Zdravím všechny sběratele. Neodolal jsem a vyzkoušel jsem nový produkt od UD a musím říct, že karty se mi velmi líbí.
Jaký jsem měl štěstí posuďte sami, ale za mě dobrý.
UD Allure
Re: UD Allure
Souhlas, tahle série je fakt povedená. Za mě tedy parádní boxík, určitě jsi měl lepší box než já, gratulace!!!
Ty karty musí být naživo parádní. Bohužel cena boxu naprosto tragická. Třeba se mohli v UD jednou vykašlat na podpisy a jersey karty a udělat to o polovinu levnější. Obsah nemůžu posoudit, protože netuším, co se z toho dá tahat, ale ty die-cut paralelky jsou prostě nádherný!
Allure je jedna z mála sad za poslední období, které musím ud fakt pochválit. Cena mi přijde rozumná, karty jsou to nádherné, a potenciál na nějaké pecky tam také je, takže to za mě má naprostý smysl.
Box jsi podle mě měl docela pěknej, asi bych si přál na podpisu něco trochu zvučnějšího,ale mohlo být i hůře, mnohem...
Box jsi podle mě měl docela pěknej, asi bych si přál na podpisu něco trochu zvučnějšího,ale mohlo být i hůře, mnohem...
Buď svůj.
Vnímám to přesně jak píše Radek. Krásný řadovky, krásný inserty, hodně verzí pro "duhaře", můžou tam být i oprvadu slušný karty (auto patch třeba)... tohle asi takový průměrný box. Sice Nico Sturm hit, ale jméno asi zatím nic moc. Pro mě osobně překvapení, jak vysoko se prodávají ty limitovaný paralelky, nebo aspoň prodávaly po vydání, teď jsem to už nesledoval... Jinak Hayton je hodnocen jako výborný prospect, jen škoda, že ho zas ulovila Arizona:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.