Tak mi to Steve nedalo a musel jsem si to video pustit ještě jednou a musím uznat, že máš asi pravdu, že tam to nadšení nebylo vyloženě slyšet, to je pravda.

Ale určitě mě ta karta potěšila, zaznělo několikrát, že to je paráda, super a podobně. Já holt nejsem jeden z těch, kteří při natáčení svých videí častokrát křičí BOOOOM!

Jinak pobavil jirzikův název pokerfacehlas.

Perryho už naštěstí moc netahám, teď jedu Knajty, ale ti mi nevadí.
Jinak ještě pro Steva: To, že nesleduješ moje videa od tebe není vůbec hezký! Dělám si samozřejmě srandu, ale jak vypadá moje nadšení, to můžeš vidět v jednom z mých prvních videí. Abych tě ušetřil všeho okolo, tak se rovnou posuň na čas 8:30. Sice jsem tam taky nijak nekřičel, ale to byla ta pravá radost. Každopádně to mělo co dočinění s tím, co si psal, ale to uvidíš, pokud se aspoň na ten kousek mrkneš.
https://youtu.be/HzhCkw56Mew
A Martine samozřejmě díky za sledování, za palce a za koment taky!
A to samé peldovi, díky za gratulaci, dnes jsem viděl na fb box, který otevřel jeden kolega a to byla proti tomuhle fakt bída a to si troufám tvrdit, že ten můj byl takový průměr, i když je fakt, že Kubalda ho vystřelil o dost výš, taky to mohl být třeba Hirose, nebo jak se to píše a to už by mě trochu štvalo.