tak nejprve si jdu sebevědomě pro YG Crosbyho, sice jen jeden pakl, ale člověk si musí věřit. No nebyl tam, nebylo tam vlastně vůbe nic, co by se mě hodilo.

další balíček byl CROWN ROYALE 2004 hlavně z důvodu, že jsem ho ještě nikdy neotvíral, si teda myslím! tady už to bylo lepší, nic teda pro mě, ale Rookie Mettinen je /575 a blue Marchandt je /850. a třeba někoho potěší Višňovský,

pak jsem zkusil jedny Fleerky 15-16 aspoň nováček

pak Pinnacli 10-11 s foiliovým J.Jokinenem

a jako bonus jsem dostal Victorky a tam světě div se Heatley do sbírky!!

až sem se je všechno volné tedy krom Heatleyho a Michálka. doufám, že se někomu něco bude hodit a můžeme měnit

a tady jsem si pořídil už sobě do sbírky oblíbené legendy:
2 balíčky FOUNDATIONS 2002/2003 ty si nechávám to je prostě moje sběratelská krevní skupina! a povedl se insert Esposita /1250

a asi 6 balíčků k postupné kompletaci krásných řadovek UD 90/91!! tady vyměním pouze duplikáty! velmi překvapil "insert" Hockey superstar, kde jsem měl toho nejlepšího borce co se motá okolo hokeje, tedy sebe. Je to bílý kartonek a na něm jen jakási fólie kde se perfektně odráží ten, kdo si kartu prohlíží

a to je vše díky za pozornost a těším se, že mě od nějakých karet odpomůžete, už je nemám skoro kam dávat