2011-12 UD Black Diamond
Re: 2011-12 UD Black Diamond
Já se jenom bojím Pavlíku, aby z toho nebyl nějaký průšvih. Podle mě ten datum vydání tam není pro srandu králíkům a větší obchody v USA opravdu ten den vydání dodržují, takže jenom aby se nějaká hlava z UD nezačala pídit po tom, proč už je jejich produkt na ebay, když má vyjít teprve zítra. Neříkám, že by si z toho mohl mít problém ty, ale třeba tvůj dodavatel jo.
Nemyslím, každý produkt co jsem tento rok sledoval, byl nejdříve na ebayi...
A i kdyby, já si nějakého dodavatele vymyslím, svého neprásknu
A i kdyby, já si nějakého dodavatele vymyslím, svého neprásknu
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Jasný. Podle mě se toho musí držet hlavně ty licencovaní prodejci Upper Decku. Třeba Dacard by tohle na 100 % udělat nemohl.
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Hansi myslim ze je to OK.. Je to bezna vec ze TOP sellers maju boxy otvorene 2-3 dni pred oficialnym vydanim.. Vela krat som na ebay videl karty skor ako boli vydane.
Mě na to fakt nikdo neupozornil, takže s tím těžko můžu něco dělat a hlavně, je mi to úplně jedno. Původně byly naplánované - a na jejich webu to tak ještě svítilo před cca 4 dny (!!) - asi o měsíc dříve...takže ať se jdou bodnout.
EDIT: Jsem se tak díval a nebýt tam ten Quad RC, tak tam není nic moc...
EDIT: Jsem se tak díval a nebýt tam ten Quad RC, tak tam není nic moc...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Já mám diamondy docela rád jako sérii, ale řekl bych, že je to jedna z těch sérií "za hodně peněz málo muziky" (jasně, to je skoro každá, ale tady mi to příjde ještě umocněný). A je to jen můj pocit, nebo jsou ty letošní BD nezvykle drahý? Mám pocit, že minulé ročníky byly i po vydání o poznání levnější.
Nuge je samozrejmě hustej a prodá se skvěle, navíc když si ho tam prsknul jako první, to má velkej vliv, ale jinak myslím je poměr cena/výkon docela k zamyšlení, nevím.
Nuge je samozrejmě hustej a prodá se skvěle, navíc když si ho tam prsknul jako první, to má velkej vliv, ale jinak myslím je poměr cena/výkon docela k zamyšlení, nevím.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Je to hodně předražený , souhlasim .
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se bude nekdo pidit tak Pavlik napise ze to byl predprodej
Krom toho neni sam, nekdo tam tu kartu ma za BIN
Krom toho neni sam, nekdo tam tu kartu ma za BIN
jak Kiddere myslíš, že bych rozbalil tolik boxů než bych ji nevytáhl?
Karty fakt pěkný! Jen už mě štvou s těma starýma fotkama! (napsal bych to jinak, ale nechci být sprostý) Jinak jsem koukal, jak už si Nugent jede na ebay!
Moje sbírka: www.zlinkarty.webnode.cz
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To uz prece nemusi nikoho zajimat... proste predprodej a basta... Muzes se pak uz vymluvit jakkoliv...pavelbart píše:jak Kiddere myslíš, že bych rozbalil tolik boxů než bych ji nevytáhl?
budu asi jediny,ale mi se ty karty nelibi
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Great cards. I like the design of the 2011-12 UD Black Diamond base cards. Congratulations on the Ryan Nugent-Hopkins RC.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky