CASE UD Ser. 2 2011-12
CASE UD Ser. 2 2011-12
Poprvé v životě jsem se odhodlal k rozbalení case (v tomto případě 12 boxů).
Nejdříve jsem byl na první pohled trochu zklamaný, ale při hloubějším ohledáním jsem zjistil, že jsem měl celkem kliku.
Nechápu ale, jak se tam dostala Day with the Cup (Cam Neely) - v checklistu nikde není!
Printing Plate je RC Brett Connoly. Bylo tam plno YOung Guns Canvas, Rookie Material nic moc, jersey bych řekl snad úplně nejhorší...snad je 3 zajímavá jména.
Victory Black RC je /5. Jméno není špatné (1 ks na 2 case)
Potěšil určitě Rookie Breakout (1 ks na case)
Exclusives bylo hodně...asi nej byl /10 Kovalčuk.
Mimochodem, v sérii jsou karty: OPC, MVP a Victory...divím se, že tam nejsou ještě Ice, Trilogy...
Nejdříve jsem byl na první pohled trochu zklamaný, ale při hloubějším ohledáním jsem zjistil, že jsem měl celkem kliku.
Nechápu ale, jak se tam dostala Day with the Cup (Cam Neely) - v checklistu nikde není!
Printing Plate je RC Brett Connoly. Bylo tam plno YOung Guns Canvas, Rookie Material nic moc, jersey bych řekl snad úplně nejhorší...snad je 3 zajímavá jména.
Mimochodem, v sérii jsou karty: OPC, MVP a Victory...divím se, že tam nejsou ještě Ice, Trilogy...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Re: CASE UD Ser. 2 2011-12
Larsson a Landeskog by určitě Honzíka potěšili.
Já myslím, že super trefy... podle mě jsou S1 a S2 tradičně co do poměru cena výkon jedny z nejlepších karet
Connolly? Neskutečné ... déjá vu jako printing Toma Káňi od supermana. Pavle má vůbec cenu ti posílat SZ? Asi ne, že?
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Cena výkon určitě super, ale ty loňský series 2 byly neskutečné nabité. Řekl bych, že takhle nabouchané už nikdy nebudou.
Hansi tohle jsou ale letošní nové dvojkové UDéčka ... teda snad jsem tvoji zprávu nepochopil špatněHans píše:Cena výkon určitě super, ale ty loňský series 2 byly neskutečné nabité. Řekl bych, že takhle nabouchané už nikdy nebudou.
EDIT: Tak asi jsem to blbě pochopil, takže beru zpět. Jsem furt trochu mimo z toho Bretta
u tebe joUphon píše:Connolly? Neskutečné ... déjá vu jako printing Toma Káňi od supermana. Pavle má vůbec cenu ti posílat SZ? Asi ne, že?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Furt mi nešlo do hlavy, proč je všude tak drahý CuJo, ale už jsem to pochopil - Retired Stars 1:192
No já když jsem si tady včera četl ty poměry vložení jersey (jména rozdělený do skupin) a podpisovek, tak to musí mít člověk opravdu hodně velký štěstí aby něco takovýho vytáhnul. Nevím proč dělají takový drahoty zrovna i u týhle série, která si dosud na nic extra nehrála a i přesto byla velmi kvalitní.
No mně to taky zarazilo...hlavně podpis - 1:480...neboli skoro 1 na 2 case...DzEjDy píše:No já když jsem si tady včera četl ty poměry vložení jersey (jména rozdělený do skupin) a podpisovek, tak to musí mít člověk opravdu hodně velký štěstí aby něco takovýho vytáhnul. Nevím proč dělají takový drahoty zrovna i u týhle série, která si dosud na nic extra nehrála a i přesto byla velmi kvalitní.
Ale asi pochopili, že patch a podpisy jsou dost zevšednělý a vytasily nové zbraně, jako třeba Day ith the Cup, to se prodává za ceny, že tomu konkuruje snad jen (míněno obsahově z této série) Hopkins...
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Did you know that the Cam Neely card is part of the special "Day With The Cup" set? Pulling one of those cards is tough... they're 1:1000 hobby packs! Wow. Congratulations on the hit!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Nevíte kolik je insertů Day with the cup (zatím jsem jich našel 25,od DC01-DC25),v žádném checklistu o těchto kartách není zmínka???????????
Dík
Dík
Sbírám karty hráčů s trofejemi,karty trofejí a karty s logy týmů (NHL,evropské,nižší zámořské soutěže)
vodnik píše:Nevíte kolik je insertů Day with the cup (zatím jsem jich našel 25,od DC01-DC25),v žádném checklistu o těchto kartách není zmínka???????????
Dík
Já je taky nenašel...ale zase nějak extra jsem je nehledal:-) Na UD webu ale nejsou vůbec psaný u Ser. 2...
zatim je jich 25. viz topic
Myslím, že Upper Deck začal požírat sám sebe... Při tom obrovském množství vydávaných serií se najednou snaží redukovat počet tím, že vkládají do "kmenového" produktu dodatky z dalších serií.. Jen doufám, že na mě z připravovaného produktu Ferdy Hrbka nevypadne pár OFSek....
pavelbart píše:Poprvé v životě jsem se odhodlal k rozbalení case (v tomto případě 12 boxů).
-
- Legenda
Proklatě,prozradil jsi pointu,
v každém boxu měla být jedna Stadion karta
v každém boxu měla být jedna Stadion karta
Martine, já si naopak myslím, že je to dobrý nápad ... update MVP, OPC, Victorek pěkně zaplní Series 2 a nemusejí vydávat druhé série všech těch předchozích zmíněných - ani nevím co by tam muselo být navíc aby mohli ke každé sérii vydat box ... Nemusí pak aspoň mezi řadovky UD2 cpát opakovaně hráče jako v "jedničce" Crosbáče a další, kteří už vyšli. Je to fajn mix různých karet a i prostor pro nové inserty. Mě osobně se tento styl líbí
Mě by třeba nevadilo, kdyby bylo o jednu sérii míň, ale tohle mi přijde moc. Mě osobně obzvláště ty OPC přidjou mnohem lepší, kdyby byl samostatný box. Těch levnějších boxů od UD ubylo až moc.Uphon píše:Martine, já si naopak myslím, že je to dobrý nápad ... update MVP, OPC, Victorek pěkně zaplní Series 2 a nemusejí vydávat druhé série všech těch předchozích zmíněných - ani nevím co by tam muselo být navíc aby mohli ke každé sérii vydat box ... Nemusí pak aspoň mezi řadovky UD2 cpát opakovaně hráče jako v "jedničce" Crosbáče a další, kteří už vyšli. Je to fajn mix různých karet a i prostor pro nové inserty. Mě osobně se tento styl líbí
Jj, taky z toho nejsem zrovna nadšenej. Raději bych místo toho viděl nějaký pěkný inserty. Když to byly pouze Victory update, tak to ještě šlo, ale tři série navíc je už docela hodně.
- Tony Lapacka
- Hvězda
Jo, z MVP, OPC a Victorek vydali jenom to, o čem si myslí, že to lidi bude zajímat. Sice tak na trhu nejsou levnější produkty, jako např. MVP, ale to mi vůbec nevadí, aspoň se šetří lesy.
Hobby od roku 1994.