2011-12 PANINI Contenders
2011-12 PANINI Contenders
Nazdarek lidicky jeli jsme v nedeli okolo Litvinova tak jsme si pribrali nejake boxy na cestu tady je prvni :
Radovky hezke , ale vsichni je znaji tak tady dam cennejsi karty ...
Radovky hezke , ale vsichni je znaji tak tady dam cennejsi karty ...
- superman66
- Legenda
Re: 2011-12 PANINI Contenders
Ten Semin se mi jako karta moc líbí.. ale ty rohy a hrany vypadají hrozně .. ta černá hold má velké mouchy..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Tohle je na napráskání bičem. Takhle poničenou kartu vytáhnout z boxu. Ach jo!
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Škoda té černé, jinak povedený, Malkin, Lidström, ten Palushaj je snad v každém boxu co se tu otvíral.
Já mám z vlastní zkušenosti pocit, že 90 procent karet od Panini je poškozených. Koukněte schválně na videa, jak je balí. Proto je nesbírám.
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones
Nově: Martin Jones
- sabres1156
- Zkušený
Gratulujem k Seminovi ,aj ked trošilinko ošúchaného...
toho semina je vazne skoda ze je osuchany, je to pekna karta ale mozno to vyzera len scane tak zle...
Robino tys na to kap.... ja ji drzim v ruce a ta karta je v poradku to je jen tim ze je na scanu hodne velka a je cerna na bilem podkladu ...
tak potom jej skoda neni a gratulujem k nej....
KRALzLA píše:Já mám z vlastní zkušenosti pocit, že 90 procent karet od Panini je poškozených. Koukněte schválně na videa, jak je balí. Proto je nesbírám.
to je čo za múdrosť Ja mám všetky v 100% poriadku. Skôr by som povedal , že karty od ud zvyknú byť trošku poškodené, hlavne tie hrubšie............. ale aby som ich kvôli tomu nezbieral???
Mně se strašně moc líbí ten podpis Rinalda. Tím jak je ten fix už asi polovypsaný, tak to vypadá jak nějaká signatura malíře na plátně. Moc pěkný.