1993/94 Parkhurst S2 Emeraldy mám hodně rád a tenhle ročník obzvlášť. Hned jak jsem balíček otevřel, vzpomněl jsem si, že mám doma pár řadovek co nesou stopy slepenosti a bylo to tak. Skoro všechny řadovky mají nějakej ten flíček. Zajímavý, že paralelka a 2 juniorský hvězdy jsou bez následků.

1993/94 Score S2 Když jsem tenhle balíček uviděl na shopu, vůbec jsem nevěděl co to je za karty. Hned jak jsem ho otevřel se mi rozsvítilo. Tyhle už jsem někdy měl a byl to snad ten nejslepenější balíček co jsem kdy otvíral

1995/96 Pinnacle Tady jsem naopak naprosto přesně věděl do čeho jdu, tyhle řadovky se mi nevím proč hodně líbí. V balíčku taky nic jinýho než řadovky nebylo. Derouville je teda asi rookie karta brankáře, ale není to moc poznat. Má zlato z juniorskýho MS (náhradník), odchytal 3 zápasy za Penguins a pak už jen farmy a Evropa. Nejdál to dotáhl do Švédska, ale moc se mu tam nevedlo. Jinak Německo, Itálie, Británie.

1995/96 Skybox Impact Podle mě jedny z nejškaredějších base karet co existujou. Ale mají hezký inzerty a asi z masochismu jsem měl chuť si balíček otevřít. Škoda, že Lachera už nejspíš mám, jinak by to bylo velmi příjemný překvapení.

1996/97 Score Proof je určitě parádní trefa na jeden balíček. Bohužel zase slepenost, všechny karty jedna ke druhé jak kdyby pruhem přímo urostřed na výšku. Škoda, i jména parádní. Tolik bodů jako nasbírali kluci ze spodní řady dneska nevytáhneš ani z boxu

1998/99 SPx Něco jako high-end té doby. 3 karty v balíčku a člověk se nesmí moc těšit že tam bude něco jinýho než řadovky, aby nebyl zklamanej. Aspoň ten džegr.

2004/05 Pacific Jedna z minima sérií co vyšly ve výlukové sezoně. Tady se povedla veliká trefa, sice limit 850, ale i tak!

2007/08 Victory Moje srdcovka, balíček beru snad pokaždé. Karty krásný a stojí asi 40 korun.

2008/09 Collectors Choice Milan, Anče, Vincek a Roďák!

Jako vždy, kdyby se někomu něco hodilo, piště SZ.