Burza Praha
Re: Burza Praha
ja pridem
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Já svou účast zatím zvažuju.
Matěji, já jedu taky ... takže mí můžeš vzít ty karty z brejku ... navíc bych se na něco chtěl zeptat Milana, tak vás zase rád uvidím. Kdo bude mít zase přebytečné karty Lecavalierů, nebudu se bránit kšeftu či nákupu
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ja urco dorazim,ale vidim to max na hodinu. Takze spis si vyzvednu par karet,pozdravim a bezim domu se ucit.
Velky Žíža se vraci na scénu o5 sbiram božskeho Wayna tak si jich tam par pripravte:-)))
Zdar borci! Jen stručně o první burze, kterou jsem navštívil:
Už jsem psal cosi v tomto směru jarosenkovi - Omlouvám se většině z Vás, že jsem se jen suše představil a nedal s Vámi řeč, ale byl jsem trošku v Jiříkově vidění - poprvé v životě na burze a z plánované útraty 1000Kč (mimo předem dohodnuté objednávky) bylo najednou 3000Kč a chtěl jsem furt víc a víc - takový stav jsem v životě nezažil, jak kdyby smažka přišla na veletrh fetu, tak jsem v jeden moment prostě zpanikařil a radši jsem (doslova) zdrhnul! Překvapilo mě, kolik "magorů" jako jsem já, v Čechách existuje a jaké je jich složení - kluci, holky, děti, důchodci, malí, velcí, hubení, silní, vlasatí, plešatí, krásní, méně krásní... Každopádně jsem si přišel na své! Jen, co mě trochu mrzelo, bylo osvětlení (ve dvou případech jsem koupil kartu, která vypadala, že je v perfektním stavu a na světle bylo vidět, že je poničená) a pak taky nemám rád handlování a smlouvání (i když to k tomu určitě patří) - jinak paráda!!!
PS - Doprovázela mě přítelkyně, takže mi bylo jasné, že by bylo zle, kdyby šla se mnou a viděla, jak ze mě lítají tisícovky, tak jsem jí trošku musel "vystíhovat", že tam budou jenom chlapi, a že jí budou zkoumat a sledovat..., tak šla radši na nákupy do Labutě!
Už jsem psal cosi v tomto směru jarosenkovi - Omlouvám se většině z Vás, že jsem se jen suše představil a nedal s Vámi řeč, ale byl jsem trošku v Jiříkově vidění - poprvé v životě na burze a z plánované útraty 1000Kč (mimo předem dohodnuté objednávky) bylo najednou 3000Kč a chtěl jsem furt víc a víc - takový stav jsem v životě nezažil, jak kdyby smažka přišla na veletrh fetu, tak jsem v jeden moment prostě zpanikařil a radši jsem (doslova) zdrhnul! Překvapilo mě, kolik "magorů" jako jsem já, v Čechách existuje a jaké je jich složení - kluci, holky, děti, důchodci, malí, velcí, hubení, silní, vlasatí, plešatí, krásní, méně krásní... Každopádně jsem si přišel na své! Jen, co mě trochu mrzelo, bylo osvětlení (ve dvou případech jsem koupil kartu, která vypadala, že je v perfektním stavu a na světle bylo vidět, že je poničená) a pak taky nemám rád handlování a smlouvání (i když to k tomu určitě patří) - jinak paráda!!!
PS - Doprovázela mě přítelkyně, takže mi bylo jasné, že by bylo zle, kdyby šla se mnou a viděla, jak ze mě lítají tisícovky, tak jsem jí trošku musel "vystíhovat", že tam budou jenom chlapi, a že jí budou zkoumat a sledovat..., tak šla radši na nákupy do Labutě!
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Jo, osvětlení na burze stojí za prd
- matttes68
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Parádní fejeton o své první burze, já jí zažil někdy v listopadu a pocity jsem měl takřka totožné, tuto jsem bohužel časově nestihl, ala na příští mířim stoprocentně a chci vzít s sebou přítelkyni, tak se těším na její nasledné zděšení, kdy zjistí, že je nás mega-nerdů/geeků na světě/v Praze více! Neni nad to, když člověk zjistí, že danou nemocí netrpí sám, hned se to lépe zvládánecak píše:Zdar borci! Jen stručně o první burze, kterou jsem navštívil:
-
- Hvězda
Pánové, krásně píšete o své první burze. Chcete-li někdy zažít opravdové maso, našetřete peníz a vyrazte někdy na burzu do Toronta (Expo). Koná se vždycky 2 x do roka, na jaře a na podzim. Garantuji vám, že po 3 dnech chození na burze, prohlížení, smlouvání a nakupování vám půjde minimálně další 3 dny hlava kolem. Uvidíte tam karty (nejen je ale i různé memorabilie), o kterých se vám snad ani nezdálo. Já jsme tam byl 3x a i když naposledy to bylo už před 10 lety, dodnes na to vzpomínám. Pokaždé útrata aspoň 30 000 Kč (jen za karty), dalších cca 25 000 ze letenku a stravu. Naštěstí tam tenkrát bydlel kamarád, takže ubytování a cestování z a na letiště i na burzu bylo gratis. Mrzí mě, že v té době ještě nebyly nebo aspoň já ho neměl, digitální foťáky, takže mám jen pár klasických fotek. Po takové návštěvě propadáte různým pocitům. Na jedné straně se do sbírání ještě víc zažerete, ale na druhé propadáte trochu skepsi, protože tam vidíte karty, ke kterým se pravděpodobně v životě nedostanete, pokud nejste Rotchildové.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké fotečky z burzy
Všimněte si prstu, kterým Pavlik ukazuje na box
Tři mušketýři.
Debatilo se o sto šest.
Zaskočený Tomášek(Uphon)
A foto dne. Pavel nahazuje melouny
Všimněte si prstu, kterým Pavlik ukazuje na box
Tři mušketýři.
Debatilo se o sto šest.
Zaskočený Tomášek(Uphon)
A foto dne. Pavel nahazuje melouny
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
-
- Legenda
tak to jste mě zklamal,neudělal jste mě fotku a přitom jsem tak fotogenickej
Staal na té fotce vypadá jak panenka
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No,mam slusnou vanu,leto pred nama a ja jsem jak tehotnej. Kazdopadne byla velka absence: Felipe,Superman,Taby,Miller a spol coz byla skoda. Ale jinak zase fajn burza,prinesl jsem si domu snad nejvetsi nadilku Wardu;)
Hold rodinné záležitosti... No snad mi vyjde aspoň květen. To bych moc chtěl. Zalepit resty a třeba si něco nadělit ke 30-tinám.
Jarosenko, co ta poslední fotka???? Pro ty, kteří nebyli. Až budete vstávat v půl šestý, taky se Vám tohle stane
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Legenda
Náhodou ta fotka je vynikající,čert a Bartko nikdy nespípavelbart píše:Jarosenko, co ta poslední fotka???? Pro ty, kteří nebyli. Až budete vstávat v půl šestý, taky se Vám tohle stane
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle ale já tě v SZ varoval Klidně jí smázni když tak Ale povedla se ne??
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Lepší fotku nemám
Bohužel, nemám za svých 33 let fotku, kde bych vypadal normálně...jestli to nebude tím, že normálně nevypadám...
Bohužel, nemám za svých 33 let fotku, kde bych vypadal normálně...jestli to nebude tím, že normálně nevypadám...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Kterou myslíte??Veteran fans hcs píše:Náhodou ta fotka je vynikající,čert a Bartko nikdy nespípavelbart píše:Jarosenko, co ta poslední fotka???? Pro ty, kteří nebyli. Až budete vstávat v půl šestý, taky se Vám tohle stane
- hc_pardubice
- Nováček
nahodou ta fotab z burzy jeste ujde, normalni reakce na blesk ..