Update sorry má bina koukál jsem špatně... neřešte to

Tak Brno se, doufám, bude loučit se sezónou, tak by bylo hezké a důstojné, kdyby těch fanoušků přijelo hodněLukyn55 píše:proto jsem psal, že jedině v tom případě by bylo vyprodaný.. jinak nic není nemožné .. sobotu, 5.čtvrtfinále se Spartou .. když nás v sezóně je schopných přijet 7000 na obyčejnej ligovej zápas se Slávií
jarosenko píše:Kluci je to snad zakleté to PTH. Minulou burzu rameno a teď ještě něco horšíhoDneska kolem sedmé mě přepadli, okradli a pořezali obličej. Teď jsem přijel z nemocnice a ještě dvou hodinovej výslech na kriminálce...
Bohužel nemohu dovalit a nebudu tu možná moc tak často psát až o víkendu pač mám běhání po úřadech...
Drz se a bojuj. Karty pockaji.jarosenko píše:Kluci je to snad zakleté to PTH...
Tak to je špatné co se stalo...jarosenko píše:Kluci je to snad zakleté to PTH. ...
wow jary... :X no to je v prkený ohradě... volové... no snad se ti vše vrátí... to si mě zaskočil... :X no pevný nervy chlape... :Xjarosenko píše:Kluci je to snad zakleté to PTH. Minulou burzu rameno a teď ještě něco horšíhoDneska kolem sedmé mě přepadli, okradli a pořezali obličej. Teď jsem přijel z nemocnice a ještě dvou hodinovej výslech na kriminálce...
Bohužel nemohu dovalit a nebudu tu možná moc tak často psát až o víkendu pač mám běhání po úřadech...
Pes je dobrá věc, ale kdyby pak něco udělal ten dotyčnej tomu psovi, tak to bych ho musel střelit do palice a pověsit do průvanuJoffrey_15 píše:Taky přeju aby si byl co nejdřív v pohodětohle je opravdu otřes, člověk už aby se za chvíli bál vyjít ven
![]()
A Hansi na teleskop se vykašli a pořiď si psa, ten je účinější
Pes je fajn, ale těžko ho brát třeba do hospody nebo někam jinam.Joffrey_15 píše:Taky přeju aby si byl co nejdřív v pohodětohle je opravdu otřes, člověk už aby se za chvíli bál vyjít ven
![]()
A Hansi na teleskop se vykašli a pořiď si psa, ten je účinější
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host