2x RETRO NATIONAL PATCHES
2x RETRO NATIONAL PATCHES
Jak jsem slíbil, ty poslední 3 boxiky RNE si o prázdninách rozbalím, moc dlouho jsem nevydržel a prubnul 2. Skrývalo se tam toho opravdu hodně, posuďte sami.
Box 1:
Hašek patch /29
Hlinka patch /29
Pressplate Cyan Jirka Lála
Lionheart Tikal (toho jsem ještě ani neviděl)
a the best of:
Vladimír Zábrodský AUTO patch 10/10 - na tohoto pána má štěstí a jsem za to moc rád. Tuto kartu bych pustil pouze za dobrou výměnu, nebo nějakému serióznímu sběrateli.
Box 2:
Lionheart Hašek AUTO - 4/5 - co k tomu dodat? Málem jsem ho koupil za 1200,- Kč - ale kvůli tomu, že jsem doufal, že se povede v breacích, jsem ho nebral.
Lionheart Straka
Výborný patch
Šťastný Bohuslav 1/1 Pressplate Royal Salute Cyan
Snad nevadí, pokud dám tento box do sekce the best of.
Vše je volné, kromě Haška samozřejmě
Box 1:
Hašek patch /29
Hlinka patch /29
Pressplate Cyan Jirka Lála
Lionheart Tikal (toho jsem ještě ani neviděl)
a the best of:
Vladimír Zábrodský AUTO patch 10/10 - na tohoto pána má štěstí a jsem za to moc rád. Tuto kartu bych pustil pouze za dobrou výměnu, nebo nějakému serióznímu sběrateli.
Box 2:
Lionheart Hašek AUTO - 4/5 - co k tomu dodat? Málem jsem ho koupil za 1200,- Kč - ale kvůli tomu, že jsem doufal, že se povede v breacích, jsem ho nebral.
Lionheart Straka
Výborný patch
Šťastný Bohuslav 1/1 Pressplate Royal Salute Cyan
Snad nevadí, pokud dám tento box do sekce the best of.
Vše je volné, kromě Haška samozřejmě
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2x RETRO NATIONAL PATCHES
Paráda Pavle Není nic lepšího, než si vytáhnout karty do sbírky
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
toto je skvelý produkt, ktorý je v našich pozemských šírkach čímsi nevídaným, samozrejme gratulácia k pekným kartám Hašana
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Souhlas, jenže mně to jde jen u pana Hrbka, u UD ani ostatních snad nikdyjarosenko píše:Paráda Pavle Není nic lepšího, než si vytáhnout karty do sbírky
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
super obrovská gratulace k Hašanovi
Ze dvou boxů vytáhnout dvě nízkolimitované karty hráče kterýho sbíráš, to je paráda To už snad není ani náhoda, na to musíš mít talent
Další nádherný break, fakt povedená série. A samozřejmě gratulace k vytažení Hašana.
Paráda, bohužel lituji, že jsem si alespoň jeden boxík nekoupil. Ze začátku se mi moc nelíbily, ale jak jsem viděl brake na youtube, tak jsem zcela změnil názor.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
Super, jako každý box RNE
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Dvě mega šupy , Hašek a Zábrodský - super brejk , toho Vovku ti schvaluju jenom opravdu nějakýmu sběrately srdcaři kterej si tý karty bude vážit , no nepřemýšlel jsi třeba o mě ?
... ještě že už jí mám to byl byl jinak koukám docela bojSugarRay píše: no nepřemýšlel jsi třeba o mě ?
Hele Pavle, a seš si fakt jistej, že Lionelku Hašana fakt už nemáš
Samozřejmě gratulace k perfeknímu brejku, v těhle boxech se prostě nedalo šlápnout vedle ...
Samozřejmě gratulace k perfeknímu brejku, v těhle boxech se prostě nedalo šlápnout vedle ...
No patriku, musel jsem se podívatDampa17 píše:Hele Pavle, a seš si fakt jistej, že Lionelku Hašana fakt už nemáš
Ale celkem jsem si byl jistej. Protože už jsem zvažoval nákup za 1200, -kč, tak jsem si byl skoro jistý, že doma není. Udělala mi velkou radost. Ještě mi chybí ta dřevěná, kdo ji máte, prosím nabídněte. Já mám sice 1/1, ale nemám tu standardní, snad /25.
No tak pokud jsi ji někde neprokšeftil, tak zrovna v Květnový poště jednu takovou s limitem 08/25 máš. On asi dampa nakonec nebyl daleko od pravdy...
Ale já myslím podepsanou:-), ta má asi nižší limit...DzEjDy píše:No tak pokud jsi ji někde neprokšeftil, tak zrovna v Květnový poště jednu takovou s limitem 08/25 máš. On asi dampa nakonec nebyl daleko od pravdy...
Má limit /5...pavelbart píše:Ale já myslím podepsanou:-), ta má asi nižší limit...DzEjDy píše:No tak pokud jsi ji někde neprokšeftil, tak zrovna v Květnový poště jednu takovou s limitem 08/25 máš. On asi dampa nakonec nebyl daleko od pravdy...
-
- Legenda
Že by už tyhle boxy byli opravdu poslední?
A reálně tak /3, protože dva kousky už jsou zaparkovaný hluboko ve sbírkách.ma-me píše:Má limit /5...
-
- Legenda
Zdravím Dzejdy není náhodou ten Hašek x/29 patch co Pavel vytáhl,ten poslední co chybí?
co trochu zdravého nátlaku?
Už je DzejdyhoVeteran fans hcs píše:Zdravím Dzejdy není náhodou ten Hašek x/29 patch co Pavel vytáhl,ten poslední co chybí?
A ještě mám doma jeden box, doufám, že tam bude ten chybějící Hašek