3 vianočné balíčky :-)

Odpovědět
tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

3 vianočné balíčky :-)

Příspěvek od tom_182 »

Ahojte,

včera som sa zastavil tu v Žiline v jednom nemenovanom obchodnom centre a kúpil som si len tak, že idú tie vianoce 3 balíčky, a to konkrétne:
1 ks 11-12 UD Series 1 hobby

1 ks 08-09 Artifacts hobby

1 ks 11-12 Artifacts hobby

Brejkoval som v aute v garáži toho shopping centra :D

a tu je výsledok:

1 ks 11-12 UD Series 1 hobby

Obrázek Obrázek

1 ks 08-09 Artifacts hobby

Obrázek

1 ks 11-12 Artifacts hobby

Obrázek

trochu som skúmal ten Ovečkinov pač, príde mi to ako kúsok rukavice alebo niečoho podobného, určite to nebude nášivka z dresu, ten povrch sa mi podobá v reáli ako kúsok brankárskeho betónu alebo tak (poznáte z 00-01 BD Game Gear)

ak má niekto seriózny záujem, karty sú k dispozícii, ja som veľmi spokojný :clap:

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 3 vianočné balíčky :-)

Příspěvek od Irbe »

tak, kdo by taky nebyl spokojený *rfl* ze 3 balíčků YG, podpisovku a patch /15 to se netahá každý den :thumbup:
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Tak ty patche jsou zajímavé, těžko říct co to je. ITG to občas má na zadní straně uvedeno o co se jedná, z jakého dresu atd. UD nikoliv. Ale na rukavice se mi to nějak nezdá, to mi na UD nesedí. Zvláštní. Každopádně double patch a oba kousky bílé a to ještě k tomu limit /15. Ale samozřejmě neskutečný nářez, tři balíčky a v každém super kousek. YG Connollyho super. Podpisovka legendy habs rovněž, a ten závěr v podobě /15 ovechkina? Co dodat, povedené vánoční balíčky:D Gratulace *cheer*

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Paráda, z jednoho balíčku podpis... PM odeslána... *rfl*
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

Jeslti to bylo fakt z jednoho balíčku, tak to je neskutečné štěstí :D :clap: Nevím, kolik bych já potřeboval, než bych vytáhnul double patch, a ještě k tomu Ovcu :thumbup:
K tomu patchi, na tom scanu to vypadá tak, že tam tu látku prostě zapomněli dát, že je to jen karton, ale to asi nebude ono, že? *rfl*
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

jestli si dobřě pamatuju tak bud tady nebo někde na burze se řešil už jeden patch Ovce.byl to taky uplně divnej jakoby koženej kousek něčeho co podle mě dres neni.Ale už nevim jak to dopadlo *lgh*

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

chalani, u tej Ovce tam kúsky sú vložené, nie je to prázdne miesto. Ale ako píše žemli, vyzerá to ako niečo kožené a samozrejme ako hovorí Molda, UD na zadnej strane vôbec bližšie nešpecifikuje, čo je z predu vložené. každopádne karta sa na živo leskne ako nablískané psie gule *rfl*
a áno, mal som kus šťastia, skutočne som otváral iba jeden balík 11-12 artifacts, a to aj preto, lebo na predajni mali len tento jeden kus!

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Mno tomu rikam break... paradni karty... jen by me fakt zajimalo z ceho je ten patch :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To čumim. Hele, a proč my nemáme taková obchodní centra? :D U nás jsem viděl snad jen Victorky...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

pavelbart píše:To čumim. Hele, a proč my nemáme taková obchodní centra? :D U nás jsem viděl snad jen Victorky...
Zrovna jsem chtěl nahodit dotaz, kde se dají koupit Artifacty po balíčkách :D Já jsem rád, když v Kauflandu seženu Victorky, OPC a Score, občas v trafice nějaké starší UD :D
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

U nás má výhradní zastoupení UD a vlastně i Panini corfix a ti na stánky berou max. low endový série a to tak 2-3 ročně, standartně Victorky a k tomu něco dalšího ... myslím, že mají obavu, že cokoli dražšího by neprodali a asi to ani nepotřebují a stačí jim to ...
... no a abych nebyl jen ÓTéčko, tak k tomu /15 Ovcovi z jednoho paklíku není co dodat ... "celkem" klika by se chtělo říct :thumbup:

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

pavelbart píše:To čumim. Hele, a proč my nemáme taková obchodní centra? :D U nás jsem viděl snad jen Victorky...
ano Pavle u nás je jedna sieť predajní, kde sa dajú kúpiť vážne rôzne balíčky ako SPx od aktuálnych po staršie, Black Diamond, MVP, Series 1 a 2, Fleer Hot Prospects, OPC a samozrejme aj Victory. Len chalani nebojte, tie ceny sú značne predražené a až šialené. Ale tak čo, keď má človek chuť tak si aj priplatí a môže otvárať priamo na mieste, neplatíte za poštu a hlavne nečakáte. Moderne sa tomuto hovorí Re-lokace, alebo Re-lokalizácia.
Zas všetko má svoje pre a proti

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“