2020-21 Upper Deck SP Signature Edition Legends
Re: 2020-21 Upper Deck SP Signature Edition Legends
Hele neblbněte, to se nedá vydržet:-)
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.
UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.
Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.
Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.
UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.
Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.
Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013
To je neuveritelne, medzi legendy nedaju Lecavaliera a hlavne ani Luonga.
::::::::::::: Lecavalier: 1029 ::::::: Luongo: 725 ::::::::::::
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou už nějaký informace o sérii ? Vyjde to opravdu někdy kolem toho 8 - 10týho března ? Nevíte někdo ?
vyjde, jsou již na cestě k nám:_)
https://www.hokej-karty.cz/boxy-hokejov ... -hobby-box
https://www.hokej-karty.cz/boxy-hokejov ... -hobby-box
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle super , 4 boxy jsem stihnul předobjednat , tam to mizí jak pára nad hrncem , neuvěřitelný
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
A jsou v prdeli.....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Bude ještě něco k dispozici? U vás si člověk bez fb ani neškrtne...3x denně jsem sledoval vaše stránky,kdy se to objeví a nakonec to stejně bylo za 2 hodiny pryč.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Za 2 hodiny ? Za 45 minut bylo všechno pryč , nevim kolik to bylo přesně boxů , docela by mě to zajímalo , já měl stěstí že jsem měl zrovna volno a sledoval jsem pořád FB jestli se neobjeví předprodej .
Prvních 32 boxů zmizelo za těch cca 40 minut. Potom bylo doplněno dalších 32 boxů, které zmizely také velmi rychle. Celkem by mě zajímalo jestli podobný zájem bude i v zámoří. Jestli ano, tak by Upper Deck mohl podobné série vydávat častěji.
Co jsem viděl nějaké zmínky, tak v zámoří menší shopy hlásí, že mají vyprodáno v předprodeji.
Taky doufám, že se ještě něco objeví, nedostalo se na mě.
Taky doufám, že se ještě něco objeví, nedostalo se na mě.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já do toho nechci Pavlovi kecat , ale tady musim , já bych se tentokrát vykašlal na ty debilní group breaky , já nejsem příznivcem tady těch rozbalovaček asi jsem old school nevim , nechal bych ty boxy pro tyhle srdcaře jako jsou třeba Maurice , Netorack atd . těch lidí je určitě spoustu na který se nedostalo a nejsou to žádný spekulanti , překupníci nebo já nevim co , mě už tohle začíná hodně vadit , tady speciálně u týhle série bych udělal vyjímku a nechal bych celý ty boxy hard core sběratelum , který čekali na podobnou sérii roky .
Je tam dalších 28 boxů, pššt...
Ukořistil jsem.
Ukořistil jsem.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Paráda přeju ti to , taky jsem mohl ještě vzít aspoň jeden , ale nechal jsem to ostatním .
Hodně...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Sugy, to přece nemůžeš myslet vážně... my jsme dali do prodeje tolik boxů, že kdo chtěl, si je koupil. A teď, jenom proto, že se to třeba zrovna líbí víc, a jinak UD totálně hatíš, máme prodávat tyhle boxy, jako maso za komoušů?:-) To neeee...SugarRay píše: ↑úte 07. bře 2023 13:40:40Já do toho nechci Pavlovi kecat , ale tady musim , já bych se tentokrát vykašlal na ty debilní group breaky , já nejsem příznivcem tady těch rozbalovaček asi jsem old school nevim , nechal bych ty boxy pro tyhle srdcaře jako jsou třeba Maurice , Netorack atd . těch lidí je určitě spoustu na který se nedostalo a nejsou to žádný spekulanti , překupníci nebo já nevim co , mě už tohle začíná hodně vadit , tady speciálně u týhle série bych udělal vyjímku a nechal bych celý ty boxy hard core sběratelum , který čekali na podobnou sérii roky .
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nevim , já prostě nejsem fanda group breaků a nikdy nebudu .
-
- Veterán
Sugy,teď se musím Pavla malinko zastat. Důvod? Ty si fakt naivně myslíš,že kdyby to opravdu nechal na shopu pro,jak ty říkáš opravdové sběratele,že by to nevykoupil někdo,kdo ty GB stejně udělá a nebo to vezme na kšeft? To je za mě dost bláhová představa. Jak se říká: rychlejší pes m..á.Já bych si třeba taky nějaký box vzal,ale za 1.na FB moc nechodím a za 2.jsem byl v době prodeje stejně v práci. No co,tak jsem bohužel ostrouhal,ale nejde o život,tak to neřeším. Taky nemusím mít všechno
Boxy zase máme, ale Sugy, ber to tak - tys to stihnul, tak mohl pžřece každý...
Jinak série je neskutečná. Tohle opravdu přišlo včas, sice Chronology jsou taky hodně o legendách, ale toto je ještě více. Některá jména sice nebudou drahá, ale zajímavá jsou. Uvažuji, že bych se pustil do base setu, jenže boxy moc nejsou... Každpádně Gb jsem si užil opravdu parádně. A i naší rozbalovačku:-). I když jsem teda neotevíral, jen jsem si karty prohlédl...
Jinak série je neskutečná. Tohle opravdu přišlo včas, sice Chronology jsou taky hodně o legendách, ale toto je ještě více. Některá jména sice nebudou drahá, ale zajímavá jsou. Uvažuji, že bych se pustil do base setu, jenže boxy moc nejsou... Každpádně Gb jsem si užil opravdu parádně. A i naší rozbalovačku:-). I když jsem teda neotevíral, jen jsem si karty prohlédl...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jeden box taky ulovil.... moc se těším na otevření. Samozřejmě ukážu i tady.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Tak ty All Time Future Watch chodí za velký částky, Gretzky 80, Forsberg 20... Zajímalo by mě jak to vidí místní sběratelé - jestli půjdou postupně cenově dolů, jako ostatní nové produkty, nebo bude hodnota dokonce stoupat?
Já se tak trochu odvážím přiklonit ke druhé variantě. Proč? Obliba Future Watch je velká, set to je unikátní a nádherný a sběratelé se k němu budou rádi vracet. A obrovský vliv na aktuální (a i budoucí) vývoj má všeobecná obliba rookie karet, což v podstatě tento set na první pohled přináší, i když to má k opravdovým RC hodně daleko. A u těchto "RC" karet není žádné riziko, že z toho hráče nic nebude. Poslední faktor zmíním limity, /49 u největších legend a i základní mají pouze /199. Pro porovnání tradiční nováčkovské Future Watch jsou do /999. Prostě a jednoduše budou s výhledem několika let velmi těžko k sehnání... Ale je to jen můj názor a rád si přečtu postřehy někoho jiného.
Já se tak trochu odvážím přiklonit ke druhé variantě. Proč? Obliba Future Watch je velká, set to je unikátní a nádherný a sběratelé se k němu budou rádi vracet. A obrovský vliv na aktuální (a i budoucí) vývoj má všeobecná obliba rookie karet, což v podstatě tento set na první pohled přináší, i když to má k opravdovým RC hodně daleko. A u těchto "RC" karet není žádné riziko, že z toho hráče nic nebude. Poslední faktor zmíním limity, /49 u největších legend a i základní mají pouze /199. Pro porovnání tradiční nováčkovské Future Watch jsou do /999. Prostě a jednoduše budou s výhledem několika let velmi těžko k sehnání... Ale je to jen můj názor a rád si přečtu postřehy někoho jiného.