Já teda tu Pavlovu hořkost ohledně podpisovek naprosto chápu, protože já bych z nich taky nebyl nadšenej. A neberu to z pohledu následného prodeje. Z těma Future Stars je to těžký a i takové karty tam musí být. To že se tam najde nějaké přijatelnější jméno není moc pravděpodobné. Tady je třeba Honzik, který by potěšil mě, ale jinak já z těhle juniorů hlavně beru hráče z Evropy a Honzik je tam vlastně jedinej. U těch ostatních karet je to takovej folklór. Určitě zajímavé jména, ale pořád "bečkový" hráči v hierarchii těch co podepisují pro ITG.
Prostě tam podle mě jasně chybí třeba 4-5 karet z následujících hráčů např.
Současnost: Rinne, Quick, Brodeur, Lundqvist, Nabokov, Backstrom, Kiprusoff, Thomas, Rask, Miller, Ward, Howard a další.
Minulost: Hextall, Vanbiesbrouck, Richter, Roy, Hašek, Joseph, Potvin, Giacomin, Vachon, Hall, Esposito, Cheevers, Bower, Belfour, Vernon, Barrasso a tady bych mohl ještě hodně pokračovat.
Prostě, kdyby tam místo 4 karet byly 4 hráči z toho seznamu, tak by to vypadalo hned jinak.
Co na to říct Hansi, považuju tě (a určitě nejsem sám) za největšího znalce BTP, takže jsem rád, že si podpořil moje zklamání. Pro zajímavost, prohlédl jsem casy jiných sběratelů a všude to bylo podobné. Sportovně musím uznat, že ten můj byl proti nim slabší, ale třeba o 1, 2 karty. Když se podívám na BTP 06-07 a speciálně tvé breaky (protože na světě si největší konzument), tak mi tady dost chybí. I to ukazuje jak se trh a s ním i ITG "vyvíjí..."
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
No ale tohle se nedá obecně shodit na trh, to je prostě špatně plněný box a je to jenom za účelem vydělat a prodat co nejvíc. Je to spíše ukázka trapnosti ITG letošního roku.
Já myslím, že plnění boxů podpisovkama bylo loni srovnatelné. Ale u BTP je to takhle už několik sezon. Pro mě nejlepší složení podpisovek bylo v roce 06-07. Starší ročníky už neznám. Co se týče memorabilia karet (hlavně složení hráčů), tak u mě nemá ITG konkurenci, ale ty podpisovky jsou opravdu horší. Hlavně u BTP je to fakt vidět. Otvíral jsem Decades, Captain C a ještě jsem úplně neplánovaně teď objednal Canada vs. The World. Musím říct, že u těch BTP je to fakt nejhorší. U těch Canada vs. The World jsem otevřel jeden box (na víc není čas a ani na skenování) a hned na mě mrkla podpisovka Yzermana a Erica Staala, takže po prvním boxu můžu říct, že jsem něco fakt dobrého našel. V BTP řeči bych to přirovnal k tomu, že vytáhnu z kejsu podpis třeba Glenna Halla a Marc-Andre Fleuryho. Tady fakt nic takového nevidím. Podle mě u BTP je problém, že už je to zavedené jméno a má své příznivce, kteří to budou kupovat i když tam tyhle karty nejsou. Já bych prostě počkal až tenhle ročník půjde o něco cenově dolů a pak bych nakupoval no.
Absolutní souhlas Hansi. BTP je značka, která se prodá, přesto časem půjde cena dolů člověk si nakoupí.
Jinak Pavle, fakt škoda těch podpisovek, přitom checklist nevypadá vůbec marně.
Ale díky za super brejk, muselo to dát dost přemáhání vletět do takového casu