... takže nějaký 4 ryby a famous food Pirožky z Pittsburghu... ale jak to není hokej, nechci si prasit scanner.. takže to přeskočíme...
Nováčci, na scan se nevešel ještě Daniel Sprong..

Voráček je Gold back

Shinkaruk a Niederreiter jsou Gold back

V boxu je garantován podpis a dvě memorabilia karty.. tak pojďme postupně na to..
Podpis

RC jersey

Druhá jersey..

.. a ještě jedna.. na jméno si nelze rozhodně stěžovat, lepší tam asi není..

Už nyní jsem nemohl být nespokojen s takovýmto obsahem, ale pořád to není vše..
Paralelka silver rozhodně v každém boxu nebývá.. a jméno taky moc fajn. Short print silver Jamie Benn.

No a jdeme do finále.. lákadlem je samozřejmě McDavid, nakonec je to jeho RC sezona. Normální RC se nekonala.. ale...
Connor MCDAVID Upper Deck Champ's 15/16 High Series Short Prints Rookies Gold Variant Back #315

Stačí? No ještě jedna karta tam byla.. myslel jsem, že se jedná o normální RC, jen byla nějaká divná..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Connor MCDAVID Upper Deck Champ's 15/16 Rare Rookies #321 - poměr vkládání 1:600

No abych to uzavřel.. z mého pohledu neskutečně nadupaný box, a rozbalovačka super. Kdyby to jen UD takto plnil častěji

Mimochodem pokud by někdo měl nějaký názor na cenu té Rare Rookies, tak by mě to docela zajímalo.. k prodeji nebude, myslím, že nového majitele si už vyhlédla.. ale spíše pro zajímavost.. na ebay je totiž pouze tato gradovaná šílenost co je cena uplně mimo: https://www.ebay.com/itm/2015-16-Upper- ... SwiYlaPBF0
Tak díky za shlédnutí a případné komentáře a mějte se