Retro balíčky

Odpovědět
Luke
Nováček
Nováček

Retro balíčky

Příspěvek od Luke »

Rozhodl jsem se po delší době zas něco otevřít a tak jsem si objednal několik balíčků staršího data, které otevírám nejraději.

Balíčky, které jsem otevíral:
Obrázek

Jako první jsem otevřel dva Retail Pacific Dynagon balíčky.
Obrázek

Dále jsem otevíral 4x 97-98 Leaf .
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Zde se mi podařilo vytáhnout hned několik brankářů a také jednu Fractal Matrix paralelku, které jsou moc pěkné, bohužel tady jsem neměl moc štěstí na jméno, toho hráče vůbec neznám.

Dál jsem otevíral dva balíčky Ultimate Victory, které mají moc pěkné karty.
Obrázek

Obrázek
Tady jsem vytáhl Brodeura, Belfoura a také moc pěkný insert Steva Yzermana.

A na závěr přišli na řadu 3x 97-98 Donruss Preferred, tyhle balíčky (plechovky) jsem ještě nikdy neotevíral a tak jsem byl zvědaví co vytáhnu.
1 balíček:
Obrázek

2 balíček:
Obrázek

3 balíček:
Obrázek
Karty jsou to nádherný a největší radost mi udělal Die Cut insert Martina Brodeura, který je fakt parádní.

Rozbalovačku jsem si celkově užil, vytáhl jsem spoustu pěkných karet, takže do budoucna určitě zas nějaké retro balíčky otevřu.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Retro balíčky

Příspěvek od Dampa17 »

jj, tyhle plechovky od Donruss jsou super a Brodeur je určitě pěkná trefa :thumbup:

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

krása střídá nádheru!!!! dík za break *thks*
Mike Modano!!!

Energy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Energy »

Tiež mám rád tieto staršie retro karty, vďaka za výplň času v tomto nepriaznivom období :clap: *gc*

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Ty Dnorussky sou bozii a Brodas perfektni trefa !!!

No a na VICTORY je bomba trefa YZY !!!!
Naposledy upravil(a) freddy-NJD26 dne pon 20. dub 2020 17:21:15, celkem upraveno 1 x.
Patrik Eliáš - 1 275ks

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Donrussky jsou nádherný. Gratuluju k Brodeurovi, to je úžasná karta! :clap: Zeptám se, jak se ti vytahovaly karty z plechovek? Nebyly trochu poničené?
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak ty plechovky se hodně povedly... gratulace.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Luke
Nováček
Nováček

Příspěvek od Luke »

Bianconero píše:Donrussky jsou nádherný. Gratuluju k Brodeurovi, to je úžasná karta! :clap: Zeptám se, jak se ti vytahovaly karty z plechovek? Nebyly trochu poničené?
Donrussky jsou fakt pěkný, ty mě bavily rozbalovat, přemýšlím, že bych ještě nějakou plechovku zkusil. K tomu poničení, jako jak jsou ty karty v té plechovce, tak trochu trpí rohy karet. U většiny, dá se říct, je to v pohodě a nejde prakticky nic poznat, ale měl jsem tam tak tři karty u kterých je docela vidět lehce ohlý roh. Ta Die-cut karta byla v pořátku.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Luke píše:Donrussky jsou fakt pěkný, ty mě bavily rozbalovat, přemýšlím, že bych ještě nějakou plechovku zkusil. K tomu poničení, jako jak jsou ty karty v té plechovce, tak trochu trpí rohy karet. U většiny, dá se říct, je to v pohodě a nejde prakticky nic poznat, ale měl jsem tam tak tři karty u kterých je docela vidět lehce ohlý roh. Ta Die-cut karta byla v pořátku.
Díky. Viděl jsem už několik videí, slyšel i ohlasy od několika lidí a někde mi přišly karty úplně na odpis a jinde je vytáhli relativně v pohodě. Ty plechovky jsou super, karty nádherný, to by stálo za kompletaci. :) Budu se těšit na další tvoje příspěvky z otevírání. :wave:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“