Czech Expo otevíračka

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2023.
Odpovědět
Slausek
Opora
Opora

Czech Expo otevíračka

Příspěvek od Slausek »

Tak po delší době jsem taky něco "loupnul".

Obrázek

Ještě než ukážu obsah boxů a balíčků si myslím, že by nebylo špatné ukázat karty z letošní autogramiády - myslím, že letos se hodně povedly a doufám, že v tomto směru budou organizátoři pokračovat i v budoucnu :thumbup:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Tak a teď to tady postupně vysypu :lol: Začal bych NASCAR a F1. Obecně mě hodně příjemně překvapilo, že jsem na Expu takový box objevil. Jsem velkým fanouškem motorsportu a ačkoliv NASCAR tolik nesleduju, box sliboval dvě memorabilie a jeden podpis, cena poměr výkon naprosto neskutečná a možnost vytáhnout legendu NASCAR Jimmieho Johnsona mě přesvědčila. Jimmie na nějaké lepší kartě sice nepadl, ale zábava to byla luxusní a karty s kusem gumy jsou prostě zajímavou raritkou.

ObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Série Romana Čechmánka mě hodně zajímala a vzhledem k tomu, že si hodně potrpím na detaily, tak mě potěšilo luxusní balení této série. Co se týče podpisu a memorabilie, myslím, že super.

ObrázekObrázekObrázek

Teď tady dám směs balíčků s žádnými extra hity. Hlavně jsem si chtěl osahat novější série, nebo ty, které jsem ještě letos neotevíral.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

ObrázekObrázekObrázek

No, ale přece jen se na mě štěstí usmálo. Jednak se štěstěna smilovala a po dvou letech jsem z jednoho balíčku SP Authentic 19/20 nevytáhl Red Limited nebo Authentic Moments :lol: Jasně, mohl na té kartě vypadnou někdo úplně jinej v úplně jiné hodnotě, ale ono je to jedno, prostě se mi podařilo vytáhnout Future Watch Auto Inscribed z jednoho balíčku :thumbup:

Obrázek

No a pak je tady jedna slušná karta jednoho kačeřího zelenáče.

Obrázek

Sečteno podtrženo, myslím, že dobrý...

zbynekf7
Opora
Opora

Re: Czech Expo otevíračka

Příspěvek od zbynekf7 »

Pěkné ukázky, díky za ně. Automobilové karty jsem viděl poprvé, kousky gumy jsou zajímavé. Z hokejových se mi líbí Huf s Kašíkem, to je je opravdu povedená karta. A myslím si, že i ten Mercer na Crystals by neměl zapadnout. Nicméně je pravda, že Freeze z OPC Platinum jsou prostě nej :thumbup: A veliký souhlas s názorem na letošní Expo podpisovky. Celkově gratuluji k úspěšnému lovu.
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Netorack
Veterán
Veterán

Příspěvek od Netorack »

Pěkný šouentel, díky za to, rád jsem si prohlédl :thumbup:

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jako ikdybych vytáhnul z casu toho Zegrase na Platinumkách / 99 tak bych skákal dva metry do výšky radostí , z jednoho balíčku ?!? WTF , z ICE z jednoho balíčku / 99 paralelku a z SPA jednoho balíčku podpis , co chceš víc ? No já budu dál kupovat boxy a doufat v něco takovýho *lgh* . A ta série Čemana je teda moc pěkná opět jsem vůbec nevěděl že to vyšlo , předpokládam že už jsou ty boxy zase vyprodaný *bang* Moc pěkný .
Obrázek

Slausek
Opora
Opora

Příspěvek od Slausek »

Chlapi díky. :thumbup: S tím Mercerem souhlasím, ty Ice Crystal jsou moc povedený karty, ostatně obecně mám sérii ICE hodně rád.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

SugarRay píše:
úte 27. čer 2023 19:04:22
Jako ikdybych vytáhnul z casu toho Zegrase na Platinumkách / 99 tak bych skákal dva metry do výšky radostí , z jednoho balíčku ?!? WTF , z ICE z jednoho balíčku / 99 paralelku a z SPA jednoho balíčku podpis , co chceš víc ? No já budu dál kupovat boxy a doufat v něco takovýho *lgh* . A ta série Čemana je teda moc pěkná opět jsem vůbec nevěděl že to vyšlo , předpokládam že už jsou ty boxy zase vyprodaný *bang* Moc pěkný .
Sugy, my jich máme dost, toho čemana, jen jsme zatím nestihli vystavit, snad už zítra...
jinak moc hezký break.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2023“