Začnu asi balíčky vytvořenými přímo pro tuto akci, pro sebe jsem vzal 2x chance ligu a 1x repre balíček:

...parádní podpis Nečase:

Pak výhra z tomboly, fotbalový miniboxík z takové plechovky.. o tyhle karty se moc nezajímám, tak nevím zda tam není něco lepšího.. ale spíše ne

Pokračujeme tím lepším z group brejku, kde jsem vzal ze zbylých týmů Colorado.. krom tří řadovek tam bylo toto:

Pak takový reklamní balíček od UD, musím říci že ten minisetík vypadá hodně dobře:

Asi nejlepší investicí byly dva balíčky letošních OPCH Platinum. Tady to trochu víc okecám, abych upozornil na jeden nešvar co se letos u tohoto produktu patrně objevil.. u brejku dvou boxů na Absolutu jsem si všiml, že vždy první balíček v boxu vpravo obsahoval podpisovku a uplně poslední dva spodní balíčky pak paralelní karty. Říkal jsem si, jestli je to náhoda.. ale pak jsem viděl totéž u jednoho dalšího brejku. Na burze jsem si na to vzpomněl a řekl jsem si, že to ověřím.. a vzal dva spodní balíčky z boxu. Obsah vidíte níže... v Pavlově group breaku na burze pak Platinumky měly naprosto totožné složení (opět podpis nahoře, spodní dva balíčky paralelky). Ještě jsem chtěl kouknout na pár breaků abych si to potvrdil, ale zatím jsem se k tomu nedostal.
Z mého pohledu je to průšvih, pokud je to takto baleno plošně.. řešili jsme to tam i s klukama. Předesílám, že normálně balíčky neohmatávám ani nic takového, jak tady byla kdysi diskuse.. chtěl jsem si otestovat svou teorii po třech viděných brejcích a proč to nezkusit... no zatím se mi to potvrdilo bohužel.

Nakonec jsem vzal od Pavla ještě 4 Goldy a k tomu 4 bonusové balíčky UD. V Goldech byly jako hlavní hity McDavid, Jágr a CHára.. myslím že na burze se jich prodala zhruba půlka a vytažen byl jen Chára (pokud nám tedy něco neuniklo).
Nejdříve UD, respektive to lepší:

A ted už goldy...

.. a jdeme k tomu lepšímu

Nejlepší karta s úžasným kouskem patche

Tady se mi potvrzuje, že i když nevytáhnu hlavní hit, tak pořád poměr cena/výkon více než slušný. Aspon mi teda přijde, že takový obsah tedy z boxu za 4000 kč nevytáhnu...
Karty se postupně objeví na Absolutu

Tot asi vše, děkuji za pozornost