2018-19 OFS Classic
Re: 2018-19 OFS Classic
Mě tam překvapilo více jmen. Ať už tebou zmínění trenéři golmanů (za Liberec třeba Martin Láska ) nebo golman, co se jednou posadil na lavičku Sparty Ale za tohle všechno jsem rád. Z Liberce tam mám ze dvou sérií kompletní kádr a dál je v checklistu plno zajímavých golmanů (Bednář, Škorpík, Dostál, Pavlát, Daneček, Kašík 2x ...) .
Přesně, gólmani super! Navíc Kváča za Třinec
-
- Legenda
Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
odkládá na 1. května 2019
Ještě jednou se moc omlouváme
Vida, dřív než jsme čekali...
No nevím, vzhledem k tomu, co je dnes za den...Veteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
deiv14 píše:No nevím, vzhledem k tomu, co je dnes za den...Veteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
Taky si nejsem jistý, ale pokud ta zpráva bude na ofiko stránkách tak tomu budu věřit
- elektrikar
- Hvězda
Tak to já bych ty karty přidal až do 19/20 serii 1 jako updateVeteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
-
- Legenda
Vypadá to že se alespoň někdo chytilelektrikar píše:Tak to já bych ty karty přidal až do 19/20 serii 1 jako updateVeteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
-
- Legenda
Je to tak, před hodinou mě psal jeden naštvaný pán a hodně mě vynadal
International Stars
- základní verze - 1 of 99
- Ice Water - x/12
Immortals
- limitace 1 of 77
Team Pride
- limitace 1 of 70
Voices of the Game
- Základní insert - limitace 1 of 99
- Signature - limitace x/20
- Ice Water - limitace x/12
Authentic Signature
- Platinum - limitace x/29
- Gold - limitace x/6
Goalie Tandems (booklet)
- limitace x/25
You Want the Best You Got the Best Authentic Autograph Update
- limitace x/21
You Want the Best You Got the Best Memorabilia Update
Memorabilia - limitace x/21
Name Plate - limitace 1/1
90 let plzeňského hokeje Signature (HC Škoda Plzeň)
- limitace x/15
90 let vítkovického hokeje Signature (HC Vítkovice Ridera)
- limitace x/5
90 let zlínského klubu Signature (PSG Berani Zlín)
- limitace x/15
Kladno XMAS Edition Authentic Signature (Rytíři Kladno)
- limitace x/20
CHEKLISTY: http://ofscards.com/drupal/cs/content/s ... fs-2018-19
- základní verze - 1 of 99
- Ice Water - x/12
Immortals
- limitace 1 of 77
Team Pride
- limitace 1 of 70
Voices of the Game
- Základní insert - limitace 1 of 99
- Signature - limitace x/20
- Ice Water - limitace x/12
Authentic Signature
- Platinum - limitace x/29
- Gold - limitace x/6
Goalie Tandems (booklet)
- limitace x/25
You Want the Best You Got the Best Authentic Autograph Update
- limitace x/21
You Want the Best You Got the Best Memorabilia Update
Memorabilia - limitace x/21
Name Plate - limitace 1/1
90 let plzeňského hokeje Signature (HC Škoda Plzeň)
- limitace x/15
90 let vítkovického hokeje Signature (HC Vítkovice Ridera)
- limitace x/5
90 let zlínského klubu Signature (PSG Berani Zlín)
- limitace x/15
Kladno XMAS Edition Authentic Signature (Rytíři Kladno)
- limitace x/20
CHEKLISTY: http://ofscards.com/drupal/cs/content/s ... fs-2018-19
Tak máme venku druhou sérii. Vypadá hodně zajímavě a rozhodně jí hodnotím do designu jen pozitivně.
Potěšily mě legendy, konečně se po několika letech vrátil set prolínající různé generace legend. Další pozitivní návrat vidím v Team Pride, kde je patrné, že opět půjde o úspěšné karty s odznakem.
Voices of the game je zbytečný insert. Chápu, že půjde o nějakou spolupráci s O2TV. Vytáhnout podepsaného Tlustého, Koreise, Málka nebo Tona... určitě bych se nezlobil, na druhou stranu, ostatní jména až na Tomáše Zetka (objevil se v bezfrazí) neznám a jako hlavní hit by mě dost otrávili.
U Authentic Signature nechápu podruhé Michala Bulíře - byl již v první sérii ale budiž. Naopak osobně jsem rád za Romana Willa.
Update YWB-YGB - super jména na podpisech! Některá dost překvapila např. Vladimír Kameš nebo Rudolf Šindelář (u něho doporučuji pěkný článek https://www.hokej.cz/zapomenuty-spartan ... osti/43273 )
Na memo jsem čekal Romana Willa, tak snad se někdy dočkám pane Hrbku
Nejlepší nakonec jsou booklety, tady není o čem, to bude naživo velká pecka! Designově naprostý vrchol.
Potěšily mě legendy, konečně se po několika letech vrátil set prolínající různé generace legend. Další pozitivní návrat vidím v Team Pride, kde je patrné, že opět půjde o úspěšné karty s odznakem.
Voices of the game je zbytečný insert. Chápu, že půjde o nějakou spolupráci s O2TV. Vytáhnout podepsaného Tlustého, Koreise, Málka nebo Tona... určitě bych se nezlobil, na druhou stranu, ostatní jména až na Tomáše Zetka (objevil se v bezfrazí) neznám a jako hlavní hit by mě dost otrávili.
U Authentic Signature nechápu podruhé Michala Bulíře - byl již v první sérii ale budiž. Naopak osobně jsem rád za Romana Willa.
Update YWB-YGB - super jména na podpisech! Některá dost překvapila např. Vladimír Kameš nebo Rudolf Šindelář (u něho doporučuji pěkný článek https://www.hokej.cz/zapomenuty-spartan ... osti/43273 )
Na memo jsem čekal Romana Willa, tak snad se někdy dočkám pane Hrbku
Nejlepší nakonec jsou booklety, tady není o čem, to bude naživo velká pecka! Designově naprostý vrchol.
Mě by zase zajímalo, proč inserty (podpisy) "90 let vítkovického hokeje Signature (HC Vítkovice Ridera)" jsou jen v limitu /5 a ostatní /15, potažmo /20. To si můžu nechat zdát to sesbírat, ještě když tam chybí 11ka Olesz, asi neměl náladu.
Jinak booklety samozřejmě nádherné a výroční sety tak též.
-
- Legenda
Tento dotaz jsem očekával a s chutí na něj odpovímMartas píše:Mě by zase zajímalo, proč inserty (podpisy) "90 let vítkovického hokeje Signature (HC Vítkovice Ridera)" jsou jen v limitu /5 a ostatní /15, potažmo /20. To si můžu nechat zdát to sesbírat, ještě když tam chybí 11ka Olesz, asi neměl náladu.
Do Vítkovic jsem posílal s prosbou o podpis také 15 karet od každého hráče.
vzhledem k designu jsem zvolil atraktivní zlatou fixu.
v manuálu k samotnému podpisu karet byla prosba o rozložení karet s tím že mají cca 3 - 4 minuty zaschnout
potom se mohou uklidit zpátky do krabice.
co se odehrálo ve vítkovické šatně si mohu jen domyslet, ale výsledek byl takový že 70 procent karet byl slepený k sobě a rozmazaný.
proto jsou karty Vítek v limitaci x/5 a populární Oly nemá kartu žádnou, i když jich 15 podepsal.
Tak myslím, že návod ani nečetli. Díky za vysvětlení.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Možná kdyby byl v obrázkové příloze Ale když se někdo podepisuje poprvé v životě, tak ho asi nenapadne, ze může rozmazat fix
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Jak jsem psal už při úniku fotky od D.F. na Instagramu, ty Booklety jsou naprostá paráda!!!
Update YWB-YGB taky vcelku zajímavá jména, některá určitě si zasloužila být už v základním setu, oproti některým, kteří se tam dostali
Immortals insert taky super nápad!
Jinak spolupráce s O2TV zajímavý nápad, jen nechápu ty podpisy, ale co...
Jinak pokud by byl někde k vidění i obrázek těch bookletů z druhé strany a 1/1 jmenovka Hudáčka, vůbec bych se nezlobil
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezký, sice člověk vždy najde něco co se mu nebude moc líbit, ale jako celek se mi to opravdu líbí
Int. stars - zajímavý nápad s vlajkou. Sice to není nic nového, ale tohle provedení se mi zamlouvá víc než nějaká malinká vlaječka v rohu.
Immortals mi připomínají Totally Certified. Myslím že by si možná zasloužili 2-3 různobarevný verze.
Team Pride - super
Voices of the Game - to je asi jediný co si moc lidí asi neoblíbí. Naštěstí tam jsou i "hokejky", takže třeba se mýlím.
Authentic Auto - Ničím sice moc neoslní, ale ani neurazí. Jenom já jsem prostě na ty hard, podpisy a samolepky mě moc neberou , ale chápu že to nechat podepsat vše hard (a hlavně posbírat zpátky), by byl asi nadlidský výkon
Booklet - Žádný nesmyslný prázdný místo, přesto to není přeplácaný a je tam i dost místa na podpis. Jedním slovem paráda!
Updaty YWTB - opět super. Jenom doufám že aspoň updatů podpisovek už moc nebude. Pomalu totiž začnou docházet zajímavý jména... (BTW kolik je ještě plánováno těch updatů ?)
Týmové podpisovky - opět super, jenom mi trochu vadí, že nejsou všechny týmy v jednotném designu. Ta barevná odlišnost je super, ale takhle to vypadá jako "každej pes, jiná ves".
Paralelka Ice Water, vypadá z náhledu opravdu famózně, jsem zvědavej jak tomu bude naživo...
Celkově si (pouze z náhledů), myslím že se laťka opět posunula o něco výš - Super!!
Int. stars - zajímavý nápad s vlajkou. Sice to není nic nového, ale tohle provedení se mi zamlouvá víc než nějaká malinká vlaječka v rohu.
Immortals mi připomínají Totally Certified. Myslím že by si možná zasloužili 2-3 různobarevný verze.
Team Pride - super
Voices of the Game - to je asi jediný co si moc lidí asi neoblíbí. Naštěstí tam jsou i "hokejky", takže třeba se mýlím.
Authentic Auto - Ničím sice moc neoslní, ale ani neurazí. Jenom já jsem prostě na ty hard, podpisy a samolepky mě moc neberou , ale chápu že to nechat podepsat vše hard (a hlavně posbírat zpátky), by byl asi nadlidský výkon
Booklet - Žádný nesmyslný prázdný místo, přesto to není přeplácaný a je tam i dost místa na podpis. Jedním slovem paráda!
Updaty YWTB - opět super. Jenom doufám že aspoň updatů podpisovek už moc nebude. Pomalu totiž začnou docházet zajímavý jména... (BTW kolik je ještě plánováno těch updatů ?)
Týmové podpisovky - opět super, jenom mi trochu vadí, že nejsou všechny týmy v jednotném designu. Ta barevná odlišnost je super, ale takhle to vypadá jako "každej pes, jiná ves".
Paralelka Ice Water, vypadá z náhledu opravdu famózně, jsem zvědavej jak tomu bude naživo...
Celkově si (pouze z náhledů), myslím že se laťka opět posunula o něco výš - Super!!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
-
- Legenda
další dotaz na který rád odpovím
design YWBT už končí a na příští projekt plánujeme jiný design
ovšem ještě je na cestě několik YWBT podpisovek podepsaných po termínu, proto je ještě zařadíme jako bonusové karty do dalšího projektu, bylo by škoda je nevyužít
ovšem ještě je na cestě několik YWBT podpisovek podepsaných po termínu, proto je ještě zařadíme jako bonusové karty do dalšího projektu, bylo by škoda je nevyužít
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Veteran fans hcs píše:Updaty YWTB - opět super. Jenom doufám že aspoň updatů podpisovek už moc nebude. Pomalu totiž začnou docházet zajímavý jména... (BTW kolik je ještě plánováno těch updatů ?)
Super, díky za info
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75