otevíračku jsem si náležitě užil, většinu z balíčků jsem před tím nikdy neotevíral a díky tomu, že pošta funguje úplně na pí** a že jsem se o víkendu zlil jako mužik se mi dokonce povedlo otevírání balíčků rozvrstvit do tří dnů, což byl u mě fakt zázrak

hodil bych vám koment k jednotlivým balíčkům, ale myslím že u třeti balíčků by vás to fakt nemohlo bavit, takže to vezmeme už jen obrazově

musím říct, že balíčky NHL byly pro mě trošičku zklamání, nečekal jsem žádnou velkou pecku, ale doufal jsem aspoň v nějaké zajímavé inzerty, nováčky apod. .. povedly se dvě jersey, jedna z retailu artifacts je super, ale prostě přišlo mi to takové nemastné neslané .. a potvrdil jsem si že už nikdy neotevřu žádnej balíček BTP, ta série pro mě fakt zakletá, otevřel jsem z nich tolik balíčků a jediné dvě lepší karty, co jsm z nich měl byla 2x podpisovka Oscara Danska .. z x balíčků člověk vytáhne jediné dvě auto nebo memo a je to ta stejná karta, prostě na zabití .. ale abych se vrátil k brejku ..
.
.
.
.
.
.
dobře kecám, ona tam ta jedna pecka byla a byla to ten poslední balíček ze všech balíčků a poslední karta ze všech karet ..
.
.
.
.
.
ta ten můj dojem z celého otevírání totálně otočila do óbr plusu

no a na závěr krabička extraligy OFS 18/19
trenér čermák /9, Hanuljak /12

Barinka /25, Kadlec a Hnilda /10, podpis Kratochvíl /9, podpisy Šidlík a Petružálek /29, Kysela /21

tady asi takovej průměr, nejslabší možné jméno na paralelce /9, fajn jména na retro OFS i podpisech .. jen škoda, že nebyla titulová podpisovka Brna ..
Děkuji všem za pozornost a když byste měli o něco záejm, tak se ozvěte