po obědě mi to zase nedalo a koupil jsem 1 balíček SPx 18/19. To co jsem vytáhl je pro mě úplná pecka. Předchozí Shadowbox-Petterssona super, ale tohle...
2018-19 SPx Black Premium Material Auto Parallel - Legends - Patrick Roy 1/1

Bohužel, je pravda, že hard sign podpis by takové kartě slušel víc., ale co užmapko píše:nadherna karta
...vazne nalepka?
To nebylo adresované ani na tebe ani na Mariána, spíš tak nějak obecně. Pokaždé když někdo vytáhne pěknou kartu s podpisem na nálepce, tak se vyrojí spousta podobných komentářů. Mně osobně je dokonce celkem jedno, jestli je podpis hard signed nebo na nálepce, ve svých sbírkách v tom nedělám rozdílyJirzik-ACS píše:já to vůbec nemyslel zle, jen jsem podotknul co tý kartě chybí k dokonalosti... vůbec jsem nechtěl kazit radost, jéjéj to snad ani nejde u jedničkovýho roye vytaženýho z balíčku!!!![]()
Ano něco na tom bude. A navíc už jsem koupil mnoho klasických boxů různých sérií a zdaleka jsem z nich nevytáhl takové skvělé karty jako na epacku, ale to může být jen klika.Liho6 píše:Gratulace ke skvělé kartě. Karta je absolutně skvělá a to i přes "nálepku". Jen mě trošku štve, že tato karta byla vytažena z e-packu a ne z normálního boxu. Z toho mi jasně vyplývá, že pokud sběratelé kupují klasické boxy tohoto produktu, tak vlastně nemají a nikdy ani neměli šanci tuto kartu vytáhnout a tím UD defacto šidí sběratele otevírající klasické boxy a jedná se o klamavou reklamu. Ale karta absolutně super!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů