravdy užívá.
No další brejky nejsou tak daleko. Nakupoval jsem v období velkého duševního smutku, takže jsem netušil jak dlouho si budu muset zvedat náladu. Mám nachystáno 12 různých boxů starého dobrého pacifiku. Teď si ale na pár dní dám od brejků volno.
-
- Hvězda
Takže super brejky. Gratuluju, a děkuji za pěkný serial...
už teď se těšim na brejkyHans píše:No další brejky nejsou tak daleko. Nakupoval jsem v období velkého duševního smutku, takže jsem netušil jak dlouho si budu muset zvedat náladu. Mám nachystáno 12 různých boxů starého dobrého pacifiku. Teď si ale na pár dní dám od brejků volno.
Výměna/Prodej: http://mira095.rajce.idnes.cz/Tradelist/
Honziku, já se domnívám, že kdyby se hodnotil způsob breaku, vždy vyhraješ:-). Je to paráda to tvoje postupné otevírání a opravdu před tebou vždy smekám, že to vydržíš dělat postupně.
Tento box byl podle mě fajn, možná nebyl tak skvělý jako tvoje poslední BTP 06-07 - tuším, že ty byly plné hitů, ale propadák to určitě nebyl. Já bych byl spokojenej. Gratulace!
Tento box byl podle mě fajn, možná nebyl tak skvělý jako tvoje poslední BTP 06-07 - tuším, že ty byly plné hitů, ale propadák to určitě nebyl. Já bych byl spokojenej. Gratulace!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
no to má Pavel pravdu.Taky nechápu jak to můžeš vydržet to otvírat jednou za čas.CHtěl jsem tě napodobit s tim casem Certified ale jak padnul ten patch maria a pak Eberle auto jrs tak to padlo všechno
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Paráda Hansi, když jsem se tě u svého boxu BTP 06-07 ptal, jak to děláš, říkal jsi, že si ještě nevytáhl tu triple JSY, kterou jsem měl já (Price, Westblom, Irving), tak jsi se konečně dočkal Jinak to byl velice slušný case, i když ten předchozí už asi nic nepřekoná. Těším se na další tvé otvíračky.
Krasný seriál, jak píšeš, měl jsi skvělý podpisy, třeba Glenn Hall by mi udělal vekou radost. Pro tebe jako sběratele podpisovek asi parádní case. Ja bych byl taky spokojenej, protože třeba ta Stickwork MTL je naprosto famózní karta!
Tomu se říká sběratelské nadšení
Pittsburgh Penguins : 2.877 / 25.518
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
hansi Ty by si mal urobit sekciu HANSOVE BTP a dat tam vsetky auto, patch, jersey, gloves, pads atd. To by bolo na co cumiet kazdy den Neskutocne pekne karty