(snad Pavel promine, že jsem si vypůjčil obrázek z webu

- bral jsem packy samozřejmě od něho ze shopu

)
Ták, páni a dámové... Rozhodl jsem se sesbírat si i další setík zcela jednoduchého a nijak nenáročného produktu UD Victory. Tentokrát jsem si posvítil na ročník 2010-11.
Na úvod, co lze v produktu nalézt, kromě řadovek tedy:
Victory Rookie 1:2
Stars Of The Game/Game Breakers 1:2
Gold 1:36
Rookies Gold 1:144
Black 1:720
Black Rookies 1:1440
Red 2:1
Tolik počty, následuje rozbalovačka...
Debatoval jsem s kamarádkou o knížkách, jakou mají krásnou vůni, a nemohl jsem se jí nezmínit, že sběratelské karty mají také velmi nádherný nádech. Domluvili jsme se tedy, že něco objednám a společně uděláme brejk

Vybrali jsme si trochu netradiční místo, aspoň pro mě, a vyrazili rozbalovat do kavárny

Pěkně cappuccinko, ať máme nějaké občerstvení, a už šup na karty... Vzal jsem první pakl, rozbalil ho a následovalo přivonění si ke kartám. Ano jsem možná blázen, ale co naplat? ta vůně je nádherná! Tak jí říkám "přivoň si taky", celá vysmátá si přivoněla a konstatovala, že je to skvělé, ale knížkám se to prý nevyrovná

Což o to, knížky jsou knížky, pro ty mám také slabost. Zkrátka jsem úchylný na tyhle vůně "novoty"

.. Tak jsme rozbalovali, a rozbalovali, a rozbalovali, a v kavárničce, kde bylo pár lidí, vypadali možná trochu (rozhodně maximálně

) jako exoti

.. Vtipná byla hromádka, která nám převyšovala hrnky s cappuccinem

řadovek byla zkrátka hromada, nebudu je tedy ani scanovat, všichni je jistě moc dobře znáte...
Game Breakers...
Stars Of The Game...
Red...
A nechtělo se mi crcat s fóliemi, když se mi karty nevešly k ostatním, takže tady ještě GB, SoG a Red "tůgedr"
A závěrečné resumé...
No, měl jsem v úmyslu posbírat celý setík, alespoň základ, ale počítal jsem s komplikacemi, protože už jsem FAT packy bral z ročníku 08-09. Kupa duplicitních řadovek, ale výsledek, když k tomu přidám zhruba 5 karet, které jsem měl už ve sbírce, tak suma sumárům, chybí mi 25 řadovek do základní base setu + 30 RC, kde nebyla žádná karta 2x. Vzhledem k tomu, že box by mě vyšel o 1/3 dráž a byl bych na tom s výčtem karet ještě hůř, je to paráda a jsem spokojený

.. Dosbírat to nebude myslím zase až taková potíž. Nejsem žádný náročný sběratel a Victorky, ač pro někoho ohrané a nic moc, mě vyhovují a jsem s nimi spokojený. Jediné co mě trošku mrzí je, že na Red Victory nebyl můj oblíbenec Jonatán Tejwsů

ale což, nemůže být všechno krásné a ideální

Děkuji za pozornost a kdo po mě ty žblemty četl, tak tomu reskept!