Zdar všem, výsledek tří hobby boxů - tajně jsem doufal alespoň v jednu tu "TOP" Young Guns no a nakonec se zadařilo, řekl bych, "nad plán", posuďte sami Obzvlášť druhý box byl totální přepal - 6x YG (Lucas Raymond) + Canvas YG, Canvas YG Black + French YG a ještě navrch překrásná NHL Passages. A jsou tam i další zajímavý karty, např. Forsberg canvas bude ta "Retired", Marner v civilu (ZDE Marner z GB loňských UDS1 u Pavla, kde jsem měl Leafs - dobrá náhoda) a tak dále...
Pár rychlých postřehů:
- vynikající kvalita karet (Printed in Italy) - co dodat, bylo na čase, jen tak dál, ne že Young Guns Slavkovského a spol. bude zase s kulatejma rohama jak kdyby to byly nějaké pokémon karty.
- logicky hromada duplikátů, ale třeba jen jediná řadovka Pastrňáka ze 3 boxů
- nebyla Exclusivka, což teda zamrzí
- na můj vkus až příliš karet O-Pee-Chee
- Nový insert NHL Passages je opravdu lahůdka, krásná karta na živo.
Na závěr bonus balíčky National Hockey Card Day USA, za které děkuji!
2021-22 Upper Deck Series 2
Re: 2021-22 Upper Deck Series 2
Raide, nezapomněl si vyfotit toto? 6x YG (Lucas Raymond) + Canvas YG, Canvas YG Black
Jinak gratulace, slušný obsah!!
Jinak gratulace, slušný obsah!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Já je tam teda vidím, je to tento obrázek
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Raidine pěkný karty , Saidera bych chtěl taky , na Hobby Insideru tam dával jeden člověk break celýho casu a měl tam jednu paralelku / 100 a jednu / 10 v celym casu !! Ten Epack to nám byl čert dlužnej hodně sérií tim hrozně utrpělo , dřív byla jedna exclusivka na box , inserty tam jsou pěkný , base taky , ale tohle tam prostě chybí . Těma updejtema z O-Pee-Chee tim tu absenci paralel teda nevykompenzujou ani náhodou .
Aha, mně se to jen nenačetlo. Lundkvist Black pěkný...Dahlen snad do budoucna taky.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.