co oči nevidí, to srdce nebolíHogoFogo píše:... jestli není lepší raději vůbec nevědět
v APS 95/96worlikk píše:V APS 96/97 a ještě v jednom ročníku (nevzpomenu si jestli 95/96 nebo 97/98) vyšly extra karty vedení Slavie.
co oči nevidí, to srdce nebolíHogoFogo píše:... jestli není lepší raději vůbec nevědět
v APS 95/96worlikk píše:V APS 96/97 a ještě v jednom ročníku (nevzpomenu si jestli 95/96 nebo 97/98) vyšly extra karty vedení Slavie.
To v první řadě záleží na zájmu svazu. Sám jsem na karty zvědavej, až je budu mít v ruceHogoFogo píše:Lukyne,
o tom nepochybuj, že se to chytne, respektive chytlo. Každý byl zvědavý, karty jsou prý ve velmi kvalitním provedení, fotbal tu dlouho nebyl, takže si já dovolím tipovat, že to není poslední sezóna, co slovenský výrobce do toho šel ...
Tohle bohužel vychází z nevědomosti některých lidí motajících se kolem karet. Podobný fenomém jsem zpozoroval v nejmenované skupině na facebooku, kde se v pravidelných aukcích prodávají karty v hodnotách stokorun za tisíce... Když lidi prostě neví jakou ta karta má reálně hodnotu, tak si řeknou 1/1, "extra Wayne Gretzky", podpis sice natisklý, ale to bude něco raritního a přihodí...Tomas99 píše:Jako vážně?
https://aukro.cz/extra-wayne-gretzky-1- ... 6983414221
Nic prosti prodejci protže to tam řádně popsal. Ale to fakt na to lidi dokážou naházet takovou cenu ??? To sem zvědavej za kolik skončí...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů