Ahoj všem!
Tak jsem se konečně dočkal nových MVP. Musím říct, že za tu chvíli co sbírám se tahle série dostala mezi moje top a se svým poměrem cena/výkon bude asi jistě mou každoroční stálicí. Skvělé řadovky, paralelky a pěkné inserty, pro mě prostě bomba, co nikdy nezklame!
Objednal jsem jeden hobby box a díky příjemné ceně jeden blaster. Co kde bylo vám bohužel už nepovím, jelikož jsem karty okamžitě zamíchal.
Dost řečí a jdeme na karty!
Na začátek nějaké lepší jména na řadovkách, které jsou klasicky super.
Puzzle backs
Rookie řadovky
Short print řadovky, tady spokojenost se jmény.
Silver scripts
Inserty, které jsou letos za mě opravdu luxusní, úplně všechny! Moc potěšil Binnington a Barkov do sbírky. I třeba Burns, Hall nebo Bergeron jsou skvělá jména.
No a teď už to "nejlepší", Gold script je naživo opravdu nádherná karta, jméno bohužel mohlo být lepší. Colours&Contours Seth Jones za mě celkem fajn, Columbus mám moc rád.
A pro mě naprostý vrchol rozbalovačky, ze kterého jsem opravdu nadšený
Carter Hart 2nd Star 95/100!
Toť vše, za mě naprostá spokojenost a naplněné očekávání, byť tedy chyběla aspoň řadovka Bobra! Karty jsou prostě super, mám jich hromadu, což já rád a asi ještě nějaký ten boxík letošních MVP prubnu.
Budu rád za jakýkoliv feedback a všechny karty, asi krom Cartera, jsou volné.
Díky!
2020/21 MVP Hobby box + Blaster
- SteveRogers92
- Legenda
Re: 2020/21 MVP Hobby box + Blaster
Karty vypadají parádně . Hartík super. Ta tyrkysová na těch SP a Rookies vypadá parádně.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Re: 2020/21 MVP Hobby box + Blaster
Krásny brejk nádherných kariet zberateľa, ktorý si to vie užiť
STONE ruleeeez
STONE ruleeeez