Z expa jsem si ještě kromě jiného přivezl i tento boxík nových karet české repre...
8x řadová karta, 3x paralelní red /25
Inzerty Goalies, Draft Prospect a Behind the Scene
Game Used a Signatures
Za mě fajn boxík. Řadkovky už takový standard, čistý design, paralelky když už tedy musí být, tak alespoň v nějakých hlavu a patu majících limitacích. Uvítal bych nějaké lepší rozlišení, než u českých karet už zažité barvičky v ražbách, ale asi jsme na to moc malý trh a v nákladu v jakém se takový produkt dělá, je to těžko realizovatelné. Ale za mě tam ten prostor pro nějaký progres určitě je. Ocenil bych kdyby se do base setu podařilo propašovat i nějaké karty sledge hokeje, klidně třeba jenom pět, deset karet v rámci subsetu, neříkám že by z toho byl tahák série, ale ti kluci si to zaslouží a i na letošním ms v Ostravě se ukázalo, že to dokáže vzbudit zájem. Behind the Scene jsou zajímavý, fotky přímo od hráče, pro mě je to ale už trošku moc umělecký, kartičky polonahých týpků asi sbírat fakt nepotřebuji

. Ale chápu tu myšlenku. Goalies hodně atraktivní karta, i ty paralelky už jsou víc sexy a spolu vypadjí moc pěkně, plastová die-cut karta je asi něco, co bude mít vždycky pozitivní odezvu. Podpisovky se mně líbí, trošku mě ruší ty různý počty, to je jak noty na buben, co hráč to jiný počet karet, ale dokážu s tím žít. Checklist je nabitý asi tím nejlepším co náš hokej v současnosti má, není to žádná sbírka hráčů, co by zrovna byli po ruce. To opravdu oceňuji, v dnešním korona světě to je fakt na velkou pochvalu. No a nakonec game used. Opět, uvítal bych i něco jiného než klacky, ten checklist je tam víceméně takový eht výběr, tak jestli je opravdu tak nereálný se dostat třeba k nějakému dresu z podobné akce, určitě by to bylo fajn.. Celkové hodnocení bych viděl na nějakých sedm až osm z deseti. Kdo má rád karty český repre, tak nemůže být asi zklamaný, ale nějaký prostor pro zlepšování tak pořád je. Každopádně když vidím tu prví sérii z před pěti lety a dnešní produkt, tak je tam vidět pořádný kus cesty dobrým směrem.