Checklist:
UD 1 Retail 10-11 4 balíčky
UD 1 Hobby 11-12 2 balíčky
Score 11-12 3 balíčky
Pinnacle Hobby 10-11 2 balíčky
Crown Royale Hobby 03-04 2 balíčky
Panini Contenders Hobby 10-11 3 balíčky
SP Authentic Hobby 10-11 2 balíčky
Artifacts Hobby 11-12 2 balíčky
Tak konečně jsou scany

Score 11-12: Tak jsem začal hodně z lehka. Tyto karty jsem vzal, abych je porovnal s těma loňskýma. Letošní ročník je určo kvalitnější co se týká materiálu.
Insert Thomase a řadovky Wandell, Steen jsou glossy.

UD 1 Retail 10-11: Vzal jsem 4 balíčky a byl potěšen. Vytáhl jsem 2 Youn Guns Cowen a Caron a jeden insert Lucic.

UD 1 Hobby 11-12: V jednom balíčku mě čekala Canvas Hiller a v druhém Young Guns Gardiner

Crown Royale 03-04: Insert Hossa, RC Bergeron /575, Paralelky Weight a Marchant /850

Pinnacle 10-11: Tady už se konečně konalo i něco lepšího než inserty a RC. První jersey patří Bergeronovi /499 a Ice Breakers Pirri

SP Authentic 10-11: Tady ty balíčky jsem vzal poprvé. Cílem nebylo mít ve dvou podpis, ale chtěl jsem aspoň inserty nebo tak něco. I když i řadovky se mi líbí. Nicméně se mi to splnilo a v obou byli SP Essentials Byfuglien a Ovechkin.

Artifacts 11-12: To je má oblíbená série

Contenders 10-11: A podle mě to nejlepší. Tuto sérii začínám fakt mít rád. Ty inserty na živo jsou neskutečné. Outdoors Smyth, Classit Ticket Cheevers a parádní karta, která by byla před rokem pecka. Ale mě to neva stejně půjde určo jednomu sběrateli tady u nás

Celkově jsem hodně spokojený. Žádný big hit sice nebyl, ale já tyhle výběry balíčků mám rád. A pravidelně tahám to co kolikrát bych měl v boxech. Líbí se mi na tom, že mám radost i z řadovek. Je jasné, že když koupím boxík, tak vytáhnu plno golmanů a našinců. Ale u balíčků ne, takže když není insert či jersey, mám radost aspoň když vytáhnu z balíku golmíka, či čecha nebo slováka