ja si rad napisu jen tak aby klavesnice nezahalela:-)Hans píše:Já bych zase doporučil, aby tu byl zase klídek. Podívej se kolik příspěvků jseš tady schopnej nasekat aniž by si s tebou chtěl někdo povídat.
10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
Re: 10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
Jenže to už je pak zase spamování.zizomil píše:ja si rad napisu jen tak aby klavesnice nezahalela:-)Hans píše:Já bych zase doporučil, aby tu byl zase klídek. Podívej se kolik příspěvků jseš tady schopnej nasekat aniž by si s tebou chtěl někdo povídat.
par prispevku snad nebude spamovani,ne??:-) zase tak horky to nebude...vojta píše:Jenže to už je pak zase spamování.zizomil píše:ja si rad napisu jen tak aby klavesnice nezahalela:-)Hans píše:Já bych zase doporučil, aby tu byl zase klídek. Podívej se kolik příspěvků jseš tady schopnej nasekat aniž by si s tebou chtěl někdo povídat.
No, 20 příspěvků v jednom tématu s breakem to nemá snad nikdo.
no ale 99% to byli prispevky ve kterych jsem jen odpovidal a to 1% snad jeste neni spam... treba tenhle prispevek nemuzes brat za spam...pouze ti odpovidam ale ty jsi mi jeste neodpovedel na SZvojta píše:No, 20 příspěvků v jednom tématu s breakem to nemá snad nikdo.
-
- Hvězda
Žížo, do prčic, piš někam Sally nebo na linku bezpečí, ale už s tím neotravuj. Jestli nemáš co na práci, tak jdi třeba někam vybírat brambory, to bude užitečnější.
kdyz na me budes takhle reagovat tak je jasny ze ti odpovim...mysliZdenek1968 píše:Žížo, do prčic, piš někam Sally nebo na linku bezpečí, ale už s tím neotravuj. Jestli nemáš co na práci, tak jdi třeba někam vybírat brambory, to bude užitečnější.
brambory jsou prebrane a oloupane
Tak to je hustý. Stojím u žižiho na burze, a on koukej co jsem si koupil (box slávie), říkám mu, ten papír je lakovanej, to si to lejno rozmázneš až na záda. Ale on né , prej to má do jen tak pro radost. Rozbalil to a povídá, chybí mi jedno číslo, tak jsi jdu koupit ještě jeden box . Žiži nebylo to to číslo co tam vůbec nevyšlo? .
A já ještě povídám, při tvým štěstí tam to číslo určitě taky nebude . No a měl jsem pravdu. Kdyby si radši přitáhl toho Vencu, s těma Modánama v plastu .
Já vím že někde prodává, ale vdycky zapomenu kde. Je to nějaká zastávka metra na C.
A já ještě povídám, při tvým štěstí tam to číslo určitě taky nebude . No a měl jsem pravdu. Kdyby si radši přitáhl toho Vencu, s těma Modánama v plastu .
Já vím že někde prodává, ale vdycky zapomenu kde. Je to nějaká zastávka metra na C.
dneska se sem snad Venca regne a priste prijde na burzu...mmaier píše:Tak to je hustý. Stojím u žižiho na burze, a on koukej co jsem si koupil (box slávie), říkám mu, ten papír je lakovanej, to si to lejno rozmázneš až na záda. Ale on né , prej to má do jen tak pro radost. Rozbalil to a povídá, chybí mi jedno číslo, tak jsi jdu koupit ještě jeden box . Žiži nebylo to to číslo co tam vůbec nevyšlo? .
8. box
a ještě detail knoflíčku (jedna z nejhezčích jersey co jsem kdy viděl)
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)
Wow, tak to je paráda! Akorát ta karta musí být pěkně nafouklá když ten kousek knoflíku je mimo výsek na dres.honzam píše:
Kupodivu nafouklá prakticky skoro vůbec není. Na fotce je to blbě vidět, ale pod tou látkou, kde je přišitej knoflík je ještě jedna vrstva látky (červený kousek vlevo a o trochu větší špatně viditelný bílý kousek vpravo) a ten knoflík je vtlačený do tý "bubliny" mezi dvěma vrstvama.vojta píše: Wow, tak to je paráda! Akorát ta karta musí být pěkně nafouklá když ten kousek knoflíku je mimo výsek na dres.
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)
9. box
Presne tak.Uz jim tak verim,ze napr. v nove serii Panini Prime pri limitaci Jardova pismenka/25 maji rozstrihanych 25 originalnich dresu "respektive" jmenovek.Takova vec proste nejde uskutecnit.Museli by mit na dresy hangar jako celej barandov a investovane mozna miliardy dolaru.Pokud by byla limitace 1/1 tak by se tomu dalo verit,ze je to z jednoho dresu.tintis píše:Mně se karty líbí. A co se týká použitého dresu do "Jersey" - opravdu věříte, že jsou ve všech jersey kartách z NHL použity dresy zrovna toho konkrétního hráče??? Stejně tak s podpisy??? Ale to je asi do jiného tématu a už se to tu asi i řešilo!!! Ale jsem rád, že vůbec někdo fotbalové karty vydává!!! I když je pravda, že já jsem si zatím koupil pouze podepsaného Ivana Trojana z Bohemky!!!
Přesně tak, už se to řešilo milionkrát, prostě NE všechny písmenka, čísla jsou GAME-WORN ! Namesakes jsou stejně jako třeba písmenka u nováčků z UD Black manufactured patches... písmena/čísla z originálních dresů jsou mnohem limitovanější a máš to na zadní straně napsané, z jakého materiálu je karta vyrobena...hokej399 píše:Presne tak.Uz jim tak verim,ze napr. v nove serii Panini Prime pri limitaci Jardova pismenka/25 maji rozstrihanych 25 originalnich dresu "respektive" jmenovek.Takova vec proste nejde uskutecnit.Museli by mit na dresy hangar jako celej barandov a investovane mozna miliardy dolaru.Pokud by byla limitace 1/1 tak by se tomu dalo verit,ze je to z jednoho dresu.tintis píše:Mně se karty líbí. A co se týká použitého dresu do "Jersey" - opravdu věříte, že jsou ve všech jersey kartách z NHL použity dresy zrovna toho konkrétního hráče??? Stejně tak s podpisy??? Ale to je asi do jiného tématu a už se to tu asi i řešilo!!! Ale jsem rád, že vůbec někdo fotbalové karty vydává!!! I když je pravda, že já jsem si zatím koupil pouze podepsaného Ivana Trojana z Bohemky!!!
Dik za upresneni.sabres911 píše:Přesně tak, už se to řešilo milionkrát, prostě NE všechny písmenka, čísla jsou GAME-WORN ! Namesakes jsou stejně jako třeba písmenka u nováčků z UD Black manufactured patches... písmena/čísla z originálních dresů jsou mnohem limitovanější a máš to na zadní straně napsané, z jakého materiálu je karta vyrobena...hokej399 píše:Presne tak.Uz jim tak verim,ze napr. v nove serii Panini Prime pri limitaci Jardova pismenka/25 maji rozstrihanych 25 originalnich dresu "respektive" jmenovek.Takova vec proste nejde uskutecnit.Museli by mit na dresy hangar jako celej barandov a investovane mozna miliardy dolaru.Pokud by byla limitace 1/1 tak by se tomu dalo verit,ze je to z jednoho dresu.tintis píše:Mně se karty líbí. A co se týká použitého dresu do "Jersey" - opravdu věříte, že jsou ve všech jersey kartách z NHL použity dresy zrovna toho konkrétního hráče??? Stejně tak s podpisy??? Ale to je asi do jiného tématu a už se to tu asi i řešilo!!! Ale jsem rád, že vůbec někdo fotbalové karty vydává!!! I když je pravda, že já jsem si zatím koupil pouze podepsaného Ivana Trojana z Bohemky!!!
10. box
Desítky karet z této série mám na výměnu/prodej, tak kdybyste měli o cokoliv zájem mrkněte do sekce Tržiště, nebo napište SZ.
Díky všem za pozornost!
Desítky karet z této série mám na výměnu/prodej, tak kdybyste měli o cokoliv zájem mrkněte do sekce Tržiště, nebo napište SZ.
Díky všem za pozornost!
Ta podepsaná zlatá verze patriotů z edenu, to je jaký limit?
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
x/3standish píše:Ta podepsaná zlatá verze patriotů z edenu, to je jaký limit?
-
- Nováček
Nechci tu moc spamovat,ale temer ve všem musim dat zizomilovi za pravdu.Nechci nadavat na snahu o vytvoření kvalitniho produktu Ferdou Hrbkem,ale na druhou stranu to chyby jsou a sberatele to pak proste mrzí o to víc,když jsou to chyby které stačilo jen doladit pohodove u kávy podle ME vyřešit a vyrikat a vysvětlit to někomu ze Slavie,ze kdyz Da někdo dres na karty a nebo kopacku,ze by se mel na Te kartě pravé on objevit.
Pokud je to tak,jak se tu rikalo a psalo,ze vše bylo v režii Slavie,pak upřímné vůbec nechápu,jak je Možné,ze na ofiko stránkách Slavie není o těchto kartach jediná zminka,boxy jsou k dispozici pouze v prodeji Pres pana Hrbka a na zadne kartě není copyright,nějaké webovky Slavie,veta všechna prava vyhrazena,proste cokoliv,co obsahuji snad všechny sportovní sběratelské karty po celém Svete,ani rok vyroby,proste opavdu zadne info od Slavie jako klubu,ze se jedna o ofiko a licencovany produkt.Opravdu mi to přijde přinejmenším zvláštní,ze pokud do toho prave vedeni Slavie tolik mluvilo a melo byt vse podle nich,tak ze by vůbec nejevili zájem o to,jak a kde a komu se jejich produkt prodává,jaka je odezva a z jejich strany není zadna podpora a propagace jejich produktu a ani to takzvane posvedceni licencovaneho produktu ofiko infem at uz klubovym,tak copyrightem,aby i po letech vsichni,kterym se tyto karty dostanou do ruky verili,ze slo opravdu o produkt Slavie a ne jen karty od fandy sportu,co si je nekde nechal udelat.Vy by jste snad verili nejakym patch kartam Barcelony,Realu,Chelsea apod.kdyby nikde na te karte nebylo zadne info,kdo a kdy a zda s licenci tyto karty vyrobil,ze jde vazne o produkt,u ktereho melo hlavni slovo vedeni Barcelony a těchto klubu?Proste jak muzete verit vsem informacim,ktere si na takove karte prectete,vcetne limitaci a udajich, z ceho kousky veci pochazi (tim ted myslim tyto hypoteticke karty a ne ty od pana Hrbka,tomu asi vsichni tady verite) Kdo mimo toto forum a návštěvníků burzy u Zabranskych tyto informace má?A jak je jednou bude kdokoliv a komukoliv moct dokázat a doložit,když nikde nic o tomto produkto ofiko nenajde?.Tohle je proste něco,co mi nadává smysl a nedokážu si představit,ze kdybych byl ve vedeni čehokoliv,ze bych se pak o výsledný produkt vůbec nezajímal...PS. koupil jsem si také jednu krabici,to jen jako info,aby někdo nerikal,ze mluvím o něčem,co ani nechci a nekupuji...
Pokud je to tak,jak se tu rikalo a psalo,ze vše bylo v režii Slavie,pak upřímné vůbec nechápu,jak je Možné,ze na ofiko stránkách Slavie není o těchto kartach jediná zminka,boxy jsou k dispozici pouze v prodeji Pres pana Hrbka a na zadne kartě není copyright,nějaké webovky Slavie,veta všechna prava vyhrazena,proste cokoliv,co obsahuji snad všechny sportovní sběratelské karty po celém Svete,ani rok vyroby,proste opavdu zadne info od Slavie jako klubu,ze se jedna o ofiko a licencovany produkt.Opravdu mi to přijde přinejmenším zvláštní,ze pokud do toho prave vedeni Slavie tolik mluvilo a melo byt vse podle nich,tak ze by vůbec nejevili zájem o to,jak a kde a komu se jejich produkt prodává,jaka je odezva a z jejich strany není zadna podpora a propagace jejich produktu a ani to takzvane posvedceni licencovaneho produktu ofiko infem at uz klubovym,tak copyrightem,aby i po letech vsichni,kterym se tyto karty dostanou do ruky verili,ze slo opravdu o produkt Slavie a ne jen karty od fandy sportu,co si je nekde nechal udelat.Vy by jste snad verili nejakym patch kartam Barcelony,Realu,Chelsea apod.kdyby nikde na te karte nebylo zadne info,kdo a kdy a zda s licenci tyto karty vyrobil,ze jde vazne o produkt,u ktereho melo hlavni slovo vedeni Barcelony a těchto klubu?Proste jak muzete verit vsem informacim,ktere si na takove karte prectete,vcetne limitaci a udajich, z ceho kousky veci pochazi (tim ted myslim tyto hypoteticke karty a ne ty od pana Hrbka,tomu asi vsichni tady verite) Kdo mimo toto forum a návštěvníků burzy u Zabranskych tyto informace má?A jak je jednou bude kdokoliv a komukoliv moct dokázat a doložit,když nikde nic o tomto produkto ofiko nenajde?.Tohle je proste něco,co mi nadává smysl a nedokážu si představit,ze kdybych byl ve vedeni čehokoliv,ze bych se pak o výsledný produkt vůbec nezajímal...PS. koupil jsem si také jednu krabici,to jen jako info,aby někdo nerikal,ze mluvím o něčem,co ani nechci a nekupuji...