SP Authentic 11/12
SP Authentic 11/12
Box mi kúpila priateľka k PhD statniciam. Na brejk som sa tešil, ale po otvarani som bol totalne zhnuseny a obsah za tie peniaze stojí za veľké H. Ako nečakal som nejakú High end kartu, ale toto...., to už tam mohli byť samé radovky. V živote si už box nekúpim ani si nedám kúpiť. Ak by niekto z tohto prievaru nieco chcel nech sa ozve. Predaj alebo výmena za karty Ovcu/Bondru. Hodnotenie brejku: 10%. Sorry za blbé foto, ale nie je ani co fotit....

- Lembi
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
Re: SP Authentic 11/12
Subban na SOTT neni spatny, ale co tam dela ta lonska Sottka?

Nooo ja som ju nasiel ako SOTT update v checkliste. Takze by tam mala patrit. No a ten Subban....karta ktora ide na ebay za 30 USD.........co ja viem

Hodnocení 10%? Co si od tohohle boxu čekal?  

Kerci, Kerci   ... Víš co by za takový obsah někteří dali? Tohle je podle mě takový lehce nadprůměrný SPA box, totální provar v tomhle produktu vypadá trochu jinak. Ale je fajn vidět, jak každý pro tohle hobby používáme trochu jinou optiku.
  ... Víš co by za takový obsah někteří dali? Tohle je podle mě takový lehce nadprůměrný SPA box, totální provar v tomhle produktu vypadá trochu jinak. Ale je fajn vidět, jak každý pro tohle hobby používáme trochu jinou optiku.

... Víš co by za takový obsah někteří dali? Tohle je podle mě takový lehce nadprůměrný SPA box, totální provar v tomhle produktu vypadá trochu jinak. Ale je fajn vidět, jak každý pro tohle hobby používáme trochu jinou optiku.
  ... Víš co by za takový obsah někteří dali? Tohle je podle mě takový lehce nadprůměrný SPA box, totální provar v tomhle produktu vypadá trochu jinak. Ale je fajn vidět, jak každý pro tohle hobby používáme trochu jinou optiku.- Lembi
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
A to je spatny tam najit kartu za 30 usd?  Koukam ze si frustrovany ze si nenasel mega monster Patch RNH... pak je to teda spatny box... 

Navíc ať je ten brankář sebe víc neznámý, tak ta die-cut karta je snad 1x na case.

To uz je jedno...proste vsetko je k dispozicii. Ak by chcel niekto aj radovky nech napise. Cakal som lepsie mena na tych podpisovkach.

- Bianconero
- Legenda 
Zdá se mi to celkem normální, žádný šlágr, ale žádný průser, aspoň z toho, co jsem viděl tady za breaky. Člověk nemůže čekat, že z boxu za 150 doláčů se mu to vrátí, 50-60 doláčů ty karty mít cenu budou, ale je to poměrně normální. Sateri šel měsíc zpátky za 11,50 dolců, a přesně jak píše Hans, je to case hit! Každý nemůže tahat nugety  není zlatá horečka
 není zlatá horečka 

není zlatá horečka
 není zlatá horečka 
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
						- sabres1156
- Zkušený 
myslím,že ten Subban sa ti vydaril  ,a ten Satteri tiež
 ,a ten Satteri tiež  ,aspon niečo sa ti s toho vráti
 ,aspon niečo sa ti s toho vráti  

....
 ....

,a ten Satteri tiež
 ,a ten Satteri tiež  ,aspon niečo sa ti s toho vráti
 ,aspon niečo sa ti s toho vráti  

....
 ....- SugarRay
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsi měl case hit , tak se ptám.... co chceš víc ?   hi hi Ale hlavní je ten pocit z otvírání ne ?
  hi hi Ale hlavní je ten pocit z otvírání ne ?  

- kidder
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja bych do SPA nesel ani za polovicni cenu 

- SugarRay
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
Tak za litr bych do toho možná šel , jinak ty peníze je snad lepší prochlastat , za trojku to už uděláš dobrej rozruch někde v reštice .

- kidder
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
A nebo investovat do vcelstva kdyz delas do tech vcel 

- superman66
- Legenda 
No viděl jsem (a žel i měl jsem) horší...   Tři podpisovky nejsou zlý ale chápu že za ty peníze to naštve. To se ale u tohodle produktu musí předpokládat že to takto dopadne. Jinak mám za to že ty lonský sottky tam letos cpou standartně. Asi se zbavují zbytků
 Tři podpisovky nejsou zlý ale chápu že za ty peníze to naštve. To se ale u tohodle produktu musí předpokládat že to takto dopadne. Jinak mám za to že ty lonský sottky tam letos cpou standartně. Asi se zbavují zbytků  

Tři podpisovky nejsou zlý ale chápu že za ty peníze to naštve. To se ale u tohodle produktu musí předpokládat že to takto dopadne. Jinak mám za to že ty lonský sottky tam letos cpou standartně. Asi se zbavují zbytků
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
						Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Tony Lapacka
- Hvězda 
Taky mi to přijde slabé, bohužel jsme někde jinde než amíci, ti si takové boxy můžou dovolit v pohodě. My musíme čekat na různé slevy a výprodeje.

Hobby od roku 1994.