Pacific nářez - Box 9 - 2003 Pacific Private Stock Titanium
Re: Pacific nářez - Box 6 - 2002 Pacific Crown Royale
Hansi kde to vázne???
Re: Pacific nářez - Box 6 - 2002 Pacific Crown Royale
Neboj Žemli, Hans má ultimátum Pokud nejpozději do dvou dnů nerozbalí další box, bude vyloučen z fóra To ho určitě namotivuje k tomu, aby něco rozbalil
Re: Pacific nářez - Box 7 - 2002 Pacific Adrenaline
Teda takový výhrůžky a ještě od kolegy administrátora. Moldo, styď se!!! Je fakt, že boxy už mám otevřený komplet, ale byla tam dost lenost skenovat. Ale od čtvrtka budu 10 dní na cestách, tak sem hodím ještě alespoň jeden boxík.
2002 Pacific Adrenaline
24 balíčků v boxu - 5 karet v balíčku
Base golies
Base Češi a Slováci
Power play insert - 1 karta v každém balíčku
Inserty a paralelky
Luongo creased lightning 1:25
Tkachuk, Yashin world beaters 3:25
Pavel Bure Premiere date /62 1:25
Erat, Parssinen rookie /984
Hoglund hobby variation 1:25
Jersey a inserty
Cassels, Zhamnov authentic game-wor jersey 2:25
Hedberg, Sutherby rookie report 2:25
Komentář: Kartičky to jsou opravdu pěkné. Base karty jsou fajn. Mám rád jednoduchý bílý design. Byly trošku slepené, ale po odlepení jsou stále ve 100% stavu, což platí o všech kartách. Líbí se mi insert Power Play. Není pro mě nic lepšího než mít v každém balíčku golmanský insert. Ale pokud se nelíbím, tak na těhle kartách jsou i hráči. Ty jsou z jiného produktu? Jako sběrač insertů brankářů hodně potěšil Moose na rookie report a Luu na creased lightning. No a super hráče jsem chytil i na premiere date.
Opět platí, že zatím nic na výměnu není. Nechci, aby se opakovala situace jako s Pavlem ohledně insertu Haška. Ty telefonáty ve dvě ráno, kdy do telefonu někdo funí a když se zeptám, kdo to je, tak se ozve jenom: Hašeeeek, inseeeert, vyměěěěěň. a telefon se zaklapne, už fakt nechci opakovat.
2002 Pacific Adrenaline
Base golies
Base Češi a Slováci
Power play insert - 1 karta v každém balíčku
Inserty a paralelky
Luongo creased lightning 1:25
Tkachuk, Yashin world beaters 3:25
Pavel Bure Premiere date /62 1:25
Erat, Parssinen rookie /984
Hoglund hobby variation 1:25
Jersey a inserty
Cassels, Zhamnov authentic game-wor jersey 2:25
Hedberg, Sutherby rookie report 2:25
Komentář: Kartičky to jsou opravdu pěkné. Base karty jsou fajn. Mám rád jednoduchý bílý design. Byly trošku slepené, ale po odlepení jsou stále ve 100% stavu, což platí o všech kartách. Líbí se mi insert Power Play. Není pro mě nic lepšího než mít v každém balíčku golmanský insert. Ale pokud se nelíbím, tak na těhle kartách jsou i hráči. Ty jsou z jiného produktu? Jako sběrač insertů brankářů hodně potěšil Moose na rookie report a Luu na creased lightning. No a super hráče jsem chytil i na premiere date.
Opět platí, že zatím nic na výměnu není. Nechci, aby se opakovala situace jako s Pavlem ohledně insertu Haška. Ty telefonáty ve dvě ráno, kdy do telefonu někdo funí a když se zeptám, kdo to je, tak se ozve jenom: Hašeeeek, inseeeert, vyměěěěěň. a telefon se zaklapne, už fakt nechci opakovat.
Re: Pacific nářez -Box 7 - 2002 Pacific Adrenaline
To se nikdy nestalo, ve dvě ráno jsem volal naposledy včera, ale omylem, kamarádovi, kterého jsem stihl i vzbudit. Ale nebyl to Hans
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak tou poslední větou jsi mě dostal Hansi
Víš co je na těch tvých breacích nejhorší? Že si všechno necháváš
Víš co je na těch tvých breacích nejhorší? Že si všechno necháváš
Hezký brejk, možná je škoda těch slabších jmen na jersey.
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Musíš mu hold vyměnit jeho MILÁŠKA....
Řadovky jsou opravdu pěkné...No a PowerPlay jen s hráčema je z boxu Atomic 01/02
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Re: Pacific nářez - Box 7 - 2002 Pacific Adrenaline
Teda Pavle...Hans píše:Ty telefonáty ve dvě ráno, kdy do telefonu někdo funí a když se zeptám, kdo to je, tak se ozve jenom: Hašeeeek, inseeeert, vyměěěěěň. a telefon se zaklapne, už fakt nechci opakovat.
Dobrý break, ty base karty jsou fakt pěkný, ten jednoduchý design není na škodu
Re: Pacific nářez - Box 8 - 2003 Pacific Vanguard
2003 Pacific Vanguard
Base golies
Sorry za scan, ale jsou to stříbrné metalické karty
Pacific complete
1 karta v každém balíčku
Inserty a paralelky
East meets West 1:13
Sanford RC, Svitov RC, Gagne Hackett LTD. Variation 1:5 /450
Další a další inserty:
Jágr In Focus 1:25
Theodore V-Team 1:25
Brodeur, Khabibulin Stonewallers 1:9
Huml, Frolov, Lundmark, Nash Prime Prospects 1:7
Jersey:
Tucker /760, Gomez /758, Brodeur /258
Komentář:
Taaak tohle je produkt, kterej už jsem jednou otvíral a koupil jsem si ho podruhé s jediným záměrem - inserty!!! Ty skeny jsou o ničem, ale ve skutečnosti jsou všechny nádherný. Zrovna u tohohle produktu by se mohl Upper Deck učit, jak dělat pořádný inserty. In focus naprostá paráda, stejně jako Stonewallers, V-Team a Prime Prospects. Jedinej insert, který se netřpytí je East meets West, ale tam zase oceňuju ten nápad. Řadovky jsou taky pěkné. Největší problém tohohle produktu je zub času. Tím, že se ty karty hodně lesknou, jsou taky náchylnější na oděrky. Nejsou zase ale tolik obouchané, aby se z toho musela dělat tragédie. Na jersey jsem chytil Brodeura, takže super. Opět pohoda brejk a super insertní orgie.
Base golies
Sorry za scan, ale jsou to stříbrné metalické karty
Pacific complete
1 karta v každém balíčku
Inserty a paralelky
East meets West 1:13
Sanford RC, Svitov RC, Gagne Hackett LTD. Variation 1:5 /450
Další a další inserty:
Jágr In Focus 1:25
Theodore V-Team 1:25
Brodeur, Khabibulin Stonewallers 1:9
Huml, Frolov, Lundmark, Nash Prime Prospects 1:7
Jersey:
Tucker /760, Gomez /758, Brodeur /258
Komentář:
Taaak tohle je produkt, kterej už jsem jednou otvíral a koupil jsem si ho podruhé s jediným záměrem - inserty!!! Ty skeny jsou o ničem, ale ve skutečnosti jsou všechny nádherný. Zrovna u tohohle produktu by se mohl Upper Deck učit, jak dělat pořádný inserty. In focus naprostá paráda, stejně jako Stonewallers, V-Team a Prime Prospects. Jedinej insert, který se netřpytí je East meets West, ale tam zase oceňuju ten nápad. Řadovky jsou taky pěkné. Největší problém tohohle produktu je zub času. Tím, že se ty karty hodně lesknou, jsou taky náchylnější na oděrky. Nejsou zase ale tolik obouchané, aby se z toho musela dělat tragédie. Na jersey jsem chytil Brodeura, takže super. Opět pohoda brejk a super insertní orgie.
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
tak toto je pacificke pohladenie mojej dusicky.. Prekrasne brejkovanie.. Normalne som si pripominal jednotlive boxy ako som ich otvaral. Tesim sa z tvojich uspechov, Time Warp, Hasek /31 a Brodeur Jersey su jednoznacne SUPY.
Pevne verim ze onedlho si opat dam dual s jednym z tychto boxikov. Len tak dalej Hansi
Pevne verim ze onedlho si opat dam dual s jednym z tychto boxikov. Len tak dalej Hansi
Z téhle série jsem teď otevíral 3 paklíky (z ročníku 01/02 taky tři), protože jsem chtěl vědět jaké ty karty jsou. A i když se nekonal žádný hitík, tak mě ty karty naprosto dostaly a jenom můžu souhlasit s Hansovým hodnocením. Jednoznačně super série a pro UD i Paníny by to měla být povinná univerzitní látka ... no a Broďas na jsy to je taková pomyslná čerešnička na dortíku
Pacific nářez - Box 9 - 2003 Pacific Private Stock Titanium
2003 Pacific Private Stock Titanium
8 balíčků v boxu - 8 karet v balíčku
Base
Complete
V každém balíčků 2 karty
Inserty a paralelky
Joseph, Sakic, Heatley red veterans variation 1:3 - /299
Bouwmeester red rookie variation 1:9 - /299
Lyons rookie /99
Lundmark Right on Target 1:5
Cloutier Masked Marauders 1:17
Roy Saturday Knights 1:9
Jersey
1 jersey v každém balíčků - Štefan je patch /250. Jinak pro zasmání sem dám limity jersey karet.
Cloutier /867, Khabibulin /1002, Hedberg /1004, Bell /957, Dumont /948, Gomez /872, Leclair /942
Komentář: Dneska nechám komentář na vás. Padám únavou a nic kloudného asi nevymyslím. Snad jen, že největší radost mám z jersey karet Hedberg a Khabibulin a taky insertu Roye.
8 balíčků v boxu - 8 karet v balíčku
Base
Complete
V každém balíčků 2 karty
Inserty a paralelky
Joseph, Sakic, Heatley red veterans variation 1:3 - /299
Bouwmeester red rookie variation 1:9 - /299
Lyons rookie /99
Lundmark Right on Target 1:5
Cloutier Masked Marauders 1:17
Roy Saturday Knights 1:9
Jersey
1 jersey v každém balíčků - Štefan je patch /250. Jinak pro zasmání sem dám limity jersey karet.
Cloutier /867, Khabibulin /1002, Hedberg /1004, Bell /957, Dumont /948, Gomez /872, Leclair /942
Komentář: Dneska nechám komentář na vás. Padám únavou a nic kloudného asi nevymyslím. Snad jen, že největší radost mám z jersey karet Hedberg a Khabibulin a taky insertu Roye.
Re: Pacific nářez - Box 9 - 2003 Pacific Private Stock Titan
Zase moc pěkný karty, to platí snad o všech kartách od Pacifiku ... i ty jersey jsou povedený, akorát mohlo být větší štěstí u patche ... Štefan je sice čech a i ten kousek dresíku je pěkný, ale asi bys byl spokojenější, kdyby to byl nějaký gólík ... nebo se pletu?
3x JSY golmana je určitě pro Hanse super, zbytek celkem bída...Nicméně, Roy insert paráda. Taky by mi udělal nějvětší radost!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ja si nemyslím, že jersey Leclaira a Gomeze je bída... Jinak bych byl trochu zklamaný z toho patche.
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle Titanium jsou vdecny boxik podle me.. krasne kvalitni karty, plno jersey. Klidne bych si je rozbalil jeste jednou Ja v tom mel tenkrat 4 ci 3 barevny patch nekoho z Nashvillu
Ty limity jsou dobrý To tahle série vycházela jako v poslední v sezóně a asi do ní stříhali zbytky
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211