Dalším boxem, který jsem otevřel, se stal Hobby box ze série 2 ročníku 2008-09. Sestava Young guns tohoto ročníku neukazovala zrovna super jména. Cíle však byly jasné. Bishop, Vrána, Řepík. Ale především pěkné karty, zajímavé inserty, co nejméně duplikátů a zábava při odhalování karty po kartě. Na konci uvidíme, zda se cíle povedlo naplnit.
Nejprve řadové karty. Kopec karet s hvězdnými jmény navrchu a třemi českými hráči.
Inserty a Young guns.
A nakonec Victory update a trocha torontských dresů.
No a k tomu plánovanému shrnutí. V boxu bylo asi 8 duplikátů. S tím jsem velmi spokojen. Rozbalování bylo napínavé až do konce. To jsem si užil. Inserty byly zajímavé. Jen ty jersey karty nemusely být z jednoho týmu. Takže za mě super.
2008-09 UD Series 2 Hockey Hobby Box
2008-09 UD Series 2 Hockey Hobby Box
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2008-09 UD Series 2 Hockey Hobby Box
Žádnou base paralelku / 100 nebo / 10 jsi v boxu neměl ? dik .
Vidím, že jedna YG je Exclusive. To tě ovšem UD ošidil o jednu obyč YG
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
Žádná base paralelka ani do 100 ani do 10 se nekonala. A ono když jsem se díval na retail box jednoho zdejšího uživatele v měsíci březnu, tak mi přišlo, že ten můj box zase taková paráda nebyl.
No a té Young guns exklusive jsem si popravdě ani nevšiml. Děkuji za postřeh Byl tam ještě Young guns checklist, takže pokud se počítá, tak neošidili
No a té Young guns exklusive jsem si popravdě ani nevšiml. Děkuji za postřeh Byl tam ještě Young guns checklist, takže pokud se počítá, tak neošidili
Bohužel checklist počítají jako YG kartu no... A nevšimnout si YG paralelky, fíha . Navíc celkem slušný jméno, alespoň něco v tý nhl odehrál od mnohých jiných. Během poslední výluky se i mihnul v Liberci v naší lize. Za mě ok obsah.
Při rozbalování boxu UD Artifacts 2008/09 retail jsem si na první pohled nevšiml Hardinga Copper spectrum do 25, zjistil jsem to až když jsem se přehraboval base kartami a začal mi měnit barvy za denního světla takže mě takovéhle přehlédnutí ani nepřekvapuje