Vyšel za poloviční cenu než se prodává nyní standardně, proto mi obsah přijde úměrný ceně. Koupit jej za plnou palbu tak asi budu nadávat. Největší mínus? Oproti loňským mi tam chybí vyražené limitace ... z celého boxu jsem měl jen JEDNU kartu s limitací, což mi přijde hodně hodně málo.
Ostatně dost řečí, tady je brejk (jako je již u mě tradiční) balíček po balíčku i s kartonkem. S Markem (wrc) jsme brejkování prodlužovali jak se dalo, ale přeci jenom čtyři paklíky padly hodně rychle:
Balíček č.1 (wrc)
Blake Geoffrion na Heirs to the Throne byl podle mě docela slabší začátek. Byla tam i lepší jména, ale nu což ... Bouma je Rookie, zbytek řadovky

Balíček č.2 (Uphon)
Druhý paklík byl jednoznačně nejlepší ze všech. Má první brejknutá Silhouette, jméno taky slabší (Brandon Saad), ale přeci jen je to Silhouette. Na eBayi jsem tohoto hráče v prodeji ještě neviděl, ale raději bych za ni vyměnil Connollyho

Balíček č.3 (wrc)
Tady si Marek neodpustil jediný kartonek, dále jeden stírací los

Balíček č.4 (Uphon)
Tady nejvíce potěšila Royal Lineage (Johansson/Ovečkin/Maruk) i když si říkám, že míchání hráčů do těch Lineage mi přijde zvláštní. Proč k Ovečkinovi zrovna Johansson s Marukem

Závěrem chci dodat, že Markova ručka byla slabší aneb: co si sám nevytáhneš, to nemáš