Na úvod díky za break

!
Osobně jsem taky uvažoval, že bych si na Vánoce jednu plechovku pořídil, ale nějak mě tento break a i ten co byl u Pavla v group breaku (který ještě navíc označil za mnohem lepší, než co otvíral soukromě), přesvědčuje o názoru, že raději ne... Dvě řadovky v boxu občas bývají, ale jako kompenzace je tam nějaká fakt pecka karta. Jestli to tady má být ten McDonald, tak ze mě teda není. Jako je to fajn karta, legenda s historií, limit do patnácti, karta s pohárem, atd... ale je to pořád "pouze" manufactured memorabilie. To už bych fakt raději něco s jeho kouskem hokejky, nějaký pěkný patch (který z těch starých dresů vypadají fakt skvěle) nebo podpis (který má Lanny taky parádní). Ta karta je pěkná, to opravdu nechci rozporovat, ale nedělal bych z toho bůhví co, těch karet si mohou vyrobit miliony. Dříve byl ten plíšek z pravého stříbra, pak se ta garance ze zadní strany tuším vytratila, tak nevím jak je to nyní, ale pořád je to něco, čemu schází ta autenticita spojená s LMcD... Drouin je taky pěkná karta, krásný kousky patchů Montrealu (což je fajn že tam nemá nějaký kousky ještě z Tampy), podpis na kartě,... ale má to za mě zase jednu kaňku, a to sice ten limit. Jasný, chápu že je to do čísla dresu hráče, ale Cupka s limitací skoro ke stům kousků přeci jenom taky ztrácí na hodnotě... Brilliance letos graficky asi nejhorší co kdy byly, přijde mi to jako pokus o něco moderního, ty fonty a grafika bez zbytečný zdobenosti, ale nějak to pak nezapadá mezi to, čím jsou Cupky Cupkama

... Takže ze mě asi nejlepší ta RAP Chytila, ten kluk má potenciál, navíc je to Čech a Rangers, takže atributy na který já slyším...