PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Re: PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Ahoj, dorazím s Procheym.
Jen jsem chtěl poprosit, kdyby někdo měl doma nějaký karty A. Irbeho jestli by je vzal. Dlouho jsem nic nerovnal do desek:-)
Jinak jak tak koukám, tak to bude asi sranda:-)
Jen jsem chtěl poprosit, kdyby někdo měl doma nějaký karty A. Irbeho jestli by je vzal. Dlouho jsem nic nerovnal do desek:-)
Jinak jak tak koukám, tak to bude asi sranda:-)
Vezmu si s sebou svou profi obuv z Lidlu a zalezu do brány. To bude super. Zrovna jsem Ti chtěl psát zprávu, jestli Tě manželka pustí. Paráda!Novisimo píše:Zdar, já jedu taky takže Tě vezmu. Ale poker hrát nebudu, ptž to neumím, jinak fotbálku se nebráním, to nějak dopadne:-)icheius píše:Jediná kolegyně co mi mohla pomoct mi byla po vůli,takže na PTHčko dorazím i já.Opět se taky chystám všem kazit fotbálek svým umem.Jo a pokud by bylo něajké místečko pro můj šanon s kartama,byl bych rád...
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No na ten fotbal jsem fakt zvědavej Nejsem si letos jistý svojí fyzičkou... Každé léto najezdím 4 tisíce km na kole a v zimě sem chytal. Jenže letos nemůžu. Vidím to taky tak na kasu...
Jinak už se fakt nemůžu dočkat. Čím víc se to blíží, tím víc se těšim
Jinak už se fakt nemůžu dočkat. Čím víc se to blíží, tím víc se těšim
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Prochey moc si nevěř :DDDD brána je pro ty lidi při těle, kteří už nemůžou... (a k těm lidem při těle se přičítá Felipe :DDDDD)
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- superman66
- Legenda
To já jsem si svojí fyzičkou jist na 100% - a sice že se na ní nemůžu spolehnout. Pamatuju si že fotbálek jsem hrál na PTH jen jednou, tuším na první nebo druhé burze.. asi v prvních 3 minutách jsem dal dva góly (netušim jak se mi to mohlo povést) a zbytek jsem tam odchodil Takže uvažuju že bych si zahrál tak 3 minuty a pak si šel dát kafe
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Bianconero
- Legenda
Heeej, to jako budou všichni v bráně nebo co? .. No potěš koště, to pak nedám gól vůbec, když budou v každé bráně 2-3 brankáři .. Těším se , snad se ale nevede nějaké zápisné jako ve fotbale, za první start a první gól třeba to bych se nedoplatil, když se účastním poprvé
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Pokud pojede někdo z Prahy 4 nějak hned ráno,mám v autě místo....
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
ichi ja jsem Praha 4 ale ta je celkem rozrostlá
Millere ty riskuješ... Asi dostaneš míčem do hlavy. Najdu si tě!!!rmiller píše:Prochey moc si nevěř :DDDD brána je pro ty lidi při těle, kteří už nemůžou... (a k těm lidem při těle se přičítá Felipe :DDDDD)
Jinak já opět asi beru káru. Praha 3 - Vinohrady a okolí směr PTH. Odjezd bude nejpozději v 7. Chtěl bych na burze být hned od začátku.
já to věděl
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já valim do Prahy už v pátek. Budem tam s Verčou u bratránka. Takže poprvé co mám papíry. A to už je nějaký rok, tak budu šoférovat přes Prahu To abych vyjel už ve 4 ráno, abych tam byl co nejdřív bez pokut
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Když mi napíšeš odkud pojedeš a kudy, tak ti napíšu, kde dodržovat povolenou rychlost.jarosenko píše:Já valim do Prahy už v pátek. Budem tam s Verčou u bratránka. Takže poprvé co mám papíry. A to už je nějaký rok, tak budu šoférovat přes Prahu To abych vyjel už ve 4 ráno, abych tam byl co nejdřív bez pokut
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No jo vlastně vždyť ty patříš mezi to naše četnictvoFelipe píše:Když mi napíšeš odkud pojedeš a kudy, tak ti napíšu, kde dodržovat povolenou rychlost.jarosenko píše:Já valim do Prahy už v pátek. Budem tam s Verčou u bratránka. Takže poprvé co mám papíry. A to už je nějaký rok, tak budu šoférovat přes Prahu To abych vyjel už ve 4 ráno, abych tam byl co nejdřív bez pokut
Pomáhat a chránit.jarosenko píše:No jo vlastně vždyť ty patříš mezi to naše četnictvoFelipe píše:Když mi napíšeš odkud pojedeš a kudy, tak ti napíšu, kde dodržovat povolenou rychlost.jarosenko píše:Já valim do Prahy už v pátek. Budem tam s Verčou u bratránka. Takže poprvé co mám papíry. A to už je nějaký rok, tak budu šoférovat přes Prahu To abych vyjel už ve 4 ráno, abych tam byl co nejdřív bez pokut
-
- Hvězda
Kolegové - sběratelé, chystám se na burzu PTH a chtěl jsem vás požádat o názor. Mám doma dost karet a všechny je táhnout nemůžu. Můžete mi napsat, jaké hráče či týmy mám určitě vzít s sebou ? O co máte zájem? Dík za informaci.
Ahoj, pokud máš nějaké karty A. Irbeho, vezmi je:-)Zdenek1968 píše:Kolegové - sběratelé, chystám se na burzu PTH a chtěl jsem vás požádat o názor. Mám doma dost karet a všechny je táhnout nemůžu. Můžete mi napsat, jaké hráče či týmy mám určitě vzít s sebou ? O co máte zájem? Dík za informaci.
Chlapci, tak už můžu odtajnit jméno, kdo nám podepíše fotky, které budou mou pozorností za to, že přijdete
(a zaplatíte vstup )
DAVID KOČÍ
(a zaplatíte vstup )
DAVID KOČÍ
Ještě řekni, že na těch kartách bude v dresu Colorada a bude to perfektní Každopádně chránič zubů beru sebou
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Je to fotka a je v dresu Colorada, kvůli play-off nedorazí osobně, ale podepíše je předem Udělal jsem okolo trochu grafiky, však uvidíš sám