Koukám že od jeho juniorských let v ČB se hodně změnil.Každopádně se zmněnil k lepšímu.isengard píše:Roman Horak ten je teda paradny,krasna podpisovka...
2011/12 Crown Royale
- Gustavsson50
- Hvězda
Re: 2011/12 Crown Royale
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já se divim že ho Calgary vůbec draftovalo , tahle organizace spojených nádorů )) nikdy Čechy nechtěla a už vůbec takový klučíky oni vždycky chtěly hlavně Kanaďany aspoň 190 cm a 90 kilo 

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Calgary ho ziskalo z Rangers, kteri ho draftovali...SugarRay píše:Já se divim že ho Calgary vůbec draftovalo , tahle organizace spojených nádorů )) nikdy Čechy nechtěla a už vůbec takový klučíky oni vždycky chtěly hlavně Kanaďany aspoň 190 cm a 90 kilo
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To je jedno prostě ho asi chtěly , ať už ho vytrejdovaly nebo draftovaly koho to zajímá , pořád je v prvim týmu Suter nějak vyměknul 

nuz si ma pobavil...ze nikdy cechov nechceli,ja len ze odkial to mas...ale tak mozno poznas niekoho priamo z vedenia FlamesSugarRay píše:Já se divim že ho Calgary vůbec draftovalo , tahle organizace spojených nádorů )) nikdy Čechy nechtěla a už vůbec takový klučíky oni vždycky chtěly hlavně Kanaďany aspoň 190 cm a 90 kilo

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vaše ctihodnosti to je irelevantní !
Vaše námitka se přijmá , pokračujte Sugare ....
Děkuji Vaše ctihodnosti .
Tak tedy ... Je známým faktem že v této organizaci , byly vždy na postech trenéru a generálních manažerů lidé , kteří dávaly přednost Kanadským hráčům a nikdy se s tím ani netajily , zarputilost , tvrdost , váha , výška hráče na tyhle argumenty tam vždycky slyšely při rozhodování koho do týmu draftovat nebo vyměnit .
Evropské , technické , subtilní hráče nikdy moc nemusely , vycházím z mých nepřeberných znalostí historie a opírám se o fakta a přímé důkazy na rozdíl od žalujícího .
Samozřejmě existují vyjímky ale tam šlo spíše o osobní sympatie , například když trenér M.Kenen do týmu přivedl Fiana Jokinena.
Nebo Jiří Hrdina , který pro tým pozdějí pracoval jako skaut , když někdo vyletěl tak ho raději vytrejdovaly aby mu nemusely dát adekvátní plat viz Reichel , St.Louis , Kohn malý a technický hráči tam nikdy nedostaly šanci , Fleury byl vyjímka , Tanguay měl už jméno když tam přišel .
Celá organizace Flames , musela zákonitě jít touhle cestou protože se stačí podívat kdo tam v posledních 2O letech šéfoval jako GM nebo trénoval , něco jako dřív Flyers podobná filozofie .
Takže další případ pro mě , game , set , match and case for Sugar Ray jako vždy , děkuji porotě a soudci .
Nikdy nechytej za slovo fanatika jako jsem já , nikdy jsem ještě žádnej spor neprohrál ))) .
Samozřejmě jsem to myslel v nadsázce . Horák je dobrej a já mu to přeju o tom to nebylo , v Calgary byly vždycky omezený pro Kanadsky orientovaný zabedňenci co nikdy nic nevyhrajou , když vyhrály poslední SC v roce 89 myslim nebo 90 ? To víš ty , ty jsi odborník na Flames jak vidim ))) . Tak měl tým jak řemen a bylo svýho druhu umění ho takhle zničit .
A víš proč nás ve finále SC 2004 neporazily ? Protože ten tým nemá MOJO ! A jedinej hráč kdo tam má koule je Iginla .
Sorry za OT ale na rozdíl od isengradova OTéčka měl aspoň nějakej smysl protože byl poučnej )))
Já jsem tak dobrej ! JO Jo Jo tanhle spor byl už předem vyhranej ))) .
Vaše námitka se přijmá , pokračujte Sugare ....
Děkuji Vaše ctihodnosti .
Tak tedy ... Je známým faktem že v této organizaci , byly vždy na postech trenéru a generálních manažerů lidé , kteří dávaly přednost Kanadským hráčům a nikdy se s tím ani netajily , zarputilost , tvrdost , váha , výška hráče na tyhle argumenty tam vždycky slyšely při rozhodování koho do týmu draftovat nebo vyměnit .
Evropské , technické , subtilní hráče nikdy moc nemusely , vycházím z mých nepřeberných znalostí historie a opírám se o fakta a přímé důkazy na rozdíl od žalujícího .
Samozřejmě existují vyjímky ale tam šlo spíše o osobní sympatie , například když trenér M.Kenen do týmu přivedl Fiana Jokinena.
Nebo Jiří Hrdina , který pro tým pozdějí pracoval jako skaut , když někdo vyletěl tak ho raději vytrejdovaly aby mu nemusely dát adekvátní plat viz Reichel , St.Louis , Kohn malý a technický hráči tam nikdy nedostaly šanci , Fleury byl vyjímka , Tanguay měl už jméno když tam přišel .
Celá organizace Flames , musela zákonitě jít touhle cestou protože se stačí podívat kdo tam v posledních 2O letech šéfoval jako GM nebo trénoval , něco jako dřív Flyers podobná filozofie .
Takže další případ pro mě , game , set , match and case for Sugar Ray jako vždy , děkuji porotě a soudci .
Nikdy nechytej za slovo fanatika jako jsem já , nikdy jsem ještě žádnej spor neprohrál ))) .
Samozřejmě jsem to myslel v nadsázce . Horák je dobrej a já mu to přeju o tom to nebylo , v Calgary byly vždycky omezený pro Kanadsky orientovaný zabedňenci co nikdy nic nevyhrajou , když vyhrály poslední SC v roce 89 myslim nebo 90 ? To víš ty , ty jsi odborník na Flames jak vidim ))) . Tak měl tým jak řemen a bylo svýho druhu umění ho takhle zničit .
A víš proč nás ve finále SC 2004 neporazily ? Protože ten tým nemá MOJO ! A jedinej hráč kdo tam má koule je Iginla .
Sorry za OT ale na rozdíl od isengradova OTéčka měl aspoň nějakej smysl protože byl poučnej )))
Já jsem tak dobrej ! JO Jo Jo tanhle spor byl už předem vyhranej ))) .

Nuz to je vsetko pekne co tu pises musim uznat a zatlieskat
Nuz mozno to neni o tom ze aby im nemuseli davat adekvatny plat ale mozno na nich nemali...alebo z ineho dovodu,do tohoto mi nevidime..myslim ze to je na vela polemik a nazorov...kludne si tvrd co chces ja aj tak stebou nesuhlasim,a to tvoje MOJO stym mozes ist vies kam
takze ti prajem pekny den a hlavne keep smiling 

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo já vim se mnou se pouštět do sporu je předem ztracený , nemůžeš vyhrát
To prostě nejde , jsem až moc zapálenej fanda a to nefandim Plamenum . Je sice hezký že ze mě děláš blbce a nesouhlasíš ale na rozdíl od tebe já znám fakta a dal jsem nějaký argumenty na rozdíl od tvých nejapných projevů ))) , so keep watching Tampa )) . Dovi ,dopo ,dopí ))

[quote="SugarRay"]Jo já vim se mnou se pouštět do sporu je předem ztracený , nemůžeš vyhrát
To prostě nejde , jsem až moc zapálenej fanda a to nefandim Plamenum . Je sice hezký že ze mě děláš blbce a nesouhlasíš ale na rozdíl od tebe já znám fakta a dal jsem nějaký argumenty na rozdíl od tvých nejapných projevů ))) , so keep watching Tampa )) . Dovi ,dopo ,dopí ))[/qVase Blahorodie prepacte teda ze som reagoval na Vase prispevky
a kedze teda poznas fakty tak nas snimi prosim oboznam,rad sa dozviem nieco nove.vopred ti dakujem 

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Díky isengrade za kompliment )) , no a fakta musíš hledat sám a už nespamuj nebo na tebe pošlu meteorit děkuji 

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Neví nekdo datum vydani?
- Simicek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vydání pry v 1.2.2012Lembi píše:Neví nekdo datum vydani?
Marc-Andre Fleury 108/XXXX
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Panini's Crown Royale is great. I really like the "Scratching The Surface" autograph cards and the "Rookies Silhouettes" are nice as well.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Klasika jako minulý rok...

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Já těm společnostem nerozumím. Proč rovnou minulý týden nenapsali, že to posouvají o 14 dní. Takhle to vypadá fakt blbě.
Mě spíš štvou s redemption kartama. Už skoro rok tam mám reglou kartu a pořád nic (a vím že někteří i delší čas). Hlavně že při registraci tam dávali na výběr ze dvou časových intervalů (čtyři a osm měsíců? už přesně nevím), ale je to stejně k ničemu. Takovej byznys je na dvě věci. 

Naposledy upravil(a) 4sberg dne čtv 09. úno 2012 8:56:18, celkem upraveno 1 x.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
I think those "Heirs To The Throne" die-cuts look really cool.
Sbírám Masky