2011-12 Crown Royale

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2012.
Odpovědět
Uphon
Veterán
Veterán

2011-12 Crown Royale

Příspěvek od Uphon »

Před delší dobou jsem brouzdal po Aukru a narazil jsem na aukce boxů ... flákl jsem tam "srandovní" částku a ono to vyšlo. Byl z toho boxík Crown Royale 11-12 (jak jistě více sbírám komplet sérii 10-11). Sice mě tyhle nejnovější designem moc nenadchly, přesto jsem si řekl, že zkusím přihodit a pak si zabrejkovat.

Vyšel za poloviční cenu než se prodává nyní standardně, proto mi obsah přijde úměrný ceně. Koupit jej za plnou palbu tak asi budu nadávat. Největší mínus? Oproti loňským mi tam chybí vyražené limitace ... z celého boxu jsem měl jen JEDNU kartu s limitací, což mi přijde hodně hodně málo.

Ostatně dost řečí, tady je brejk (jako je již u mě tradiční) balíček po balíčku i s kartonkem. S Markem (wrc) jsme brejkování prodlužovali jak se dalo, ale přeci jenom čtyři paklíky padly hodně rychle:

Balíček č.1 (wrc)
Blake Geoffrion na Heirs to the Throne byl podle mě docela slabší začátek. Byla tam i lepší jména, ale nu což ... Bouma je Rookie, zbytek řadovky
Obrázek

Balíček č.2 (Uphon)
Druhý paklík byl jednoznačně nejlepší ze všech. Má první brejknutá Silhouette, jméno taky slabší (Brandon Saad), ale přeci jen je to Silhouette. Na eBayi jsem tohoto hráče v prodeji ještě neviděl, ale raději bych za ni vyměnil Connollyho :D ... dále na Calder Collection Brayden Schenn (toho bych taky vyměnil za Connollyho) :D a v neposlední řadě Wendel Clark na Legends. Zbytek jsou řadovky
Obrázek

Balíček č.3 (wrc)
Tady si Marek neodpustil jediný kartonek, dále jeden stírací los :D (dle checklistu by se Rookie řadovka s podpisem měla týkat "exotického" Kačera z Anaheimu Devante Smith-Pellyho) ... A v neposlední řadě jeho opeřenci: Lords of the NHL a Crosby, na řadovce mimo jiné Malkin
Obrázek

Balíček č.4 (Uphon)
Tady nejvíce potěšila Royal Lineage (Johansson/Ovečkin/Maruk) i když si říkám, že míchání hráčů do těch Lineage mi přijde zvláštní. Proč k Ovečkinovi zrovna Johansson s Marukem :eh: ... Kassian je Red Parallel, zbytek jsou bejsy
Obrázek

Závěrem chci dodat, že Markova ručka byla slabší aneb: co si sám nevytáhneš, to nemáš *rfl* (sorry Máro)
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

PROCHEY
Legenda
Legenda

Re: 2011-12 Crown Royale

Příspěvek od PROCHEY »

Kluci, jděte někam... *lgh*

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

No.. nevim.. co box to... cosi hezkýho co nenadchne *lgh* I když Silhouette je paráda vždycky. S těmi limitacemi máš pravdu, taky mi to vadí, je to takový zvláštní. Já to hledal na podpisovkách, jersey, parallelkách.. nic. Akorát na jedný, limitace 10ks. Máš také nějakou nízkou limitaci? Jestli třeba nečíslují jen ty.... ? A která karta to je? Ta Silhouette?
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

superman66 píše:No.. nevim.. co box to... cosi hezkýho co nenadchne *lgh* I když Silhouette je paráda vždycky. S těmi limitacemi máš pravdu, taky mi to vadí, je to takový zvláštní. Já to hledal na podpisovkách, jersey, parallelkách.. nic. Akorát na jedný, limitace 10ks. Máš také nějakou nízkou limitaci? Jestli třeba nečíslují jen ty.... ? A která karta to je? Ta Silhouette?
Jasně, "jen" ta silhouette ... ta je /99. Jinak nikde nic. A když si vezmu, že ta Silhouette je dá se říci nad plán, tak bych tam neměl žádnou *rfl* Teda nevím jak u toho Smith-Pellyho, ale tam asi taky nic nebude
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Njn, je pravda že loni byly jak paralelky k base limitovaný, tak třeba i inserty /499 apod. Letos má limitaci pouze minimum karet... Pokud budeš registrovat tu RC, tak hodně štěstí aby časem něco dorazilo... Royal Lineage by podle mě mělo být složeno z future, present a past hráčů, i když u některých těch karet by se dalo vybrat lepší složení než jaký udělali (možná ale byli limitovaný dresama co mají nebo jsou k dispozici).
Obrázek

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Mára se zachoval jako správnej tučňák :thumbup: škoda jen že neměl Fleuryho :(
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

wrc3
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od wrc3 »

Irbe píše:Mára se zachoval jako správnej tučňák :thumbup: škoda jen že neměl Fleuryho :(
Jo jo Irbe, však si taky pro ně příští týden dojdu přes tu cestu *cl* :lol: Předtím jsme asi čtvrt hodiny prohlíželi checklist, a ukazoval jsem Tomovi, na čem všem Fleuryho chci, no ale bez úspěchu :o
Jinak otvíračka dobrá, ale ty 4 balíčky jsou prostě málo...
No a k poslední větě prvního příspěvku bych snad řekl jen: .....Ehmm 8:1.... *lgh*
MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Irbe píše:Mára se zachoval jako správnej tučňák :thumbup: škoda jen že neměl Fleuryho :(
Byl tady jasný úkol, ale ten se (kupodivu) nezdařil *lgh*
Obrázek
Obrázek

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

The "Rookie Silhouettes" are popular cards - congrats on pulling one! Certainly not bad for 1 box of Crown Royale.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Zrovna projíždím karty, že je prásknu ještě jednou do scanneru a všímám si limitace 43/99 ... kouknu na dres a tam 43 ... jediný limit z celého boxu a já trefím hned jeho číslo. O to více jsem spokojen *lgh*
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2012“