Legendy Československého hokeje

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
redcraft
Hvězda
Hvězda

Re: Legendy Československého hokeje

Příspěvek od redcraft »

Dampa17 píše:... ale když jsem to tak pročítal, tak mě zaujaly dvě věci na které si neodpustím nezareagovat:
- poznámka nevím už koho, že předchozí projekty, jako třeba Hašanovo box, neoslovily širší počet sběratelů ... když si vezmu, jak se po nich zaprášilo, tak jsem holt asi sledoval jiný projekt :?
jasně, že se po Hašanových boxech zaprášilo, a po téhle sérii se zapráší úplně stejně, ale u Hašana šlo o to, že ho v podstatě zkoupil úzký okruh sběratelů, a kdo nezareagoval okamžitě, měl smůlu, ale tak to je, jak se říká, "kdo chvíli stál, stojí opodál". Doufám, že se tato série bude mít možnost dostat k širšímu spektru sběratelů *prty*

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Veteran fans hcs píše:
Steven Hockey Cards píše:
Dampa17 píše: ... ale když jsem to tak pročítal, tak mě zaujaly dvě věci na které si neodpustím nezareagovat:
- poznámka nevím už koho, že předchozí projekty, jako třeba Hašanovo box, neoslovily širší počet sběratelů ... když si vezmu, jak se po nich zaprášilo, tak jsem holt asi sledoval jiný projekt :?
To že nezaujal tolik sběratelů neznamená, že o něj nebyl zájem, ale jenom je to škoda, protože kdyby tam těch hráčů bylo víc, tak by podle mě daleko více sběratelů mělo nějaké karty do svojí sbírky.
Nebojte v téhle serii si určitě vyberete,už jenom ten p.Pospíšil to bude oříšek
No jo no, a k tomu eště (sparťan) Horešovský, kterej je taky z Kladna a to je od každýho insertu aspoň 2 (krom Best from the Best) a to bude zase karet a peněz v tom *bang* . Ještě že na multi podpisovkách jste dal tyhle 2 vždycky k sobě. Doufám, že budou peníze a boxík si koupim a ne jako u RNE, na kterej sem tak dlouho šetřil, až nebyl. JSem zvědavej na tu cenu, ale snad si ho budu moct koupit. Naposled když jsem otvíral box Legend CS (konkrétně RTE), tak tam byli 2 kladenský řadovky / 10 ze 2 a patch / 9 taky Kladno, takže snad budu mít zase štěstí.

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Veteran fans hcs píše:Jinak mám dojem že na objednávku gradovala karty firma PSA
PSA/DNA tam byla take,ale stejna odezva.Jedine co by udelali tak by to dali do toho plastiku a jeste bych musel zaplatit za overeni podpisu o kterem vim,ze je pravy.Na tehle akci co jsem byl(charitativni akce Chicago Sun Times) je Becket hodne levnej.Za gradaci 1-3 karet chteji 10 dolaru za kus,za 4-6 9 dolaru a pri velkem mnozstvi karet to prijde na pakatel.Pokud to tam musi clovek posilat tak zaplatim jenom za postovne pres 17 dolaru.Tady ta akce trva 3 dny a maximalne do druheho dne je to "vyrobene".Ona ta PSA/DNA taky neni levna zalezitost.Pro kamarada jsem nechal overovat podpis Planteho a musel dat 75 dolaru.Cena se ridi samozrejmne podle toho jak je osoba "znama" a uznavana.

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

pěkná práce pane Hrbku :clap:
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Moc krásné kousky, jen abych měl jistotu, že to chápu správně, ten dres tedy nemá s danými hráči nic společného a je to dres někoho kdo hrál za repre v roce 2005? Nebo byl ten dres použit některým z hráčů z vítězného ročníku 72 při nějakém zápase repre veteránů v roce 2005?
Protože jestli platí první možnost, pak je to tedy docela škoda toho dresu. Protože s těmi kartami do kterých je vložen nemá vůbec nic společného a tak mohl být spíše někdy v budoucnu použit do nějakých karet, kde by se vyskytoval onen hráč, který jej nosil, či obecně hrači z toho ročníku 2005 a v těchto kartách legend 72 mohl klidně být "manufactured" patch než patch "cizí".
Ale jinak to vypadá moc hezky a těším se na další skeny, ani nevím jestli se na ně podívám a nenechám se spíše překvapit až samotným boxem, protože mám opravdu chuť si jeden pořídit. Spíše jsem zvědav na nějaké informace ohledně počtu balíčků, karet, ceny atd.

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Pane Hrbku, je tajne nebo muzete sdelit ci to byl dres? A budou nejake fotky ze strihani?
Obrázek

sazinek1
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sazinek1 »

nádherné karty,nic takového jsem ještě nikdy nevidel.opravdu klobouk dolu :thumbup:

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Pane Hrbku a pane Brůho, tohle je naprostá paráda. Je vidět, že i v Českém rybníčku se dá vytvořit opravdu zajímavý a kvalitní produkt. Jsem zvědavej na další ochutnávky.

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Uz ,abych zacal "setrit".Myslim,ze na chvilku ozelim Ebay.Parada a to jsme jeste urcite nevideli to nejlepsi! :clap: A myslim,ze rozstrihat originalni hrany dres z MS 72 by byl "zlocin". *pnch* Beru to z meho pohledu sberatele dresu.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

A pred spanim bych si dal nejaky nahled na podpisovky:-)!

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Tak ty Numbers, by neznalí mohl klidně zařadit do nějaké série od ITG, to je paráda *gp*
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Veteran fans hcs píše:podpisová karta pro tuto serii má název House of Glory a spolu s dual a triple podpisovkou bude v každém hobby boxu jedna.
Tzn. v každém boxu tři podpisovky (single, dual a triple) nebo jedna (náhodně z těch třech variant)?
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tak ty karty jsou fakt nádherný , je to hodně ve stylu ITG superlative nebo Ultimate , moc se mi ty karty líbí hlavně famous numbers a auto karty , klobouk dolu , ty karty jsou zase uplně jiný než obě předchozí serie Cs Legend což je dobře .
Obrázek

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Veteran fans hcs píše:
zette píše:A pred spanim bych si dal nejaky nahled na podpisovky:-)!
Omlouvám se pane Z,včera to bylo náročné,loučil jsem se víte s čím :)
Se svobodou ? *rfl*

Je super vidět jak se ty původní nuly a jedničky zhmotňují v papírové karty, ale tento způsob ochutnávek jednou za x dní se dá přirovnat ke středověkému mučení :D
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Se svobodou jsme se rozloučily všichni v roce 1989 , teď se můžeš rozloučit maximálně s nadějí na lepší zítřky .
Pane Hrbek pane Z *lgh* .
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já nechci pořád rejpat a tahat sem politiku ale ono to je hrozně těžký , si tak řikam sakra korporace tady daně neplatí , všechno jsou to v drtivý většině zahraniční firmy nám už tady nic nepatří a nejenom že nás tady odíraj na mzdách navíc ještě daně platí v místě sídla nebo daňových rájích , nejbohatší jsou v pohodě tady jim zvýšení daní nehrozí , všechno táhne lůza platíme zvýšený daně na všem co potřebujeme k životu , nájem , energie , žrádlo , ta lůza která se pohybuje těsně nad hranící životního minima s platama tady u nás určitě , krade , tuneluje se dál , teď jsme přišly o miliony z EU atd. atd. a tak nám ty daně zasahujou do všech sfér a nikomu to pořád nevadí ?
¨Musíme snížit deficit rozpočtu tak budeme platit dál ne ? To je hnus .
Za poslední cca měsíc mam spoustu super zážitků , mít zbraň tak už asi sedim . Ale když dostanu v dubnu peníze co mi náleží tak mě ani to DPH neodradí a jeden box bych zkusil protože karty jsou super a plnění boxů taky , OFS skončí v propadlišti dějin ale tyhle karty ani náhodou to si troufam tvrdit už teď .
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Díky pane Hrbku! Dá se už teď i říct přibližný náklad hobby a retail verze boxů?
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

jsme naprosto unešen .. skvělé karty, skvělé plnění boxů a ceny podle mě taky skvělé.. už teď si zamlouvám jeden retail :D ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Teď už zbývá jen kde a kdy půjdou boxy objednat a jdu do toho :D (I přes to, že nemám rád boxy kde je málo karet a balíčků, ale moc se mi ty karty líbí :D )

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

A ta předpokládaná cena, kterou jste psal výše už má v sobě zahrnuty přirážky eshopů nebo je to jen čistě vaše cena s tím, že ta skutečná na eshopech bude vyšší?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“