PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Re: PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Milane, snad budeš brzo vpořádku! ... Myslel jsem, že se potkáme třeba zítra v Pardubicích na hokeji, ale asi to nevyjde. Drže se chlape 

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Vezmi toho zlatyho podepsanyho Wayna, ja vezmu petikilo a udelame byznys...

Zdenek1968 píše:Kolegové - sběratelé, chystám se na burzu PTH a chtěl jsem vás požádat o názor. Mám doma dost karet a všechny je táhnout nemůžu. Můžete mi napsat, jaké hráče či týmy mám určitě vzít s sebou ? O co máte zájem? Dík za informaci.
-
- Hvězda
Kdepak Martine, ty jsi byl vždycky velký obchodník 

Mám jednu špatnou zprávu, David Kočí je v nemocnici a nemohl pro to podepsat fotky na zítra. Ráno mi volal šéf, že to nepůjde.
O fotky nepříjdete, dostanete je příště. Omlouvám se za nepříjemnost a děkuju za pochopení.
O fotky nepříjdete, dostanete je příště. Omlouvám se za nepříjemnost a děkuju za pochopení.
-
- Hvězda
To asi nebude ten případ jako s J.Špačkem. Měl být hlavním tahákem golfového turnaje u nás v klubu, ale bez omluvy nedorazil. Pak nám s lítostí v hlase manažer golfového klubu oznamoval, že Jarda se nemohl zúčastnit turnaje, protože musel narychlo letět do Montrealu kvůli smlouvě na novou sezónu. Co čert nechtěl, toho dne večer ve zprávách byla jedním z hlavních příspěvků informace, že v Praze se konal Pokerový turnaj za účasti několika hokejistů NHL, mezi jinými i J.Špačka, který byl vidět i v obrazové reportáži, jak zrovna u stolu hraje. 

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Panove uzijte si burzu, a at se vam podari zaplnit co nejvice mezer ve sbirce... Pokud bych byl v Pze tak urcite dorazim, ale takhle to pro me nema moc smysl... Uz se tesim na zitra, na vase prispevky v poste a na fotky z burzy... 

Tome, já tě nesnáším. To je naposledy, kdy kvůli kartónkovejm šílencům vstávám v sobotu v 5:15.
Teď rychle vydatnou sprchu ať šoférovi v autě nespím. Doufám, že bude mít termosku s kafem a na benzínce snad bude nějakej ten redbull. 

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem chtěl taky jet se podívat ale protože jsem hráč Extraligy a ikdyž celej rok objíždim všechny turnaje Euro Hockey Tour tak trenér Bartko přesto vzal raději hráče NHL
Ne v poho já snad přijedu někdy příště ale počasí se vám povedlo co .

Burza opět super! Poznal jsem další lidičky a dobře pokecal. Takže Tome máš malé bezvýznamné plus.
Těším se na další pokračování.
Doufám, že jste si užili fotbálek i z mně. Příště mě snad budou nohy poslouchat. Já jsem si užil doma jarní úklid.

Těším se na další pokračování.

Doufám, že jste si užili fotbálek i z mně. Příště mě snad budou nohy poslouchat. Já jsem si užil doma jarní úklid.

Díky za perfektní burzu, rád jsem vás všechny poznal, rád jsem si s váma zahrál fotbal
Jen mě mrzí, že jsem si nějaké to breakování nenechal na doma
Budu se těšit na další burzu

Budu se těšit na další burzu

Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Burza byla parádní! Díky moc všem za karty, díky moc za super atmosféru, díky moc za parádní fotbálek a moc se omlouvám millerovi... 

Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
aspoň že si se omluvil
a za největší svini burzy vyhlašuju Tieho !!! :DDD (v dobrém)

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
burza i fotbálek super
jen to proměňování šancí
jsem rád, že jsem poznal zase další lidi z fóra super atmosféra
tak doufám, že bude další burza.

Jo millere, když nemáš peníze, tak na burzu nelez.rmiller píše:aspoň že si se omluvil![]()
a za největší svini burzy vyhlašuju Tieho !!! :DDD (v dobrém)

hold někteří lidí jsou chudí... :X ale v srpnu to bude jiný kafe...
Já myslím, že to bylo golmanem...Irbe píše:burza i fotbálek superjen to proměňování šancí
jsem rád, že jsem poznal zase další lidi z fóra super atmosféra
tak doufám, že bude další burza.

Přesně, měli jsme hodně našláplou brankářskou dvojici. 

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já kluci doufám, že máte aspoň nějaká fota. A případně nějaké video. Když už jsem tam nemohl být 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
neboj mysleli sme na tebe... fota a videa sou a budou fota ma vali videa budou u brejků...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já bych chtěl vidět fotku Milleráka když mu Michal vyfouknul tu jsy se šesti houskovýma knedlíkama , doufám že tu momentku někdo zachytil ))) .