12 boxů 2010-11 Contenders - fotečky

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2012.
Hans
Administrátor
Administrátor

Re: 12 boxů 2010-11 Contenders - box 2 - hit

Příspěvek od Hans »

JBC píše:Další až ve čtvrtek? To je doba *cl* To vydržíš? *rfl*
No nic jiného mi nezbývá. Mám to u rodičů, protože u sebe nemám scanner. A kvůli práci a jinému vytíženení se tam dřív než ve čtvrtek nedostanu. :thumbdown:

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

2010-11 Playoff Contenders Draft Tandems Autographs #7 Brendan Shanahan#{Joe Sakic
2010-11 Playoff Contenders Draft Tandems Green #7 Brendan Shanahan#{Joe Sakic

a ne že to zas nevytáhneš *pnch*

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

a já se těšil, že už tu bude další, ale počkám si hansi ve čt to budeš muset dohnat a rozbalit hned aspoň 2 boxy :D
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

A je tu čtvrtek, takže plním sliby a přidávám další boxík. Akorát to skenování mě nejspíš zničí. Jelikož mám otevřené další 3 boxíky, tak bych udělal nějaké shrnutí přes kamerku. Nějak tomu přicházím na chuť, protože to může ušetřit můj drahocený čas. Nejspíš dám i potom další brejky přes video.

Lottery Winners Carey Price purple /100 (volný)
Lottery Winners Drew Doughty (volný)
Award Contenders Jonathan Quick (volný)
Against The Glass Drew Doughty (Lembi)

Obrázek

Rookie of the Year Contenders Sergei Bobrovsky (volný)
Perennial Contenders Roberto Luongo (volný)
Draft Tandems Brian Leetch/Adam Graves (volný)
Jonathan Toews The Great Outdoors (volný)

Obrázek

Leather Larceny Ryan Miller (Hans)
Leather Larceny Craig Anderson (Lembi)
Legendary Contenders Richard Brodeur (volný)
Play-off Ticket Tomáš Vokoun /100 (volný)
Classic Ticket Darryl Sittler (volný)

Obrázek

Season Ticket Jake Muzzin, Jeff Freeze (oba volní - duplikáty), Nazem Kadri, Jacob Josefson, Ian Cole
Obrázek

V minulém boxu byly podpisovky 3 a v tom dalším jich bylo pět, takže všechno je zase v rovnováze. :D Hodně potěšil Josefson. Tomu klukovi fandím a doufám, že z něj jednou něco bude. Samozřejmě potěšil i Kadri, ale z toho už něco mělo být minimálně druhou sezonu a pořád ještě nic. Škoda těch duplikátů na podpisech, jinak hodně povedené. Dávám like.

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 12 boxů 2010-11 Contenders - box 3

Příspěvek od Irbe »

Nazem Hadry opět :lol: dobrej box :thumbup:
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Irbe píše:Nazem Hadry opět :lol: dobrej box :thumbup:
První věc, na kterou jsem si vzpomněl... :D
Jinak ty ,,plexi" karty se mi začínají líbit, čím dál víc :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Ahoj,

tak jsem nějak těm video brejkům přišel na chuť, takže posílám video s obsahem boxů 4 - 6. Piště a kritizujte. :D

ma-me
Veterán
Veterán

Re: 12 boxů 2010-11 Contenders - box 4 - 6 video

Příspěvek od ma-me »

V tom videu máš chybu, mělo to být takto: "Hodně jsem rád za podpisovky x, x, x, Braydona Schenna, ale klidně jí vyměním a už vím komu" :clap: *rfl*
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Myslím, že Hašek by toho BH spálil *rfl* Hansi pěkný video ;)
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak pánové, všechny boxy jsou otevřené a já jsem nasranej. :lol: Teď nevím, jestli mám být na Panini nebo na Dacardworld. Ty boxy byly celkově fraška a už v životě si nenechám namíchat boxy z různých kejsů. Samozřejmě, že se nekonala rookie podpisovka nikoho ze super nováčků jako Hall, Eberle, Seguin nebo Skinner. Naopak 4x podpisovka Marka Olvera a 4x redemption Zacha Hamilla rozhodně potěšila. Ještě nejspíš objednám Captain-C od ITG a potom z brejkováním končím, protože tohle byla kudla do zad. Jsem měl vzít radši přítelkyni na nějakou dovolenou za ty prachy. V průběhu víkendu se pokusím dodat skeny, ale příznám se bez mučení, že na to nemám vůbec náladu.

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Tak to mě upřímně mrzí. V regulérním case se toho dá najít určitě dost a mnohem zajímavější karty než "doplňokí" nováčci v několika duplikátech. Můžeš prozradit kolik case stál? Normálně ho tam mají kolem 860 tuším? Když jsem začal sbírat ty rookie podpisovky, uvažoval jsem o něm, ale jelikož jich u mě bylo již víc než polovina, dobral jsem to po kusech. Musím říct, že kdyby to dopadlo jako u tebe teď, asi bych vyletěl z kůže.

..... Největší hit byl ten Mikita?
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svatos40 »

Som hodne zvedavy na tie skeny.. Mal si tam aspon nejaku zaujimavu dual podpisovku? Vidis ja som mal jeden boxik a hned slusnu dual (Marleau a Thorton)

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

No tak to si nemůžu pomoct nemyslet na to že to jsou namíchaný "odpadní" boxy z casů kde se už vybraly hity - což neznamená že by v nich nemohlo být něco zajímavého ale v contenders jsou přece i hodně zajímavé karty ne??? Tady všehovšudy nebylo nic *bang* To mě kvůli tobě dost mrzí... snad ti Captain-C zpraví náladu. Bereš také celý case???
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Hansi to nebyl oroginal case ? Do toho bych nešel ani zadarmo , už tak víme jak kreténsky Panini plní jednotlivý boxy . Tohle je hnus fialovej navíc tykarty nemaj na trhu moc valnou hodnotu , pokud vim , jednině asi ty duplikáty měnit , šel bych spíš do casu od UD a samozřejmě originál .
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

No pánové, řeknu Vám to takhle. V boxech byla ještě jedna zajímavá podpisovka a to Paul Coffey Classic ticket /25, ale to bylo zhola všechno. Potom ještě potěšili třeba Bobrovsky, Ekman-Larsson, Niedenreiter na rookie podpisovkách, ale nemůžu se zbavit pocitu, že jsem byl namočen do něčeho smradlavého. Pohrávám si s myšlenkou, že napíšu do DC worldu, co to mělo znamenat, ale pochybuju, že to něco změní. Stejně mi budou tvrdit, že oni nic takového nedělají. Každopádně Captain-C je poslední věc, kterou tam objednávám, protože už jsem složil zálohu na case. Budu se sem snažit hodit ty skeny, abyste mě zbavili nějakých insertů, protože ty jsou opravdu super a v tomhle opravdu problém nebyl, ale vytáhnout 4x podpisovku Marka Olvera, to chce dost smůly nebo něco jiného.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Jako je fakt Hansi, že co se týká podpisů, které ty by sis nechal to asi bylo divné a na prd, že jsi nevytáhl víc lepších hráčů.
Ale zase finančně se nemůžež bavit jen o těch podpisech. V těch prvních boxech jak si vytáhl toho Price /100, tak jsem se samozřejmě hned koukal na ebay a ten se prodává kolem 10 dolarů. A vem si že je to jeden blbej limitovanej insert. V tomhle boxu se nefrčí jen na těch podpisech :-)
Ale samozřejmě chápu tvé rozladění, protože si je chtěl hlavně do sbírky. ale finančně se ti určo něco vrátí...
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jestli ti daly vědět o tom před koupí že nejde o originál case tak s tim asi nic neuděláš , jestli ne tak vzhledem k tomu jak ses zachoval ty vůči nim když ti dvakrát poslaly 2 case místo 1noho a ty jsi to dvakrát férově vrátil , tak je to podrazáctví na druhou a vůbec bych si nebral servítky . Takhle se chovaj k zákazníkum který tam utrácej tísíce dolarů ? Zvláštní .
Jinak já bych vzal nějaký řadovky a inserty Tampy co máš víckrát , zabíram a řídim :angel:
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

SugarRay píše:Jestli ti daly vědět o tom před koupí že nejde o originál case tak s tim asi nic neuděláš...
Hans píše:... Nejedná se o case ale o 12 boxů z různých kejsů, takže mám trošku strach, abych našel nějaké garantované karty z case (nevím, jestli u tohoto produktu něco takového je?). Na druhou stranu by tam mohlo být víc hitů z víc kejsů, takže se nechám překvapit....
Dle všeho daly vědět ;)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Joo já jsem šel do toho s tím, že to je 12 různých boxů. Čekal jsem, že by tam nemuselo být tolik hitů jako v normálním case, ale prostě jsem od toho čekal trošičku víc. Kdybych nechtěl ušetřit a něco si na regulérní case připlatil, tak tohle třeba teď neřeším. Holt chybama se člověk učí. :D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

No jo tak to je tvoje naivita Hansi , neni nad to když člověk padne na hubu , pro takový okamžiky stojí za to žít *rfl*
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2012“