sběratelské karty SK Slavia Praha fotbal
Re: sběratelské karty SK Slavia Praha fotbal
Děkuji za rychlou odpověď. Neberte to ode mě jako kritiku, spíš jako subjektivní pohled, ale těžko by se mi hledala motivace k pořízení karty, byť i oblíbeného hráče, která obsahuje kus oděvu někoho jiného. Možná bude mít jiný pohled fanoušek Slavie, za kterého se osobně nepovažuji, i když mi je svým způsobem blízká. Zjednodušeně řečeno, nepodařilo se mi v tom nalézt ten hlavní smysl, sběratelský motiv. Jinak si nesmírně vážím podobných počinů a fandím všem, kteří se do něčeho podobného pustí. Minimálně část peripetií, které to obnáší si dovedu představit. Díky.
Naposledy upravil(a) Amundsen dne pon 27. srp 2012 21:23:47, celkem upraveno 1 x.
Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
Tradelist ZDE
- Bianconero
- Legenda
Nápad je to skvělý, škoda jen, že se něco takového neudělalo při titulech nebo Champions league, tehdy ten kádr, vedení a vůbec celý klub byl o něčem jiném. A ještě lepší by byly časy let 90., Berger, Šmicer, Poborský a spol., nebo začátek 21. století, kdy hráli Radek Černý, bratři Doškové, Ríša Dostálek, Pity, Vachy, Ruda Skácel, nebo Petrouš. Podle mě tenhle produkt nemá v současné době moc šancí na úspěch, zvlášť pokud půjde o současný kádr. Vlček, Latka, Jarolím..... jasně, Standa hraje za klub nějaké 4 roky, zažil tituly, Champions league. Laty přišel v 19 letech z Budějek a ze Slavie se dostal do zahraničí. Lukáš je pro změnu synátorem ikony klubu... Tohle podle mě táhnout nemůže a ani nebude. Ty kořeny nejsou dost silné. Pokud by se dělala nějaká retro edice s hráči let dávno minulých, bylo by to o něčem jiném. Škoda že to nepřišlo třeba ještě před smrtí Franty Veselého, budiž mu zem lehká, ten by se na něčem takovém určitě rád podílel a bylo by snem každého příznivce červenobílých mít jeho kartu, třeba s podpisem, ve své sbírce.... Ale říkám, je to jen můj názor a pohled na současnou Slavii. Není to žádná výtka vůči Legendy CS, jedině dobře, že se do toho Pane Hrbku pouštíte, jen si myslím, že to teď není zrovna šťastná doba. Každopádně jsem zvědavý, jaký to bude mít ohlas.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
-
- Legenda
samozřejmě dobře chápu Vaše pocity,ale nedovedu si představit jak doslova vyrabuji šatnu Slavie a místo jednoho dresu použiji dresy celého mužstvaAmundsen píše:Děkuji za rychlou odpověď. Neberte to ode mě jako kritiku, spíš jako subjektivní pohled, ale těžko by se mi hledala motivace k pořízení karty, byť i oblíbeného hráče, která obsahuje kus oděvu někoho jiného. Možná bude mít jiný pohled fanoušek Slavie, za kterého se osobně nepovažuji, i když mi je svým způsobem blízká. Zjednodušeně řečeno, nepodařilo se mi v tom nalézt ten hlavní smysl, sběratelský motiv. Jinak si nesmírně vážím podobných počinů a fandím všem, kteří se do něčeho podobného pustí. Minimálně část peripetií, které to obnáší si dovedu představit. Díky.

dá se o tom dlouho diskutovat,pamatuji se že třeba pokud to organizace Rangers vyžadovala,dokázal např.Gretzky obehrát za zápas i 5 kusů dresů které pak byli zaručeně "game used"
jinak díky za podporu, pomalu se probijím k pokusu vytvořit něco co by se dalo nazvat dokonalým.
Tak já myslím, že pan Hrbek vysál z tohoto produktu maximum, vzhledem k tomu, jak je fotbal a speciálně český neatraktivní pro karty, tak tyhle karty jsou rozhodně hodně atraktivní! Ty memorabilie vypadají perfektně! 

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Legenda
Zase musím uznat že máte pravdu,doba pro tenhle projekt opravdu není šťastná,ale pro fanoušky sběratele Slavie to třeba bude alespoň trochu zajímavé,nehledě na to že máme se Slavií uzavřenou smlouvu na 3 roky a chystáme se v této serii uvést na 120 osobností slávistické historie,bude to tak trochu běh na dlouhou trať,ale co naděláte je to přece zábava,nebo ne?Bianconero píše:Nápad je to skvělý, škoda jen, že se něco takového neudělalo při titulech nebo Champions league, tehdy ten kádr, vedení a vůbec celý klub byl o něčem jiném. A ještě lepší by byly časy let 90., Berger, Šmicer, Poborský a spol., nebo začátek 21. století, kdy hráli Radek Černý, bratři Doškové, Ríša Dostálek, Pity, Vachy, Ruda Skácel, nebo Petrouš. Podle mě tenhle produkt nemá v současné době moc šancí na úspěch, zvlášť pokud půjde o současný kádr. Vlček, Latka, Jarolím..... jasně, Standa hraje za klub nějaké 4 roky, zažil tituly, Champions league. Laty přišel v 19 letech z Budějek a ze Slavie se dostal do zahraničí. Lukáš je pro změnu synátorem ikony klubu... Tohle podle mě táhnout nemůže a ani nebude. Ty kořeny nejsou dost silné. Pokud by se dělala nějaká retro edice s hráči let dávno minulých, bylo by to o něčem jiném. Škoda že to nepřišlo třeba ještě před smrtí Franty Veselého, budiž mu zem lehká, ten by se na něčem takovém určitě rád podílel a bylo by snem každého příznivce červenobílých mít jeho kartu, třeba s podpisem, ve své sbírce.... Ale říkám, je to jen můj názor a pohled na současnou Slavii. Není to žádná výtka vůči Legendy CS, jedině dobře, že se do toho Pane Hrbku pouštíte, jen si myslím, že to teď není zrovna šťastná doba. Každopádně jsem zvědavý, jaký to bude mít ohlas.
jinak musím poznamenat že ze sběratelského hlediska,hlavně co se týče výroby boxů je to vyloženě mini projekt,chystáme jen limitovaný počet 70 boxů. zbytek insertních karet bude balen do tzv.premium balíčků které budou za legrační cenu prodávány i širšímu slávistickému publiku. ještě jednou díky za Vaše názory
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Sparta bude mít taky 120 let...co vy na to?Veteran fans hcs píše:Zase musím uznat že máte pravdu,doba pro tenhle projekt opravdu není šťastná,ale pro fanoušky sběratele Slavie to třeba bude alespoň trochu zajímavé,nehledě na to že máme se Slavií uzavřenou smlouvu na 3 roky a chystáme se v této serii uvést na 120 osobností slávistické historie,bude to tak trochu běh na dlouhou trať,ale co naděláte je to přece zábava,nebo ne?
jinak musím poznamenat že ze sběratelského hlediska,hlavně co se týče výroby boxů je to vyloženě mini projekt,chystáme jen limitovaný počet 70 boxů. zbytek insertních karet bude balen do tzv.premium balíčků které budou za legrační cenu prodávány i širšímu slávistickému publiku. ještě jednou díky za Vaše názory

-
- Legenda
všechno záleží na průběhu jednání které vede kolega,musím říct že pokud by nezemřel Příbaworlikk píše:Sparta bude mít taky 120 let...co vy na to?Veteran fans hcs píše:Zase musím uznat že máte pravdu,doba pro tenhle projekt opravdu není šťastná,ale pro fanoušky sběratele Slavie to třeba bude alespoň trochu zajímavé,nehledě na to že máme se Slavií uzavřenou smlouvu na 3 roky a chystáme se v této serii uvést na 120 osobností slávistické historie,bude to tak trochu běh na dlouhou trať,ale co naděláte je to přece zábava,nebo ne?

- hokejcards
- Hvězda
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak doufám, že už žádná nepříjemnost do cesty nevstoupí...Veteran fans hcs píše:všechno záleží na průběhu jednání které vede kolega,musím říct že pokud by nezemřel Příbabylo by to všechno jednodušší
hokejcards píše:jóóóóó taková karta Jardy Blažka, to už je jiná

- Bianconero
- Legenda
Ten náklad zní celkem rozumně, a těší mě ta řada se 120 osobnostmi slávistické historie. To bych si asi i nějakou tu kartu pak pořídil, zvlášť pokud by tam byl Franta Veselý, toho měl moc rád děda, takže bych ji bral jako takovou vzpomínkovou kartu. A jak zmínil už Viktor (rmiller), Radek Černý nebo i Jan Stejskal, ti by byli skvělí. Ale těch jmen je spousta a záleží co povolí klub. Tak ať se daří, na ty osobnosti se budu časem těšit!Veteran fans hcs píše: Zase musím uznat že máte pravdu,doba pro tenhle projekt opravdu není šťastná,ale pro fanoušky sběratele Slavie to třeba bude alespoň trochu zajímavé,nehledě na to že máme se Slavií uzavřenou smlouvu na 3 roky a chystáme se v této serii uvést na 120 osobností slávistické historie,bude to tak trochu běh na dlouhou trať,ale co naděláte je to přece zábava,nebo ne?
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tyto karty maji jednu velkou chybu... A to SK Slavia Praha
ACS forever...

ACS forever...
- hokejcards
- Hvězda
Lembi píše:Tyto karty maji jednu velkou chybu... A to SK Slavia Praha![]()
ACS forever...

-
- Legenda
Ještě Vám dlužím ceny jednotlivých balení
balíček - 8 řadových karet, 1 podpisovka - 44,-kč
balíček premium - 8 řadových karet, 1 podpisovka,1 insertní karta - 66,-kč
box - 40 řadových karet,7 podpisovek,8 insertních karet,4 memorabilie - 990,-
balíček - 8 řadových karet, 1 podpisovka - 44,-kč
balíček premium - 8 řadových karet, 1 podpisovka,1 insertní karta - 66,-kč
box - 40 řadových karet,7 podpisovek,8 insertních karet,4 memorabilie - 990,-
To jsou velice příjemné ceny. Čekal jsem je podstatně vyšší..
Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
Tradelist ZDE
Tradelist ZDE
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo jsem si taky řikal , ceny super , jenom k fotbalu mi ty karty nějak nesedí , kdyby byly ty ceny u hokejových karet stejný tak by to bylo dokonalý . Už toho fotbalu bylo docela dost ne ?Amundsen píše:To jsou velice příjemné ceny. Čekal jsem je podstatně vyšší..

Jinak nehodnotim tu serii jako takovou neboť fotbal nemám v lásce ten českej už vůbec , jsem zaujatej a předpojatej

-
- Legenda
Chtěl bych prosím objednat cca 4 kilogramy medu,šlo by to?SugarRay píše:Jo jsem si taky řikal , ceny super , jenom k fotbalu mi ty karty nějak nesedí , kdyby byly ty ceny u hokejových karet stejný tak by to bylo dokonalý . Už toho fotbalu bylo docela dost ne ?Amundsen píše:To jsou velice příjemné ceny. Čekal jsem je podstatně vyšší..Už by to chtělo zase nějakej hokej !
![]()
Jinak nehodnotim tu serii jako takovou neboť fotbal nemám v lásce ten českej už vůbec , jsem zaujatej a předpojatej, a vůbec já tomu nerozumim já dělám do včel ....
díky Hrbek
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To se ještě uvidí pane Hrbek až jestli vydáte zase něco hokejovýho do tý doby jste pro mě mrtvej Homolka .

A forma distribuce všech těchto tří variant? (balíček, premium balíček i box) Pavlův shop? čili by byly dostupné pro všechny? Nebo jen fanshopy slavie? díky
-
- Legenda
Dostupnost bezproblémová pro všechny,Pavlův shop určitě pokud bude mít zájem, okrajově burzy a samozřejmě hlavní odběratel fanshop SlavieMolda píše:A forma distribuce všech těchto tří variant? (balíček, premium balíček i box) Pavlův shop? čili by byly dostupné pro všechny? Nebo jen fanshopy slavie? díky