Jirzik-ACS píše:Rahul01 píše:Box je asi takový možná horší průměr. Ale jedno co se chci zeptat, megapatch Vlasica, levý dolní roh, je opravdu tak drbnutý jak to vypada na fotce? Protože jestli ano a je to z boxu tak je to fakt hnus.
Díky za break!

Tahle z fotky bych rekl, ze je to logo na dresu nebo nejakej pruh. Mrdly to asi neni...
Jinak peldiku pridavam se k dikum za brejk, me osobne se obsah libi, karty jsou krasny, gretzky by tomu slusel a bylo by to lepsi. Cena bohuzel pro nas je takova jaka je... presto za me daleko lepsi obsah nez z tech ICE. Dik za brejk a priste vic stesti at muzes byt spokojenej
Tak musím napsat, že karta trochu drblá je, ten levý spodní roh má odchlíplý kousek vrchní vrstvy té fólie, bohužel takto jsem kartu vyndal z boxu.
Jinak chlapi, jestli chcete srovnávat tyto dva boxy co jsem dal na fórum s tím, že u Ice jsou prakticky jen no name RC, ptám se, kdo z ročníku 2011-12 kdy v NHL bych napočítal mnoho megahvězd zná dnes hráče jako Bollig, Glennie, Turnbull?
Myslím, že co se týká jmen, vyjdou oba boxy celkem stejně, akorát tam je ten rozdíl v ceně, takže za mě, byť jsem myslel že to bude naopak tentokrát o trochu lepší Ice díky Tolvanenovi, jen můj názor.