Veteran fans hcs píše:DzEjDy píše:Moc nechápu ten checklist updatu memo karet z Bestů. Polovina z těch hráčů tam nemá co dělat, protože absolutně popírají název té série. To že se získaly hokejky dalších hráčů z ligy je fajn, že jim vyjdou karty je taky ok, ale proč pro to zneužívat jinak úspěšnou sérii?
Převzali jsme koncept od UD ze skvělé, znamenité, výtečné série Exquisite, udělali serii na pokračování, která se prolíná několika produkty v sezóně.
Při vší úctě k hráčům NHL, tam také vycházejí průměrní hráči a no name nováčci.
Třeba je to bude motivovat k lepším výkonům.
Vypadá to že když něco po vzoru amíků uděláme my, je to vždy podrobeno kritice.
viz 20 let staré karty MVP oražené razítkem s limitací x/20 = paráda
20 let staré OFS oražené razítkem s limitací x/10 = špatné, na co se to dělalo a pod.
Ale vždyť to přece není vůbec pravda pane Hrbek. Exquisite nikdy nevyšly jako samostaná série. Souhlasím s vámi, že ty karty jsou suprový (Exquisite i Besty) a vůbec mně nevadí, že vyšlo nějaký pokračování. Jenom prostě Besty byly představeny jako prémiová série toho nejlepšího, co se kdy v extralize prohánělo. Pochybuji, že kdyby to stálo na jménech jako Houdek, Podlipnik, Wishart, atd... že by to kdy dosáhlo takovýho úspěchu. Určitě nikdo nemůže rozporovat Hniličku, Kotalíka, Skuhravého,... Krásně se vám povedl ten update u podpisovek, tam fakt není jméno, který by nebylo hodno titulu Best... To je oč tu běží, alespoň dle mého názoru.
Btw. opět ty samé podpisovky z Memoriálu Z. Kusého. Ta ražba uprostřed karty to fakt nevyřeší (teda pokud to není vodoznak, což asi nebude, když ty sparťanské to nemají). Co mě má jako sběratele motivovat si pořizovat dvakrát stejnou kartu v takto extrémně nízkých limitacích? Škoda že jste nepoužil ten již osvědčený vzor Anniversary karet, které byly stejné několik ročníků dozadu. Klidně i se stejnýma fotkama, ale byla by to jiná karta, která by navíc seděla do nějaký koncepce, kterou prostě, a to se na mě prosím nezlobte, nemáte. Takhle se opět použil grafický návrh s kladným ohlasem na kde co (Memoriál Z. Kusého, výroční karty, karty nižší soutěže, předpokládám že ty duklácký army budou v tom stejném, a kdoví co ještě do tohoto kabátu oblečete). Za mě je ta recyklace až moc velká...
A k těm výročním kartám (sezona 98/99). Opět narazím na tu koncepci. Že ty karty vyjdou "pouze" s razítkem podobně jako letos u MVP, by bylo asi ok (asi by se dalo popřemýšlet jestli bylo nutné převydat kompletně celý ročník, jestli nebylo rozumnější vybrat třeba sto karet nebo něco podobnýho, takhle je ten checklist fakt gigantický). Ale okamžitě mě napadne otázka, proč tomu teda nebylo stejně i loni? Proč i tam nevyšly ty staré karty pouze s razítkem, ale předělávaly se do současných sestav? Chápu že přišel nápad vydávat retro karty, opět nic proti, fajn idea, ale to teď každý rok bude něco jinýho? To přece nedává smysl nebo alespoň já ho v tom teda nevidím. Vám se nedá upřít snaha, je vidět že to děláte rád a se zapálením, ale jak se říká, někdy míň je víc. Takhle to opět musím přirovnat k tomu pejskovi s kočičkou, kdy vy do toho dortu taky dáváte o něčeho kousek, abyste se zavděčil co nejvíce lidem (ať už přímo sběratelům nebo těm co slušně nazvu prodejcům - všichni víme o koho jde) a ve výsledku to nevoní zase až tak úžasně... Pouze můj názor a pohled na věc...
Btw. ty letošní klasický podpisovky jsou pěkný, krásně ladí k řadovkám a insertům a je to něco malinko jinýho než co bylo u vašich karet doposud obvyklý...