PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Re: PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Škoda epických rozměrů...Na příští burzu doneste nějakou další Millerovu pecku a nažhavte foťáky... 

Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo Sugy,to nechtej.V jednu chvilku sem myslel,ze sel Miller spachat sebevrazdu:D Ale to predhaneni bylo super,hlavne kdyz Miller prisel s "tapetou" golmanu
Jinak burza byla super,hlavne sem taky poznal konecne Michala a pana Hanse 

Taky jsem rád že jsem tě poznal, zase jsme zavzpomínali nad jedinečností a krásou Tiffany...Staal píše:Jo Sugy,to nechtej.V jednu chvilku sem myslel,ze sel Miller spachat sebevrazdu:D Ale to predhaneni bylo super,hlavne kdyz Miller prisel s "tapetou" golmanuJinak burza byla super,hlavne sem taky poznal konecne Michala a pana Hanse

Co sbírám:
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jooo Tiffany:) Asi se na ni kouknu pred spankem. 

Tak sem se na ní díval. Zadal sem do googlu její jméno a myslím, že ta romantika, jak si o ní mluvil, hned zmizela...Staal píše:jooo Tiffany:) Asi se na ni kouknu pred spankem.

- Bianconero
- Legenda
Luxusní burza
.. od totálně zničeného Viktora
přes obědovou debatu o jedné z největších romantiček Tiffany
až po parádní fotbálek
ještě že si Viktor loupnul vlastního a další dva nám daroval
každopádně, nám chybělo trochu toho pověstného štěstíčka v koncovce
... Jinak Tieovi brejky parádní, spousta jedničkovejch kartónků, jak to ten kluk dělá 
Díky všem za super akci
příště určitě zase dorazím 

Díky všem za super akci

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Tak romantiku s Tiffany jsem ještě nestihl skouknout,přítelka je pořád doma...
Jinak burza opět parádní.Při fotbálku jsem nezklamal a prznil co se dalo.Při brejkoch jakési štěstíčko taky bylo,našli se i karty na kompletaci setů,potkal jsem známé i neznáme lidi...takže maximální spokojenost.

J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
pánové pořád smůla v koncovce, smůla v koncovce ... a co golmani ???? srabíci
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- Bianconero
- Legenda
Tak jasně, PROCHEY zářil, o tom žádnármiller píše:pánové pořád smůla v koncovce, smůla v koncovce ... a co golmani ???? srabíci

víte co !!!! polibte mi Millera 

Náhdou! Miller mě v bráně celkem překvapil... Do střel se kolikrát vrhal jako lev. Chvílema mi to připadalo, že v levačce drží imaginární brankářskou hokejku. Naprosto nejlepší ze všech jeho akcí bylo, když se šel občerstvit během akce soupeře. Toť u brankáře počin naprosto nevídaný. 

- Bianconero
- Legenda
"Jsem na ně volal, ať mi přinesou pití a nic, tak jsem šel sám."PROCHEY píše:Náhdou! Miller mě v bráně celkem překvapil... Do střel se kolikrát vrhal jako lev. Chvílema mi to připadalo, že v levačce drží imaginární brankářskou hokejku. Naprosto nejlepší ze všech jeho akcí bylo, když se šel občerstvit během akce soupeře. Toť u brankáře počin naprosto nevídaný.

chcete abych zkolaboval... myslim ze na kubiho jsem jeste pak volal du se napit....
no nic hold by byl stejne... protoze bych kolaboval a brana by byla stejne prazdna 

- superman66
- Legenda
Mě se teda líbili Milerovy góly.. zatímco se hrálo furt uprostřed a místy to vypadalo jako hra naší reprezentace tak Miller byl jediný kdo se staral o nějaké ty branky - jedno do jaké sítě
Ne nic ve zlym kluci
Burza byla jako vždy parádní a taky jsem rád poznal zase další lidi trošku víc. Tak zas příště 

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Kdyby to s Tebou seklo v bráně, myslím, že úplně přázdná by nezůstala...rmiller píše:chcete abych zkolaboval... myslim ze na kubiho jsem jeste pak volal du se napit....no nic hold by byl stejne... protoze bych kolaboval a brana by byla stejne prazdna

můžete někdo nastínit o co šlo v prezentaci projektu webu pro hokejové sběratele pana TwentyTwo ? 

A kdy nahodíte ty fota ? 

MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS
... a videa?wrc3 píše:A kdy nahodíte ty fota ?
videa sou u brejků... já sem dámy ty své... 

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kam to napsat, ale vzhledem že se to tejká burzy tak asi sem.
Kluci nevim jak to popsat, ale měl jsem co dělat abych nepustil slzu. Právě odjel z návštěvy Matěj (TwentyTwo) a nechal mi tu od vás box. Chci jen říct že jsem byl fakt dojatý a docela sem teda čuměl. Asi nejlíp by to popsal Matěj
Všem strašně moc děkuju jak za box, ale hlavně že jste si na mě vzpoměli a toho si cením fakt neskutečně.
Je vidět že mám super kamarády
Ještě jednou děkuji 
Kluci nevim jak to popsat, ale měl jsem co dělat abych nepustil slzu. Právě odjel z návštěvy Matěj (TwentyTwo) a nechal mi tu od vás box. Chci jen říct že jsem byl fakt dojatý a docela sem teda čuměl. Asi nejlíp by to popsal Matěj

Všem strašně moc děkuju jak za box, ale hlavně že jste si na mě vzpoměli a toho si cením fakt neskutečně.
Je vidět že mám super kamarády

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards