Burza Praha
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Praha
Staale máš pravdu já jsem jenom výplod tvý opilecký obrazotvornosti
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Šugy začíná být jako Yetti. Všichni o něm slyšeli, ale málo kdo ho viděl.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Napadá mě, že bych mohl U Zábranských v zadní části udělat něco jako FORUM VIP LOUNGE, aby vaše tradiční kolečko nemuselo postávat na ploše. Tak jestli máte mezi sebou někoho jako je Shanahan, nechť mě kontaktuje a můžeme začít vyjednávat...
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
My tam ale dozadu už lezeme Martine Ale je fakt, že víc stolečků a židlí by se tam hodilo...
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
To jsem si mohl myslet, že Shanahan jseš Ty....
Zahlíd jsem vás tam, ale příště by jste tam mohli být takňák legálně...
Zahlíd jsem vás tam, ale příště by jste tam mohli být takňák legálně...
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ju ju to by bylo super Nicméně tuto burzu nedorazím, tak si zvol zástupce za Shanahana
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Konečně dobrý nápad, docela mě posledně sralo, že si největší banda lidí stoupne do nejužšího místa na burze a celou dobu tam zavazí. Nadávali i někteří prodejci, a já jako bývalý prodejce co sídlil též u automatů sem s nima souhlasil. A ještě k tomu jako na potvoru tam mám jednoho prodejce s kterým nejčastěji obchoduju a druhého vedle žižiho, takže musím chodit sem a tam a nemám jak.
Hlásí se někdo dobrovolnějarosenko píše:Ju ju to by bylo super Nicméně tuto burzu nedorazím, tak si zvol zástupce za Shanahana
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
hm , takže asi taky odpadám a vysílám pouze sestřičkusmiesek píše:sice nejsu pan , ale když se nic mimořádného nestane, rády bychom se tam se sestřičkou taky zase ukázaly
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Smiesku, to mě mrzí... myslel jsem, že tentokrát pokecáme u ranní kávy, či čaje:-).
Ale zase na druhou stranu, kdybych nevěděl, že tam nebudeš, stejně to nepoznám (ségra je dvojče a tipuju, že hodně jednovaječné:-))))
Ale zase na druhou stranu, kdybych nevěděl, že tam nebudeš, stejně to nepoznám (ségra je dvojče a tipuju, že hodně jednovaječné:-))))
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
vecer, po burze hraje Lev s Petrohradem. nechystate se nekdo na špíl?
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
-
- Hvězda
Filla, máš už lístek na Lva?
Já mám. Jdu s bratrancem a strejdou. Docela se těším na Cháru a Ilju. Ikdyž Cháru jsem už viděl když tu byl Boston.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
ja videl Charu na Slapech zaseFelipe píše:Já mám. Jdu s bratrancem a strejdou. Docela se těším na Cháru a Ilju. Ikdyž Cháru jsem už viděl když tu byl Boston.
Staale: Taky jsi viďel jeho maketu, když jsme byli močit.
ja bohuzial nemam, ak niekto mate na Petrohrad na sobotu, ponuknite, dik!Zdenek1968 píše:Filla, máš už lístek na Lva?
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
zrovna petrohrad jsem taky jako jedinej KHL tym videl, kdyz tu byl v loni v priprave v HK...sice bez Iljy a Zdena, ale byli tu Průchič i Štěpánek s Arťuchinem. určitě bych toho viděl dávno víc kdyby svaz povolil KHL v HK a neposlal to vytunelovat do popradu a pak to s velkou pompou nepovolil v praze (dodnes jsem se nedozvěděl jak je to možný, že to pred dvema lety v čr nešlo když bylo všechno vyřízený, jen přes svaz nejel vlak a ted najednou to jde a jeste kolem toho je spousta slávy a chlouby...kdyby ste o tom nekdo vedel víc, rád se to dozvím!!). každopádně lístek nemám, myslíte že nebudou? dosavadní návštěvnost nevypadala ze by to melo O2 vyprodat aby se lístky trhaly z rukou?
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
04.10. 14:44
Fanoušci, kteří mají zájem v sobotu a v úterý navštívit zápasy KHL mezi pražským Lvem a Petrohradem, resp. Dynamem Moskva v O2 aréně, mají ještě šanci. Zájem o vstupenky je sice velký, v předprodeji jich ale ještě minimálně tisíc na oba zápasy je. "Počet vstupenek může nakonec být i vyšší, řada jich je blokována do dnešního dne a je možné, že budou v pátek opět uvolněny do prodeje," řekl manažer komunikace Jan Rachota.
Ještě včera se dali na SKA přes net lístky zablokovat, bylo jich tam relativně dost volných, i když všechno jenom balkón. Takže si myslím že jak píšou, nějco půjde sehnat ještě i na místě před zápasem.
Fanoušci, kteří mají zájem v sobotu a v úterý navštívit zápasy KHL mezi pražským Lvem a Petrohradem, resp. Dynamem Moskva v O2 aréně, mají ještě šanci. Zájem o vstupenky je sice velký, v předprodeji jich ale ještě minimálně tisíc na oba zápasy je. "Počet vstupenek může nakonec být i vyšší, řada jich je blokována do dnešního dne a je možné, že budou v pátek opět uvolněny do prodeje," řekl manažer komunikace Jan Rachota.
Ještě včera se dali na SKA přes net lístky zablokovat, bylo jich tam relativně dost volných, i když všechno jenom balkón. Takže si myslím že jak píšou, nějco půjde sehnat ještě i na místě před zápasem.
volne listky jsou na balkon a jeste k tomu - do rohu a za branku .... takze same super mista
Nj, tak ale já předpokládám že když někdo schání lístek, tak nepočítá s tím, že pár hodin před zápasem budou volný nějaký super místa.